Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 29

• 52 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, назначените лекарства след пункция и след трансфер се пият /и поставят/ до назначен преглед, нали така? Днес след теста успях да засека за 20 секунди д-р Персенска, която каза да си запиша час за 25-ти, което явно вече е направо за тонове, а не за плоден сак... май /на 28,10 беше пункцията/. Та се чудя, не е ли много дълго времето за приемане на Утрогестана, Достинекса и Естрофема. Или те по принцип се продължават по-дълго време като прием?  newsm78

Не, че съм стигала дотам, но всичко продължава до преглед, а утрогестанът е дори до 10-12 седмица - да има прогестерон за плода преди да се оформила плацентата

# 691
Момичета честито за положителните тестове! Леко бременеене!;-)

# 692
Благодаря, момичета! Simple Smile
Марсче, благодаря, значи да се запася с лекарства за по-дълго, че се чува за Естрофема, че май пак ще е кът.

# 693
Персенска на 18-ти трябва да е там, защото ми се обаждаха от клиниката, за да си потвърдя часа.

# 694
Благодаря, момичета! Simple Smile
Марсче, благодаря, значи да се запася с лекарства за по-дълго, че се чува за Естрофема, че май пак ще е кът.

Мога да ти дам Естрофем за 10 дни, хартиса ми Simple Smile Последно си го купих без проблем от аптеката в Мола на Цариградско шосе

# 695
Моля, правилите пункция или лапароскопия на киста в Надежда да ми пишат.  Hug Hug Hug  bouquet

# 696
  • Перник
Моля, правилите пункция или лапароскопия на киста в Надежда да ми пишат.  Hug Hug Hug  bouquet
Писах ти на лично съобщение  Simple Smile

# 697
[uote author=gerda1 link=topic=805124.msg29426500#msg29426500 date=1415522386]
Момичета, ако искам да пусна кариотип в клиниката, преди първичния преглед какво трябва да направя?
Кариотип за мен и за партнора ми ли пускам, или само за мен?
Само час за лабораторията ли се записва или да запиша час и за някакъв лекар?
Колко ще ми струва, за колко време става изследването?
  bouquet
[/quote]

Кариотипа в клиниката е 300лв. на човек и е вид генетично изследване ,така че според мен трябва да се пусне и от двамата,освен ако нямате яснота за проблема от предишни опити. Резултатите излизат след 20 дни и мисля че се прави само в Понеделник и да трябва да се запише предварително час.

# 698
На мен не ми назначиха никакви лекарства след пункцията...
Много е важно да започнеш Утрогестан веднага след пункцията, ако имаш яйцеклетка(и), защото след пункцията се нарушава образуването на жълтото тяло, което произвежда аналогичен хормон. Ти чака ли Док да дойде да ти каже резултата от пункцията, тогава дават рецептите.

# 699
 Момичета, в МБАЛ Черноморска в Бургас има родилка в критично състояние с ДИК.
 Имат нужда от кръв АВ+. Ако има момичета от Бургас,моля, нека помогнат или поне да разпостранят информацията.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:58 от Анонимен

# 700
Кариотипа в клиниката е 300лв. на човек и е вид генетично изследване ,така че според мен трябва да се пусне и от двамата,
300 лв. е за двамата, а не на човек Peace

# 701
Момичета, в МБАЛ Черноморска в Бургас има родилка в критично състояние с ДИК.
 Имат нужда от кръв АВ+. Ако има момичета от Бургас,моля, нека помогнат или поне да разпостранят информацията.

За съжаление, момичето е починало  Cry Бебето също е в критично състояние. Но аз съм потресена от нивото на АГ в Бургас #2gunfire

# 702
 Tired Няма по-тъжно от това момент, който трябва да е радостен за ялото семейство да се превърне в това.... Съболезнования на семейството.

Чувствам се тъпо да питам в този момент, но ми трябва помощ.
Скрит текст:
Може ли да ми пратите на лични телефон на д-р Начев или просто телефон, на който мога да си запиша час, трябва да се прегледаме и да се готвим за опит януари. В клиниката ми казаха, че преглежда само един или два дни в месеца и не знаят кой точно, но знам че преглежда и на други места.

Извинявам се, ако е било коментирано преди.

# 703
Естлар, писах ти на личния адрес.

# 704
Благодаря ви, момичета. Обаждам се веднага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт