"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 355
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 885
мариетке пипетке - трудно е понякога първите месеци - даже много трудно - но ти си пич ще идеяниш - ако мога да помогна един съвет да ти дам - аз карах на пилешка супичка с лимонче - туй за три месеца - саямо от нея се чувствах добре. споко - скоре ша ти мени и ще се започне дебелеенето hahaha hahaha
Роси количката от Блага да я нося ли на базара или за сега да стои при мен. newsm78 newsm78

# 886
  • sofia
мариетке пипетке - трудно е понякога първите месеци - даже много трудно - но ти си пич ще идеяниш - ако мога да помогна един съвет да ти дам - аз карах на пилешка супичка с лимонче - туй за три месеца - саямо от нея се чувствах добре. споко - скоре ша ти мени и ще се започне дебелеенето hahaha hahaha
Роси количката от Блага да я нося ли на базара или за сега да стои при мен. newsm78 newsm78

донеси я,че после кат са заминеш по Корилоооооооооооо Crazyша та гоня дългооооооооо  bouquet

# 887
някой да има инфа за Мариета newsm78
Дали всичко е ок,че не се е вясвала, а  тел. не си вдига newsm78
ето мееееее Hug Heart Eyes-ма много ми е зле брееее Sick
днес спах до 4 следобяд-тоест се въртях из леглото и вчера по същият начин -ужас-не знам как ще се справя с тва гадене,с тоя адски главобол а и вечер и температура ooooh!

Ох, милата, дълбоко ти съчувствам Praynig Hug
При мен всичко това беше съчетано и с ужасно повръщане - чак в болница искаха да ме вкарват, че вдигнах ацетона в урината, ама мъж ми беше в чужбина, та нямаше кой да гледа дребната и аз се запънах, че не ща Wink
Но я ме виж сега - свежа като репичка, без следа от никакви неразположения, припкам като млада козичка Mr. Green
Думата ми е да устискаш до 12-та седмица - нататък е лесно Heart Eyes

Почивай си повече и остави на нас задачите - по-късно и ти ще се включваш. Пък и резултатът накрая си заслужава всичките неприятности Laughing

# 888
lavender , за бъдещата мама от Перник мога да предложа бебешко олио на Чико (използвах го съвсем малко за бебо), бебешки дигит. термометър залъгалка,  термометър-рибка за вана, капки за колики, ще видя и за някой играчки и разни други работи. Самок кажи кога и как ще се събират нещата.

Сънили, днес говорих с дом №7 на Борис ІІІ и се разбрахме за сряда след 10 часа. Ако ти е удобно, може тогава да се видим, за да ми дадеш нещата. Мамата не е от Перник, а от Плевен и аз около Великден вероятно ще пътувам закъм натам и ще й ги занеса. Приготвила съм й и един голям чувал с дрешки за новородено и чисто ново одеялце. Ще се опитам на място да осигуря и легълце.
Ще ти звънна утре, за да се разберем.

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 22:22 от Кика

# 889
  • sofia
lavender , за бъдещата мама от Перник мога да предложа бебешко олио на Чико (използвах го съвсем малко за бебо), бебешки дигит. термометър залъгалка,  термометър-рибка за вана, капки за колики, ще видя и за някой играчки и разни други работи. Самок кажи кога и как ще се събират нещата.

Сънили, днес говорих с дом №7 на Борис ІІІ и се разбрахме за сряда след 10 часа. Ако ти е удобно, може тогава да се видим, за да ми дадеш нещата. Мамата не е от Перник, а от Плевен и аз около Великден вероятно ще пътувам закъм натам и ще й ги занеса. Приготвила съм й и един голям чувал с дрешки за новородено и чисто ново одеялце. Ще се опитам на място да осигуря и легълце.

абе,легло-кошара се намери от тук Wink

# 890
В петък ще се пътува до Доганово, за да се Причастят децата и там. Ако някой иска да се присъедини или да праща нещо - на линия сме.

Зари, имам доста дрешки за догановчетата.
Ако искаш, мога да мина да ти ги донеса до работата някоя вечер, като си взимам малката от ясла. Стига ти да имаш къде да ги сложиш  bouquet

# 891
Ейй, Зари, как ми се ходи до Доганово...но не знам дали ще мога, трябва тук да се работи за базара! Иначе петъкът ми е свободен, така че ако свърша всичко още в четвъртък, ще се метна с вас...ако ме искате, де! Blush

# 892

Дано само и времето да е с нас, че ако вали както ще съм пеша  Crazy Но ще го измислим във всички случай някак. Ще чакам да ми се обадиш.

# 893
В петък ще се пътува до Доганово, за да се Причастят децата и там. Ако някой иска да се присъедини или да праща нещо - на линия сме.

Зари, имам доста дрешки за догановчетата.
Ако искаш, мога да мина да ти ги донеса до работата някоя вечер, като си взимам малката от ясла. Стига ти да имаш къде да ги сложиш  bouquet

Колко са горе - долу като количество? Мисля, че ще има място. Чакам само една майка да се свърже с мен, защото и тя имаше багаж, също и Ан Мари. Но багажникът е празен, така че няма проблем.
До 17.30 съм на работа, но мога  и преди и след това да скоча да ги взема. 0885300092 - само звънни и съм на линия.

Весии, заповядай! Аз няма да пътувам - на работа съм. Ще сте двечките с АнМари. Само казвай откъде да те вземат в петък сутринта!!! Даже можеш да покараш навръщане, че да побелее отеца още малко:)))

# 894
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мила моя Мариетке Hug Много ми е домъчняло за теб,и хич не искам да се чувстваш така Cry
Обаче да знаеш,4е си те мисля много,пращам ти много положителни сигнали,така че,очаквай подобрение Hug Hug А и по една солетка рано сутрин, мен ме спаси през тези трудни месеци Hug

Аз заминавам за 3 дена,връщам се в петък,да се подготвям за офанзивата - БАЗАР Crazy,и искам да те намеря здрава,усмихната и бойна/не ме изоставяй Laughing Laughing/

някой да има инфа за Мариета newsm78
Дали всичко е ок,че не се е вясвала, а  тел. не си вдига newsm78
ето мееееее Hug Heart Eyes-ма много ми е зле брееее Sick
днес спах до 4 следобяд-тоест се въртях из леглото и вчера по същият начин -ужас-не знам как ще се справя с тва гадене,с тоя адски главобол а и вечер и температура ooooh!
както и да е -форума не е за оплакване така ,че спирам Stop
да кажа ,че взех багажа от момчето от германия-Иво-което се свърза с нас след предаването-изпратил е един чувал дрехи и играчки за малките както и 25 евро-обеща редовно да ни помага
само дето автобуса не дойде в 9 а в 11.30 вечерта ама карай ooooh!
в неделя на работа мина и sweetkids-mama-донесе ми обещаните пари за ремонта в Доганово-50 лв и още 10 за памперси
същите суми има и от verty[/color]-50 доганово и 10 за памперси
тва за сега от мен
за базара писах в другата тема
съжелавам ,че днес не успях да дойда  Cry-много ми е домъчняло за вас Heart Eyes

# 895
Мариетке, да се оправяш-на мен ми помагаше мирисът  на лимон и си носех резенче в първите месеци  Wink

Прогнозата:Събота и неделя времето ще е предимно слънчево ,разкъсана облачност може да има в неделя,температурите ще са 18-21С ,така че след дъждовните вторник-вечер,сряда и четвъртък в парка ще се съберат много семейства  Wink Wink Wink

# 896
  • в гората
Гледайте Часът на Милен Цветков днес от 17:30 ч. Поканили са Роси , ще участва и Виолета Здравкова.  Темата е за възпитанието на децата Mr. Green

# 897
Гледайте Часът на Милен Цветков днес от 17:30 ч. Поканили са Роси , ще участва и Виолета Здравкова.  Темата е за възпитанието на децата Mr. Green
Ах таз Роси как не ни казваааааа, ми ще я гледаме разбира се - как ми се искаше на мен някой да ми даде само 5 минути ефирно време да кажа туй онуй на Виолетка smile3508 smile3508

# 898
Има ли някой в Люлин, който ще ходи на базара ? Една от майките-цветарки има цветя за базара, но е с малко дете и не може да ги донесе. Да й предложа, да вземе метрото и да ги занесе пред ЦУМ, ако няма друг начин ?
 newsm78

# 899
  • София
Зари ако ходя в петък ще ти звънна по телефона. Брат ми си заминава тогава, ама може и да не ме иска на летището.

Общи условия

Активация на акаунт