"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 43 861
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 1 035
  • sofia
Ive,znaesh,che sme gotovi za podobni deystvia Sad

# 1 036
Ive,znaesh,che sme gotovi za podobni deystvia Sad

Не мисля, че още сме готови да действаме в целта. Трябва ни много добра подготовка и начини на действия. Имаме желанието, да. Но това си е война - с насилието - и ще трябва да се направи много добра стратегия. Тепърва трябва да мислим по въпроса. Аз викам да почваме. Мисля, че това е доста съществен проблем, в който да положим усилията си.
Аз още съм прясна и затова не знам какво може да се направи. Но поне разговаряме и това е добро начало, си мисля.

# 1 037
Сядам да ви разкажа набързичко за днешното ни пътуване до Перник с Мери.
Целта на пътуването беше да заведем дотам представители на една частна компания, чиито служители са събрали парички за дома, за да се запознаят с децата и да уточнят с директорката за какво би било най-полезно да отидат парите им. Бяха три момичета и един по-възрастен мъж, на които им спретнахме пълна програма - освен дългите разговори с директорката и персонала, имаха удоволствието да се порадват лично на децата. Първо ги качихме в голямата група, където сладурите им изнесоха част от Великденската си програма - пяха, танцуваха, рецитираха ...., направо супер бяха Crazy, но също така се и катериха по всички ни, целуваха ни, дърпаха ни, гушкаха ни -абе, вие си ги знаете нашите сладури Joy Heart Eyes (Поръчаха ни следващия път да им донесем вафли, герданчета и слънчеви очила Laughing) Еми беше по-жизнена отвсякога, Божко беше много сериозен и не пускаше ръката на Мери, а Роската дивееше за десетима и се катереше по шкафчета, маси и глави Mr. Green Heart Eyes Сашко е още там, но се очаква всеки момент да го вземат. Едно от момиченцата - Александра, също ще бъде взета всеки момент от френско семейство - процедурата вече е минала и остават само последни детайли за уреждане (дали да не й направим и на нея сувенирен комплект за спомен newsm78)

После влязохме при бебетата ... и забравихме да излезем. Боже, прекрасни са!!!!!! Гушкахме ги, хранихме ги, пак ги гушкахме и им приказвахме. Просто не можехме да се отделим от тях!!!
(Това от което имат много спешна нужда са лигавничета - и предния път, и сега, като ги хранихме им слагахме стари дрешки на гушките, за да не им се стича млекцето в пазвите Confused)

Неприятната новина е, че Любима е в болница в София, но се надявам да не е нещо сериозно - имала леко изкривяване на крачетата и искат да разберат от какво е, за да се вземат мерки. Дано бързо да се оправя Praynig

Накрая гостите от частната фирма си тръгнаха емоционално разтърсени (личеше им) и точно това разказвах днес на Роси, че или сме ги наплашили и повече няма да стъпят, или ще ги срещаме всеки път като ходим дотам Mr. Green

Момичета, децата са ни прекрасни и въпреки че всяко посещение е като душевен земетръс и са необходими дни за да престана да мисля единствено и само за тях, трябва да сме там  колкото се може по-често - те имат нежда от нас. Имат нужда да се чувстват обичани. Имат нужда да познават света"навън", макар и индиректно чрез нас...

Ох, спирам да пиша, че ме избива на сълзи... Embarassed

Пък и този, дето е вътре в мен, така рита, че прави бабуни по корема ми, та отивам да ги покажа на баща му Mr. Green

# 1 038
  • Все на втория етаж
Оххх, ужас, колко много мъка има. От5 статията на Марч се разплаках. Много ми е жал за децата и ми е много кофти.

# 1 039
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Днес с Гери ходихме до Перник.Фирма Технологика/една от мамите работи там - Яна Войникова,организира си колегите,събраха се дрехи,памперси,както и 1600 лв./
Та днес ходихме до Перник,да им покажем домът,децата,както и да разговарят с Веселинова,как най- добре да се използват събраните 1600 лева,какво да се купи.

Много благодаря на фирма ТЕХНОЛОГИКА,и искрено се надявам,това да е първата,от поредица акции,които те ще правят за Перник,и посещенията там да станат традиция   
Нахранихме заедно с тях бебетата/ те още не са мами,но мисля,4е скоро ще бъдат   /,играхме и гушкахме по-големите,и както винаги си тръгнахме със много смесени 4увства...................

Занесохме и 300 пюрета,дарение от фирма " Недел4ев и Недел4ев" ООД,на които също искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ   
Обещаха ,това да е на4алото на поредица дарения от пюрета за малките слън4ица   

Децата в Перник ви изпращат цялата си любов и усмивки. Hug Hug Hug Hug Hug

# 1 040
уф да и нещо спешно за ГЕРИ - Гери удобно ли ти е утре да звъннеш на мъжо - той е от 14.00 до 22.00 на работа в района на света троица, западен парк и тн, ще вземе количката с него - да ти я даде,но незнае в кой квартал ще го пишат- да се разберете как да ти я даде, или да го чакаш към 13.30 при трето районно - не е далеко от овча купел - нали там беше, защото колата ни е развалена и едвам се придвижва с нея. телефона му е 0887/91-90-46 - Дамян Hug

Боже, Криска, чак сега го виждам ooooh! Praynig
Веднага си записвам телефона му - дай му и ти моя - има го на първата страница на темата, но ти го пускам и тук - 088 636 45 61. Утре ще съм в движение през деня, но обезателно ще намеря време да взема количката (стига да е в него, де). Безкрайно съжалявам за закъснялата реакция, но не съм влизала тук от вчера по някое време Tired Дано да не е станало голям проблем Praynig

# 1 041
Леле, нямам търпение и аз да ида в петък в Перник...да си видя малкото ангелче! Heart Eyes И днес ми се идваше, ама нямаше как! Sad
Радвам се, че сте си прекарали добре и сте занесли толкова много неща...пък и хора да видят дома сте завели! Peace

# 1 042
Боже, Криска, чак сега го виждам ooooh! Praynig
Веднага си записвам телефона му - дай му и ти моя - има го на първата страница на темата, но ти го пускам и тук - 088 636 45 61. Утре ще съм в движение през деня, но обезателно ще намеря време да взема количката (стига да е в него, де). Безкрайно съжалявам за закъснялата реакция, но не съм влизала тук от вчера по някое време Tired Дано да не е станало голям проблем Praynig
Гери няма проблем - аз се притеснявам да не би да тръгнете без нея - той е утре от 06.00-14.00 на бачкане - количката е в колата - звънни му и само се разберете къде да се видите.
сега да питам сто неща - първо - в Петък кой ще идва с мен в Перник, но след 12 на обде - и аз ли да си предупредя Директоракта или вие ще и звъннете, второ - Роси се съгласи с част от паричките да купим малко кърпички за децата, трето - никой ли не намери бус - как да го закарам това легло - утре и с брат ми ще говоря - но акоо ми даде пикапа аз незнам къде е радормир - как ще ги открия,и пето - що не пусне някой нова тема - тази много се натоари.
а сетих се - исмислих нещо за лигавници - всеки от нас има парчета плат непотребни - дайте да ги съберем - аз ще намеря кой да ни ушие лигавници опт тях, иначе и аз имам десетина дето на Вики са му малки - ще ги взема ама не са достатъчни, какво ще кажете newsm78

# 1 043
  • sofia
Леле, нямам търпение и аз да ида в петък в Перник...да си видя малкото ангелче! Heart Eyes И днес ми се идваше, ама нямаше как! Sad
Радвам се, че сте си прекарали добре и сте занесли толкова много неща...пък и хора да видят дома сте завели! Peace

Живот и здраве и ние в петък сме там Praynig
От ВВВ днес натовариха сокове за Медвин , а в петък ще взема за Перник Wink
Гери,Веселинова има сувенири за още две деца  bouquet

# 1 044
Момичета, самотна майка на хоризонта Confused
Има бебче на няколко дни, кърми го, но няма памперси и никакви дрехи, бабата(майката на майката) плакала, че няма с какво да го изпишат. Дядото е без работа. Родилката живеела с родителите си, за това ви я казвам тази информация.
Можем ли да направим нещо? Има ли нераздадени бебешки дрешки?

# 1 045
Момичета, самотна майка на хоризонта Confused
Има бебче на няколко дни, кърми го, но няма памперси и никакви дрехи, бабата(майката на майката) плакала, че няма с какво да го изпишат. Дядото е без работа. Родилката живеела с родителите си, за това ви я казвам тази информация.
Можем ли да направим нещо? Има ли нераздадени бебешки дрешки?
аз имам от Вики но са малко зимни - бебешките, имам от Пипилота някои бебешки неща, пеленка имам, играчки останали имам - все е нещо - Дуци ти ли ще и ги дадеш - да ти ги метна до Надежда а???

# 1 046
  • sofia
Вики,аз в петък мога сутринта ,ако не е проблем да отидем по отделно SadЩе се оправите ли с намирането на дома newsm78
Аз ще предупредя директорката,няма проблем.

Радомир е на главният път ..........подминаваш Перник и след няма и 10 км. е Радомир.През него минава пътя зя Кюстендил,а до скоро и отбиваха колите за Благоевград от там.

Нямам физ.възможност да го закарам това легло , а искам много нещо да направя SadЛошото е,че след петък до вторник съм без баби,иначе с удоволствие ще навигирам поне.
Ако решите да тръгнете утре ми звъни при проблеми по пътя,но не вярвам.Главният път пресича по дължина града Wink

Дуци,има бебешко.Ако искаш ела утре пред МА ще ти донеса.С Гери ще ходим на свиждане на Мишо в 11.30 и можем да комбинираме нещо  bouquet

# 1 047
Роси, утре съм на лекции. Ще излезна от нас към 11. Ако искаш и можеш вдругиден?
Криси, аз ще й ги дам, да.

# 1 048
  • sofia
Роси, утре съм на лекции. Ще излезна от нас към 11. Ако искаш и можеш вдругиден?
Криси, аз ще й ги дам, да.

Може,ние пак ще ходим при Мишо,че има Рожден ден и ще му спретнем малък празник.Само утре ще говорим с лекарите да кажат кога е удобно.
Който иска да дойде да казва  Hug

# 1 049
Ради, къде живее тази майка?!
Роси, какво да измислим за Мишо?!

Общи условия

Активация на акаунт