Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
момичета 13 дни след трансфер ЧХГ-504 Joy Joy Joy

браво! честито! newsm44

# 676

Супер, честито и леки 9 месеца! Да не би Шефкетова да ти е правила трансфера на 29.10.?

# 677
  • Sofia

момичета 13 дни след трансфер ЧХГ-504

Честито, страхотен резултат. Grinning
Искам да попитам за съвет, след положителен тест съм и правих изследване на  sF1t1 в 7 г.с. Поради малко по ниски стойности от допустимото имунолозите препоръчват вливане на октагам или имуновенин. Понеже съм на преглед чак в неделя за да говоря с доки, вие как мислите дали задължително трябва да го направя и това вливане или може да мина и без него. Не знам защо, но малко им нямам вяра на имунолозите. Вие какво ще ме посъветвате?

# 678

Супер, честито и леки 9 месеца! Да не би Шефкетова да ти е правила трансфера на 29.10.?
                                                                                                                                                                             да  при Шефкетова  ,да не сме били заедно ?

# 679

да  при Шефкетова  ,да не сме били заедно ?
Май-май Simple Smile писах ти на лични

# 680
Момичета,  някои изследвал ли си е АМХ? назначават ли го? мисля и това да пусна, че при моето ФСХ 40....
Поздравления на всички мами, които имат извършен наскоро трансфер! От все сърце успех до края пожелавам! newsm30

# 681
  • В сърцето на любимия човек
Аз си го назначих сама още докато бях пациентка на друга клиника.
Мисля, че е добре да го изследваш, но имай предвид,че най-добре се интерпретира в комбинация с Инхибин Б, пуснати на 3-ти ден + броене на антрални фоликули на 2-3ти трети ден (това може и на следващия цикъл).

# 682
  • София
Maraya not Carey защо пункция без упойка ще правиш?

# 683
  • София

Честито, лека и безпроблемна бременност до края!  newsm44 newsm44 newsm44

# 684
Здравейте. Чета ви редовно, но рядко се включвам.
Моля ви за коментар. При стойност на Е2 - 80 как мислете дали ще има пункция след два дни.

Честито на виделите положителен тест и успешен и ревлив финал. Много се радвам като прочета постове с високи стойности ЧХГ.  Hug Hug Hug

# 685
  • на морето
Честито на момичетата с положителни тестове! Hug
честит празник, момичета! Нека св.Мина  зариля семействата ни и дано скоро се сбъднат ннай - съкровените ни желания- да бъдем майки!
Да ви питам за трансфер на замр. Ембриони горе- долу на кой ден се прави, акоса замразени на 3-ти денmishe, на мен ми казаха, че Естр.  Трябва да е 100 за пункция, но при други момичета май и при 60 са правили.

# 686
Kelson,
много благодаря  Hug

Не съм правила ЗЕТ и не мога да ти отговоря. Пожелавам ти късмет.

# 687
Момичета, някой знае ли дали д-р Персенска ще отцъства тази и другата седмица? Кой и беше почивния ден, попринцип?

# 688
Момичета, назначените лекарства след пункция и след трансфер се пият /и поставят/ до назначен преглед, нали така? Днес след теста успях да засека за 20 секунди д-р Персенска, която каза да си запиша час за 25-ти, което явно вече е направо за тонове, а не за плоден сак... май /на 28,10 беше пункцията/. Та се чудя, не е ли много дълго времето за приемане на Утрогестана, Достинекса и Естрофема. Или те по принцип се продължават по-дълго време като прием?  newsm78

# 689
  • Пловдив
На мен не ми назначиха никакви лекарства след пункцията...

Честито на момичетата с положителни тестове!!! Желая ви спокойна бременност и здрави, розови бебчета! passifier passifier passifier

Общи условия

Активация на акаунт