"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 340
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 105
хи хи хи съвеста на Весето е проговорила в тоз късен час-да не си пийнала бейлис мило ми другарче? hahaha
простено да ти е -и аз искам прошка от вас Praynig
макар ,че няма за кво,нали? Joy

# 106
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе, не 4е няма за какво,ама нали си слу4ила на хора.......ще ти простим Hug Hug

хи хи хи съвеста на Весето е проговорила в тоз късен час-да не си пийнала бейлис мило ми другарче? hahaha
простено да ти е -и аз искам прошка от вас Praynig
макар ,че няма за кво,нали? Joy

# 107
Простено да ти е , Веси ! Простено да ти е МЕРЕЛИН !  Hug
Аз като най-стара ви прощавам всичко / всъщност в нищо не сте съгрешили поне пред мен / ! Ако имам някакъв грях към вас, моля ви за прошка !  Praynig

# 108
  • София
Как ша са съм затрила ве Simple Smile ана пиша по рядко, т.е. га имам да кажа нещо Simple Smile Писах за Света София Simple Smile

Как се казваха дечицата, които ги осиновяваха (големите, от Перник): Ники и ...  newsm78

И нали Сирни заговезни: прощавайте ме и аз ви прощавам.

# 109
Как ша са съм затрила ве Simple Smile ана пиша по рядко, т.е. га имам да кажа нещо Simple Smile Писах за Света София Simple Smile

Как се казваха дечицата, които ги осиновяваха (големите, от Перник): Ники и ...  newsm78

Танче,Ники не го осиновяват душа-Данчо и...ай сега и аз запънах
ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ!макар ,че няма за какво  bouquet

# 110
  • София
Шъ съ оправя Simple Smile

# 111
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Тан4е, Дан4о и Сашко са мом4енцетата от Перник,които ще ги осиновяват.Има и едно моми4енце.

Аз на Весито простих, и я помолих за прошка,но сега от вси4ки вас да искам - ПРОСТЕТЕ ми ,ако по някакъв неволен на4ин съм обидила някого! Praynig

А аз прощавам на вси4ки ви Hug

Танче,Ники не го осиновяват душа-Данчо и...ай сега и аз запънах
ПРОЩАВАМ НА ВСИЧКИ!макар ,че няма за какво  bouquet

# 112
На всички ви прощавам...чада мой!  Hug Още повече, че знаете, че най ви се връзвам и ме бъзикате още повече! Twisted Evil

Мери ти много хора си обидила...шапката на Дани сега съхне, наложи се да я пера, след като върху нея беше оставила кутиите от сандвичите! Laughing Писах му смс, нали все съм по-малката аз...добре, че есестра ми да ми иска прошка единствена! Mr. Green Дани каза, че щял и други работи да си забрави следващия път...може би защото бях много обстоятелствена, че съм я изпрала с Ариел и след това омекотител Коколино! Blush

А сега по-същество!
На децата от кой дом ще правим зъбките? Утре ще имам цялото инфо!

Утре ще говоря с една колежка, която работи за Проктър енд Гембъл и ще й възложа да ми намери тел. или мейл на някой шеф!

Пращах няколко мейла относно пролената ваканция на Догановци, от утре чакам отговор Praynig, че нали бяха почивни дни!

И какво още...
Марието, ма...с тебе няма ли да направим едно Доганово тази седмица? Blush

# 113
как ма пита само-все едно да ходим на излет Joy
ми...май не-почивам само понеделник и вторник тази седмица и са ми ангажирани с друи неща
можеш обаче да ме отмениш с Дани тази събота-няма да мога да я заведа на урока-на работа съм Crazy
а за твоя колега-май ще се бием е Мери там  #Crazy

# 114
как ма пита само-все едно да ходим на излет Joy
ми...май не-почивам само понеделник и вторник тази седмица и са ми ангажирани с друи неща
можеш обаче да ме отмениш с Дани тази събота-няма да мога да я заведа на урока-на работа съм Crazy
а за твоя колега-май ще се бием е Мери там  #Crazy

Мой си е...не го давам! Naughty
А за Дани става, стига да не съм на работа. Трябва да ми пратиш точния адрес, че нали знаеш как не познавам София, ще го търся на картата...всъщност не е ли време Дани да ме заведе, тя още ли не може да се ориентира!? Thinking

# 115
За децата от доганово-и аз писах мейлове-ще ида утре до "български туристически съюз " направо на място ...и чакам един преподавател от Софийския унивеврситет да ми провери за техни бази Praynig
ай...отивам да спя luvbed Wink

# 116
  • София
Ети ако моеш изрови телефона на памперсите Бейби Вики. Аз не помня де са, а мамите от Надежда не са ми отговорили в отчетните.

# 117
Ети ако моеш изрови телефона на памперсите Бейби Вики. Аз не помня де са, а мамите от Надежда не са ми отговорили в отчетните.

Сега търсих в телефонните справки, но ми казаха, че няма такова нещо! Rolling Eyes
Танче не е ли там, където си мислех, до колелото на трамвай 7? newsm78

# 118
Момичета, за памперсите - има една фирма, която се занимава с внос насипно на превръзки и памперси, опаковките се правят тук, цените са добри, казва се Мивекс, намира се малко след 4-ти км в Младост, телефона е 9744099. Ако имате идея за нещо, което може да се вкара на опаковката и да указва, че част от парите отиват за дарения, може да им го предложим, също и да дадат цена за такова количество памперси...с отстъпка евентуално? Последното което знам от тях за памперсите беше 11 ст./бройка при количество 100 бр. за 5-6 хил. месечно, нещата ще са по-различни Thinking

# 119
Момичета, за памперсите - има една фирма, която се занимава с внос насипно на превръзки и памперси, опаковките се правят тук, цените са добри, казва се Мивекс, намира се малко след 4-ти км в Младост, телефона е 9744099. Ако имате идея за нещо, което може да се вкара на опаковката и да указва, че част от парите отиват за дарения, може да им го предложим, също и да дадат цена за такова количество памперси...с отстъпка евентуално? Последното което знам от тях за памперсите беше 11 ст./бройка при количество 100 бр. за 5-6 хил. месечно, нещата ще са по-различни Thinking
мерси  bouquet-с Мери имаме път натам утре-дали да не ги посетим направо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт