Искам да кажа ... (6)

• 33 291
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ееее, Белинда, чак на мен ми олекна като те четях, страхотно, браво на теб!  Hug

# 76
  • Варна
Стейси Грей искам да ти кажа, че много ме е страх от операцията за поставяне на импланти.Треска ме тресе  Rolling Eyes
Спокойно. Минава и заминава.
Винаги съм готова да помогна с инфо на лични.  Hug

# 77
По въпроса с подаръците от предната тема.
За утре (годишнина от сватбата) взех за половинката хубава запалка и чаша "чашата на идеалния мъж" със смешна картинка на нея.
Толкоз от мен, явно нямам въображение   Crossing Arms

А, и поръчах торта  Mr. Green

# 78
Искам да кажа, че отидохме за стиките и купихме, ама една идея по-различни от Лидл-ските били. Хареса ги. Та отидохме за стикита, върнахме се с...абе, еееееее толкова са ми широки пръстите!   Tired

# 79
  • Варна
По въпроса с подаръците от предната тема.
За утре (годишнина от сватбата) взех за половинката хубава запалка и чаша "чашата на идеалния мъж" със смешна картинка на нея.
Сетих се, че на моя мъж някой му подари чаша, да си пие кафето сутрин. Черна, но когато си сипе горещото кафе, става бяла и се показва моя снимка.  Mr. Green
Няма как да не се разсъни бързо като му изскоча на снимката.  Mr. Green Бъзиках го яко:"аууу, жената" Joy

# 80
 Laughing и ние имаме такава хамелеонска чаша, но прозаична, дюс, действително ако имаше снимка още по-разбуждащо щеше да действа.

Браво Белинда, отдай се на удовлетворението си и заслужена почивка.

Взехме си детко преди малко от яслата - изкара първа, цяла седмица без отсъствие, много се гордея с нея, тя ни отсрами тази седмица, че с баща й още не може да се съвземем от вируса.

# 81
Сетих се, че на моя мъж някой му подари чаша, да си пие кафето сутрин. Черна, но когато си сипе горещото кафе, става бяла и се показва моя снимка.  Mr. Green
Няма как да не се разсъни бързо като му изскоча на снимката.  Mr. Green Бъзиках го яко:"аууу, жената" Joy

Много идеен подарък Simple Smile Къде продават такива чаши?

# 82
  • Варна
Не знам, подарък беше.
Искам да кажа, че ми писна да се притеснявам как да подкарам кола отново! Много искам, но така се уплаших като шофьор при един лек инцидент с детето и моя в колата, че се обливам в пот само при мисълта. А моят все ми предлага коли за мен. Само да склоня. Tired

Имам чувството, че всички карат кола, само аз не.

# 83
Човекът, който е убит снощи при скандал в София, е съпруг на приятелка, на моя приятелка във ФБ.
Още сутринта на стената ми излезе снимка с черна лента на мъжа и коментари отдолу, погледнах снимки на семейството, толкова щастливи изглеждат, скоро са били на почивка, смели са се, правили са планове, сутринта той е тръгнал на работа и не се е върнал. Предполага се, че е убит при скандал за паркиране?! Много се натъжих, къде изобщо живеем:(

# 84
  • при моите деца .....
... погледнах снимки на семейството, толкова щастливи изглеждат, скоро са били на почивка, смели са се, правили са планове, сутринта той е тръгнал на работа и не се е върнал. Предполага се, че е убит при скандал за паркиране?! Много се натъжих, къде изобщо живеем:(
Наистина, в какъв свят живеем....  Sad

Ще си сипя чаша червено вино....
Имам нужда...

# 85
  • София
Предполага се, че е убит при скандал за паркиране?!
Shocked Не е истина просто!

# 86
  • Луната ни пази
Не знам, подарък беше.
Искам да кажа, че ми писна да се притеснявам как да подкарам кола отново! Много искам, но така се уплаших като шофьор при един лек инцидент с детето и моя в колата, че се обливам в пот само при мисълта. А моят все ми предлага коли за мен. Само да склоня. Tired

Имам чувството, че всички карат кола, само аз не.
Това ме разбута и мен! Човек с три висши, а една кола да не мога да подкарам. Първата стъпка беше да си купя кола! Това беше кардиналното начало!

# 87
Ужасен ден ми беше днес  Tired Уморих се, а замествах и колежка. Иначе започвам да виждам светлина в тунела, имахме труден период у нас /финансово труден/. Но ММ вече е повишен, а аз имам предложение за нова работа и по-високо платена разбира се. И ще се възползвам.
Доволна съм и от това, че ходя на терапия и започвам отново да обичам живота си  Heart Eyes
Някой по-напред беше писал, че не може да се свърже с ПМГ Ямбол, аз също мога да помогна  Simple Smile
До нас има ФФ, само от там пазарувам, нямаме кола и всичко друго ми е адски неудобно. А да бия 4-5 спирки път за пазар - отпада  Crazy

# 88
...колкото и да не си признавам, чак се чудя що тук го пиша.  Обичам си бнд- то. Той мен не. Днес си говорихме за евентуалното ми заминаване за Швейцария.  Да съм ходела, да съм си устройвала живота. Да съм си намерела мъж, крайно време било. Правя се на силна и на каква ли не. Ще замина, не ме бърка, хареса ми излизането зад граница, не мога да си простя че лишихме детето от детство- заедно.

# 89
penelopy,
Аз съм поръчвала такива магически чаши. Ако искате, ще разровя да видя от къде   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт