ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №18

• 81 395
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
Ваня, според мен алкохола ти действа релаксиращо, то докато пиеш е добре, ама после те удря в нервите, поне при мен е така.
Дончев, майка ми преди 20 години се излекува от зверска депресия, 1 година на легло много зле. Излекуваха я първоначално с венозен АД после на хапчета, обаче май вече не прилагат венозен АД.
Иначе има излекувани и такива  в дълги периоди на ремисия.
Така съм си мислила, че майка ми ме прокълна навремето, докато беше зле аз естествено не знаех какво й е и й виках айде стегни се не се халосвай и тя ми каза дано да станеш като мен да разбереш какво е, е станах и много по-зле от нея, ама тя се оправи а аз не. Абе някой знае ли какво стана с илюшън, тя преди пишеше тук, интересно ми беше при нея как й лекуваха сърдечните проблеми само с АД, какво ли стана.

# 691
enyo ти пиеше Хедонин та той може ли да се пие с Ксанакс  и имали много странични ефекти, аз си го купих но още му се чудя че да не ме кара много да спя, а и основно ми трябва някое лекарство което да ме успокой, защото чувствам огромно вътрешно притеснение и сърцебиене
Според вас добре ли  да се сменя АД ако не се чувстваш добре, че ми писна от съвети и противоречиви мнения?Психиатърката ми каза ако до Коледа не се оправя да сменя Ципралекса с Ланвексин 75, аз не само че не се оправих, но се чувствам и по-зле, но пък ме е страх да направя поредната смяна на АД особено като знам че има и странични ефекти и най-вече ме е страх че и той може да не ми помогне
При мен и сестра ми и майка ми са с ПР но всички пием различни АД, само че те се чувстват добре а аз НЕ

# 692
Колко време го пиеш ципралекса?

# 693
Ципралекс пия от 1 месец, но преди това 4 месеца пих Есобел което съдържа същото като Ципралекс- есцетилопрам, даже според доки двете са едно и също и тя не го брой за смяна на АД

# 694
Ципралекс пия от 1 месец, но преди това 4 месеца пих Есобел което съдържа същото като Ципралекс- есцетилопрам, даже според доки двете са едно и също и тя не го брой за смяна на АД
А защо не увеличи дозата

# 695
Защото пия максималната 20мг., а от 1 месец постояно пия и ксанакс по 1 или по половин от 0.5 но пак без ефект

# 696
Според мен ако за 1 месец няма подобрение трябва да се смени.

# 697
При мен и много силно влияние окозва и това, че в момента съм във ваканция и съм си вкъщи, така бях и цяло лято после като тръгнах на работа се по съвзех, но пак на моменти изпадах в ПА
Четох из форумите че Ланвексин бил най-силния АД, което от една страна ме притеснява че ако с него не се чувствам добре после вече незнам на какво ще минавам

# 698
Здравейте, на мен ми спряха флуаксона,но увеличиха рексетина-постепенно до 2 табл.Някой пил лие по 2 табл.?Не е ли голяма доза?

# 699

Да ви питам според вас вярно ли че Валидола разреждал кръвта. Вчера питах и една фармацевтка от аптеката докато си го купувах и тя каза , че не. Ама ми  се е набило мнение на някой си как разискваше, че точно Валидола разреждал кръвта.

# 700
Не е вярно, омега 3 и гинко билоба разреждат.

# 701
  • София
Не е вярно, омега 3 и гинко билоба разреждат.
И аспирин.

# 702
Здравейте след тези тежки дни на депресия и затвореност вкъщи днес реших,че нещата започват да отиват все по на зле щом и не ям, а аз иначе имам голям апетит, но в момента само спя и лежа и друго нищо не мога да правя, та днес отидох на психиатър, но не при моята, а при друга защото твърдо реших да я сменя
тя ми изписа Ривотрил от 0,5 сутрин и на обяд по 1/4, а вечер по 1/2 и деанксит сутрин и на обяд по 1 плюс продължавам Ципралекса, но ми каза да не пия по 20мг. а да го намаля на 15мг., защото много големите дози АД също предизвиквали пренапрежение в организма
Лошото е че не мога да намеря Ривотрил открих само от 2мг. и трябва да го троша на мнооого,но пък като чели ми действа по-добре от Ксанакса поне от 1 прием останах с това впечатление
Знам че тук има хора които пият Ривотрил и ще ви помоля за отзиви за него и по колко на ден пиете вие, а и каква продължителност може да се пие?

# 703
 Аз пия Ривотрил от 2 мг-сутрин,обед и вечер по 1/2 таблетка. Действа ми доста приспивателно.

# 704
Здравейте след тези тежки дни на депресия и затвореност вкъщи днес реших,че нещата започват да отиват все по на зле щом и не ям, а аз иначе имам голям апетит, но в момента само спя и лежа и друго нищо не мога да правя, та днес отидох на психиатър, но не при моята, а при друга защото твърдо реших да я сменя
тя ми изписа Ривотрил от 0,5 сутрин и на обяд по 1/4, а вечер по 1/2 и деанксит сутрин и на обяд по 1 плюс продължавам Ципралекса, но ми каза да не пия по 20мг. а да го намаля на 15мг., защото много големите дози АД също предизвиквали пренапрежение в организма
Лошото е че не мога да намеря Ривотрил открих само от 2мг. и трябва да го троша на мнооого,но пък като чели ми действа по-добре от Ксанакса поне от 1 прием останах с това впечатление
Знам че тук има хора които пият Ривотрил и ще ви помоля за отзиви за него и по колко на ден пиете вие, а и каква продължителност може да се пие?

Аз го взимах преди години на обед и вечер по 1/2 от 0,5мг. След 2г успях да го откажа. Сега пия само при нужда. Действа успиващо и отпускащо.
На теб в каква дозировка са ти го изписали?
Възможно е депресията да е свързана с празниците и аз съм имала такива моменти....

Общи условия

Активация на акаунт