Прага

• 98 556
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Не е точно за септември но влиза в бюджетните екскурзии за това което предлага...

http://www.rual-travel.com/trips/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83% … 0%B5%D0%BB%D0%B8/

Първото ми ходене до Прага беше с тази компания и нямах проблеми. Е, от гледна точка на това че ги ползвах само за трнасфер България - Хотела в Прага и обратно. От там нататък сама се движих и си организирах времето в Прага.

# 241
  • София
http://www.rual-travel.com/trips/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0/ Това е за септември,но пише,че има само 3 свободни места.

# 242
  • Пловдив
 bouquet
Ще ми се със самолет,обаче е доста разликата в цената Wink

# 243
Със самолет си струва човек да се организира сам и да остане повече от 3 нощувки, колкото има стандартно в самолетните екскурзии на агенциите. Хотели могат да се намерят изгодни за 5- нощувки

# 244
  • There I was on a July morning
Здравейте bouquet
Някой знае ли, как стои въпроса с паркирането в Прага - какви са цените на платените паркинги, има ли безплатни, може ли да се паркира в по-централните части на града? Смихов и Вишеград читави квартали ли са за отсядане, четох някъде, че там по-лесно се намират паркоместа  Thinking

# 245
 Бях миналата година рез ноември в Прага. Хареса ми невероятно много. Наистина вълшебен град, приказен и много много красив. За мен това е един от най-красивите европейски градове. Хотелът ни беше много евтин и съвсем в центъра - на 10 минути пеша или една спирка с метрото от Вацлавски намести. Всеки ден обядвахме или вечеряхме в Havelská Koruna и се разхождахме пеша из центъра и околностите. На север стигнахме до метронома, където навремето е била статуята на Сталин, а сега от един определен ъгъл може да се видят мостовете в една линия. На Изток стигнахме до телевизионната кула, на запад до манастира Страхов. Почти навсякъде пеша, разходки и разглеждане. В такъв град ми се живее. Или Венеция, или Прага, това са ми мечтаните места за живеене Laughing

# 246
В издирване съм на хотел newsm78 Чета, чета и още нищо не съм избрала.. Някакви предложения за удобен хотел newsm78

# 247
В издирване съм на хотел newsm78 Чета, чета и още нищо не съм избрала.. Някакви предложения за удобен хотел newsm78

Legie Hotel. Двойната стая със закуска струваше 28 евро. Не беше идеална чистота, но не беше и мръсно или гнусно. Закуската беше чудесна. Шведска маса с всякакви неща. И най-важното, в самия център е. Директно на спирката на метрото I.P.Pavlova

# 248
 Иде пролет  благодаря - видях го, но няма за моите дати Sad Някой бил ли е в  хотел Belvedere  - 4 нощувки със закуска 162Е newsm78 - добра цена, но е далечко и старичко...

# 249
Хотели Олсанка и Фортуна сити са ОК, намират се на спирки на трамвай 5 и от тази гледна точка с удобни за стигаме до Старе место и до Храдчани. Трамавй 5 спира на Прашна Брана и след 2-3 спирки през реката на Храдчанска на метрото т.е. на стълбите към задния вход на Храдчани. Рано сутрин препоръчвам влизане от там. Рано няма хора двора е празен и се разхождаш спокойно.

# 250
Миналата година бяхме във хотел Jasmin, не е лукс но беше супер чисто и готино. Много богата закуска, и много добър транспорт, пред него има спирка. В крайна сметка в хотела прекарваш за едно спане и закуска, все пак си в Прага обикаляш по забележителности и пъбове за биричка   newsm47  newsm08

# 251
Препоръчвам хотела, в който сме били- хотел Tivoli на сп. I.P.Pavlova . Мястото е много комуникативно.

# 252
Препоръчвам хотела, в който сме били- хотел Tivoli на сп. I.P.Pavlova . Мястото е много комуникативно.

И нашият беше на I.P.Pavlova, Legie се казваше.На самия ъгъл на ул.Соколска. Под него има някакво танцово училище. Само светофарът на кръстовището беше изнервящ, 5 секунди свети зелено , и 90 секунди червено.

# 253
Благодаря момичета за предложенията - явно съм доста окъсняла, защото за моите дати няма места в хотелите, които ми предлагате, а Jasmin ми предлага 100Е на вечер newsm78 За сега се колебая между Vinohradský dům/280Е за 4 нощувки/ и Belvedere /162E за 4 нощувки + закуска/ newsm78

# 254
Мила, не Yasmin a Jasmin. Има стаи, и е 200 евро за 4 нощувки със закуски. Google винаги изкарва Yasmin. Това е сайта им  http://www.hoteljasminprague.cz/en/

Общи условия

Активация на акаунт