Искам да кажа ... (6)

• 32 442
  • 777
  •   1
Отговори
# 30
Тонка, ааа, това с хигиената си е въпрос на съответния клон. При нас и двата магазина са много поддържани и чисти.
Не мога да кажа обаче същото за Била и Кауфланд. Каквато мизерия съм виждала в първия,...погнусих се страшно от него и спрях да влизам там.

rummi_pl, непременно...Simple Smile мислех да заведа децата, че голямата все слуша за там и вече и е интересно. Simple Smile

# 31
  • В Космоса
В някой от моловете преди доста години, ма пусто не мога да се сетя за името... ooooh!
Пикадили?

А, да. Точно той. Peace Хубав ли е наистина или така ми се е сторило? Grinning

# 32
  • София
Хубав ли е наистина или така ми се е сторило? Grinning
Когато съм във Видин, само от Пикадили пазарувам. На мен ми харесва много, а и има по-екзотични неща в него. Тук, в София, наблизо нямаме.

# 33
  • Ямбол
От два дни се опитвам да се свържа по телефона с ПМГ (природо-математичска гимназия) Ямбол и ПМГ Враца и никой не отговаря......само си звънят телефоните.
...
Малко по-рано трябваше да кажеш за Ямбол, можех да съдействам, обаче вече не съм в училище.

Аз харесвам Лидл.

# 34
Е, аз втория път харесах от Лидъл една раница за 30 лева, ама той не поиска да му я купя, че от класа вече двама били с такива - иначе като джобове и разпределение много ми допадна, ама и с нея се разминахме. Преди време бях стигнала до извода, че пазаруването в Метро много ме товари - купувам някакви количества, които не ми трябват. Изхвърлям от тях, безмислено затварям пари във бройките и т.н. Научила съм се да пазарувам от Фантастико, че моите продукти, които бих купила от Метро веднъж месечно във Фантастико са на промоция и си вземам от там. Рядко ходим до Метро - веднъж на около 2 месеца.

# 35
Аз мога да заключа така - няма магазин, от който да не мога да си купя поне нещо. И това не е похвално.
Приспах бебето, правя си едно кафенце, инсталирам дядото и прабабата да слухтят и с майка ми изчезваме малко на шляй пазар.

# 36
Аз мога да заключа така - няма магазин, от който да не мога да си купя поне нещо. И това не е похвално.
Приспах бебето, правя си едно кафенце, инсталирам дядото и прабабата да слухтят и с майка ми изчезваме малко на шляй пазар.

Предимството на голямата фамилия  Simple Smile

# 37
Явно си е до магазин, защото Лидл, в който мъжо ходи /мнооого рядко аз/ е много чист и свети направо.

Аз пък чакам да ми се обадят от яслата, че дечко за пръв път спи там.

# 38
Пуснаха водата преди малко и се започна....
Миене, да пусна пералнята, да включа бойлерите....аз да вляза в банята...А после като се събуди малкия, прахосмукачка, готвене....
И майка ми като каже - и какво правиш по цял ден, стоиш пред компютъра...Simple Smile

# 39
Искам да кажа на новия потребител, че ние в бг-мамма много се нуждаем от космите си, за да има за какво се дърпаме, като не сме на едно мнение.

# 40
  • София
До магазин си е, да, ходила съм в два Лидла, коренно различни ми се видяха.

# 41
Пуснаха водата преди малко и се започна....
Миене, да пусна пералнята, да включа бойлерите....аз да вляза в банята...А после като се събуди малкия, прахосмукачка, готвене....
И майка ми като каже - и какво правиш по цял ден, стоиш пред компютъра...Simple Smile
Аз у дома като съм се уморявам много повече, от колкото когато съм на вън. Все нещо има за вършене, ако не се свърши едно, две, три - става бомба и така цял ден.

# 42
  • София
Лиляна, за темата  Hug
Иначе ние в Лидл последния месец поне 5 пъти пазаруваме заряди тъпите стикита. Обаче просто няма какво да си харесам оттам. Все някакви компромисни неща. Любим магазин ми е Билла.

# 43
И ние имаме от тия стикита, събират се и какво?

# 44
Сигурно съм единствената, която е подмината от тези стикита. Пръчки му дай на моето. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт