"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 443
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник и от мен! Бъдете много здрави, силни, обичани и позитивни!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Памперси не мога да намеря засега, където и да звъня, но ми предложиха хигиенно-битови продукти (от сорта на Аче)...това е от Prokter&Gamble! Hug
Сега само трябва да седна и да им напиша едно писмо, да им се представя (цялата фондация, де...не аз лично Crazy) и да ги помоля за каквото могат... Rolling Eyes

Не знам какво ще правим с пролетната ваканция на Доганово...навсякъде едвам свързват двата края, нямат възможност, съжаляват, че не могат да ни помогнат...и тем подобни извинения! Всъщност никой не обвинявам - може хората да са си прави! Thinking

# 197
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ! ДА СТЕ ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ, ЖЕЛАНИ И ЖЕЛАЕЩИ, КРАСИВИ И ТВОРЯЩИ КРАСОТА!!! ОБИЧАМ ВИ БЕЗКРАЙНО И СЪМ С ВАС ДОКРАЙ СВЕТА  Heart Eyes newsm51

# 198
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙЧЕТА![/size][/color] newsm51

# 199
Сега по същество:
Няколко дни бяхме в ремонт на детска стая, а в момента съм с грипозна Ивана в къщи, та затова поизчезнах Embarassed
Но... не ме бройте бЕгала Laughing
Незнам дали ще успея да дойда на 12-ти - ако малката е здрава - на линия съм, но ми писаха няколко човека с желание да се включат в акцията. Включително и една студентка от художествената академия, която обеща да донесе доста материали. Помоли ме да донесе и играчки, понеже нямала къде да ги държи. Ако дойда, ще мога и аз да взема багаж за складиране - трупам го в едно общо помещение в мазата, докато не са се усетили съседите Mr. Green

Иначе, от понеделник ме бройте в активните мероприятия. Мога да бръмквам с колата и да взимам неща, мога да карам неща до домовете (особено Перник Laughing - Танче, може да се видим и каквото има да се кара, да го откарам, че сърцето нещо ме тегли за натам Flutter). Имам и доста бебешко, което може да послужи или за бременните момичета и майките на Ивет или за 10-месечния Йордан (Иве, навита съм да се разходим заедно дотам - и без това е време да придвижим проекта за Дрен и Кочериново, та трябва да им го покажа на директорите). За 25, сама или с щерка - с вас съм!

Сега споделям и нещо друго - мой много добър познат е режисьор на едно социално публицистично предаване по БНТ. Понеже предаването е вътрешна продукция, бюджетът им е много ограничен и имат достъп до техниката само 2 дни в седмицата. Иска да снима и да разкаже за нас, та пита, дали ще можем да организираме посещение в някой дом (по възможност софийски) на 21-22ри март и да се съберем повече майчета, за да си поговорим и да ни снимат. Какво ще кажете?

Айде, спирам, че ме заболяха пръстите Laughing

# 200
  • на път
 newsm47 Да сте живи и мнооого здрави всички!!!
Все ощи не мога да повярвам, че ви има ... и че вършите всичко това ....

# 201
                                      СПЕШНО!

НАМЕРИХМЕ БЕЗПЛАТЕН ЗЪБОЛЕКАР ЗА 3 ОТ СЛЕПИТЕ ДЕЦА ОТ УЧИЛИЩЕТО В НАДЕЖДА, УРЕДИХ ИМ УТРЕ ДА ИМ БЪДЕ ПЪРВИЯТ ПРЕГЛЕД, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАКАРА ОТ НАДЕЖДА ДО СТОМАТОЛОГИЯТА В ЦЕНТЪРА. ДИРЕКТОРЪТ НА УЧИЛИЩЕТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМ ОСИГУРИ ПРЕВОЗА!

МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ - АКО ИМА НЯКОЯ МАМА, КОЯТО МОЖЕ ДА ГИ ТРАНСПОРТИРА - СТАВА ДУМА ЗА 3 ДЕЦА, ОТ УЧИЛИЩЕТО В НАДЕЖДА ДО ЦЕНТЪРА - СПЕЦИАЛНО УТРЕ В 14 ЧАСА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА СТОМАТОЛОГИЯТА!

ПРИЕМАМЕ ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! КАКТО ВИЖДАТЕ ВЪПРОСЪТ Е МНОГО СПЕШЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕШЕН ДО УТРЕ СУТРИНТА!
Praynig Praynig Praynig

# 202
Пробвай да се свържеш с Дуци. Тя живее близо до училището в Надежда и е с кола.

Аз, както вече казах, в момента съм с болно детенце Sad  Ill Cry

# 203

Дуци, ще знае утре сутринта със сигурност и ще звъни на Мери! Crazy

# 204
Свързах се с мойта кума и ме увери,че от министерството на държавната администрация,което е принципал на  почивните бази на Министерския съвет,нищо не може да се очаква-отогворът е отрицатален,политиката им е ориентирана към повишаване на цените на нощувките.

Насочи ме към БДЖ(изрових координати): http://bdz.creato.biz/bg/rest_main (конкретно-Почивно-възстановителен център „Родина” на Витоша, в близост до “Златните мостове” ) 932 42 48 - Връзки с обществеността и към военните-Министерство на отбраната - http://otdih.eamci.bg/scripts/isapivwb.dll
Отдел “Маркетинг” – за резервации,карти и почивки
Тел.: (02) 92 21 705, (02) 953 17 45 , Факс: (02) 95 22 174

,каза че имат практика в подобни инициативи
. Моля,пробвайте утре там,аз няма да съм в София и  ще съм без телефон!

Утре ще имам отговор от приятелка  и за базите на  филмовите дейци,които все още не са приватизирани и ще пиша.

Wink

# 205
ЕВРИКА!!!
ГОВОРИХ С ЕДНА МАЦКА ОТ БДЖ-КАЗА ,ЧЕ ЩЕ МИ ЗВЪННЕ ДО ЧАС - ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ТЕХНИТЕ СТАНЦИИ АКО МОЖЕ ЗА БЕЗ ПАРИ newsm17 newsm17 newsm17

# 206
Здравейте, ако още не сте намерили превоз за децата, аз ще опитам да ги закарам, но не знам дали ще се съберат всички, защото ще съм с бебето и столче в колата. А предполагам, че децата ще са с придружител. Ако мога да помогна ще се радвам. А стоматологията какво значи- факултета по стоматология или нещо друго?

# 207
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За съжаление,Дуци няма кола и няма да може да помогне в слу4ая.

Мами,моля Ви,има още малко време,ако някой прецени,4е може да ни помогне,нека се обади. В краен слу4ай аз ще ги закарам,и ще трябва да отменя насро4ените срещи за днес,във връзка с фондацията,а и с гледа4ката малко ми е притеснено,но ще ги закарам.Въпроса беше ,някой,на който му  е близко Надежда,за да избегна цялото това движение напред-назад. А не бива да пропускаме шанса,децата да бъдат прегледани от специалист!

Дуци, ще знае утре сутринта със сигурност и ще звъни на Мери! Crazy

# 208
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Децата,са 3,за придружител още не знаем. Може аз да ги закарам,а ти да ги върнеш?

Здравейте, ако още не сте намерили превоз за децата, аз ще опитам да ги закарам, но не знам дали ще се съберат всички, защото ще съм с бебето и столче в колата. А предполагам, че децата ще са с придружител. Ако мога да помогна ще се радвам. А стоматологията какво значи- факултета по стоматология или нещо друго?

# 209
... В момента има 3 бременни момичета - сираци, напуснали домовете, на които ще помагаме, когато се родят бебетата. В момента имаме няколко други спешни акции, но през април месец ще започнем да обмисляме новите акции за тези момичета и ако искаш това легло може да отиде за една от тях. Те сега всички са около 5-6 месец бременни и имаме още малко време на разположение.
Скоро ще имам профили на тези момичета и ще ги публикувам.

Нямам претенции къде да отиде леглото, стига да влезе в употреба комуто е нужно. На мен не ми е в тежест, разглобено е и прибрано, така че като прецниш че му е време свиркай! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт