Смяна на име на бебе

• 21 847
  • 131
  •   1
Отговори
# 45
  • на правилното място, в точното време

Исках да го кръстя Владимир, Влади, това ми е първата истинска любов от училище и още оттогава се бях зарекла, че ако имам син ще го кръстя така.

ooooh! ooooh! ooooh! Нимоа...

От луната ще да е....  После се чудите защо мъжете били нам си кви. То щото жените са наред.

# 46

Исках да го кръстя Владимир, Влади, това ми е първата истинска любов от училище и още оттогава се бях зарекла, че ако имам син ще го кръстя така.

Joy Joy Joy
моля ви-кажете,че е пързалка

# 47
Камъчка, съмнявам се да е пързалка. Ако ти се хапват пуканки, мини в съседната тема. Тука нещата са по-сериозни  ooooh!

# 48
коя е съседната тема Crazy

# 49
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805405.0;topicrefid=19

# 50
Чудя се ,ако всеки който се развежда,тръгва да сменя името на детето си какво ще стане?! Ами то съдийте няма да имат време да се занимават с друг вид дела.
Спомних си преди години ,когато принц Чарлз беше в Бг, едни цигани от пловдивското Столипиново кръстиха детето на него. Съответно искаха пари от него. Той не им даде и те казаха,че ще сменят името на бебето. Laughing

# 51
  • Испания
...Той не им даде и те казаха,че ще сменят името на бебето. Laughing

Ами, правилно. Всеки трябва да си плаща за удоволствието друг да носи неговото име.  Wink

# 52
Към авторката сега съвсем сериозно Peace
когато бях бременна,с бащата говорехме,че ще го кръстя Георги-на него. Така бях решила. Още дори незнаех,че ще е момче,но името дойде спонтанно.
Да обаче таткото ми би шута в 7 месец и Гошко отпадна като вариант.
Родих и кръстих детето Камен. Да, но въпреки това,малкият е копи пейст на баща си.
Вярно доволна съм,че не го кръстих на "бащата",но сега да го върна ли детето,че е одрало кожата на човек,който не заслужава Stop
Стегни се.Това е твоето дете- иван,петкан,все е тая. Излагаш се.

# 53
  • Mediterraneo
Боже, колко мъка има по тоя свят...

# 54

И простотия.

# 55
  • при късмета

Това е за смешките. Такъв бисер отдавна не се е появявал

# 56
Има определен тип неразсъждаващи, но инатести и проклети жени, които ако разбера, че мъжете им ги бият не бих се учудила и упрекнала... Whistling

# 57
  • Mediterraneo
Мчи... Пак ще им е малко на такива идиотки!

# 58
........, която на всичкото отгоре трябва да е подписана и от двама ви със съпруга ти. Simple Smile
Не е задължително. Но съдът задължително ще поиска да изслуша мнението на другия родител.  Wink

На този свят, от кал да си - Иван да си!   Party

# 59
  • София !
Ами бясна е ! Докато и мине да вика на малкото дете Влади, а на голямото Владанка .

Joy

И простотия.

И то голяма простотия  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт