Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да приемам магнезий - като лекарство като Magnesodium или като някаква друга хранителна добавка?
Какво представлява Силва и какви са нейните техники?
Какви са симптомите при употреба на ксанакс и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да приемам магнезий - като лекарство като Magnesodium или като някаква друга хранителна добавка?
-
Какво представлява Силва и какви са нейните техники?
-
Какви са симптомите при употреба на ксанакс и как да се справим с тях?
-
Какво представлява ЯМР процедурата и какви са симптомите по време на нея?
-
Какви са често съобщаваните нежелани реакции на лекарствата, които хората изпитват?
Изпитвам същите симптоми като описаните на първа страница ,с тази разлика,че атаките при мен продължават часове.Първо ми изписаха ксанакс и деаксцин,но след 20дни сякай спряха да ми действат и започнах отново да си правя кризи.посетих присотерапевт,която ми замени лекарствата със золофт и ривотрил. втори ден ги пия,но от тях чувствам непрекъъснато гадене,залитам като ходя ,немога да се концентрирам. при тези от вас,които сте били на подобно лечение,така ли протича лечението по принцип?

Чета ви аз