Прага

• 99 366
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Nikoletka-betka,благодаря! Наистина съм объркала хотела! Ще ми се да е по-близо Simple Smile

# 256
  • Варна
Nikoletka-betka,благодаря! Наистина съм объркала хотела! Ще ми се да е по-близо Simple Smile

Ако сте с кола , ще ви предложа нашия.

# 257
Bila Labut Best Western Hotel.

# 258
  • София
А защо не си наемете апартамент? Има доста добри предложения за нормални цени. Ние другия месец ще ходим, и този път решихме да сме в апартамент.
Мислим да отскочим до Карлови Вари. Какво трябва да се види там, ако някой е ходил?

# 259
  • Варна
Някой знае ли, как стои въпроса с паркирането в Прага - какви са цените на платените паркинги, има ли безплатни, може ли да се паркира в по-централните части на града? Смихов и Вишеград читави квартали ли са за отсядане, четох някъде, че там по-лесно се намират паркоместа  Thinking

Ние отседнахме в едно сателитно село , сред едни прекрасни хълмове , наблизо замъци , 200 г. къща с 1 м. каменни стени , изтърбушена и реиновирана , прекрасно преживяване , 35 евро със обилна индивидуална закуска за двамата.Сервираха ни я в стаята и това което ни остана от закуската ни стигна и за обяд.
penzion Speller , Vysoký Újezd u Berouna 21 , тел.+420 608 032 974 - говорят руски и английски Simple Smile

Точно в центъра на Прага има няколко шопинг центъра и магазини на големи търговски вериги с безплатни паркинги , оставяхме там колата и обикаляхме наоколо.

# 260
  • There I was on a July morning
Ние отседнахме в едно сателитно село , сред едни прекрасни хълмове , наблизо замъци , 200 г. къща с 1 м. каменни стени , изтърбушена и реиновирана , прекрасно преживяване , 35 евро със обилна индивидуална закуска за двамата.Сервираха ни я в стаята и това което ни остана от закуската ни стигна и за обяд.
penzion Speller , Vysoký Újezd u Berouna 21 , тел.+420 608 032 974 - говорят руски и английски Simple Smile

Точно в центъра на Прага има няколко шопинг центъра и магазини на големи търговски вериги с безплатни паркинги , оставяхме там колата и обикаляхме наоколо.

Най-после някой да ми отговори, за което благодаря  bouquet
А в тези шопинг центрове и магазини за колко време може да се оставя колата - 2-3 часа, или повече и кои са?

# 261
Със самолет сме Simple Smile Аглея, в Airbnb апартаментите ми се виждат скъпи. Разглеждам апартаменти и в Booking.com - там имаме и 10% отстъпка за някои хотели. Вие кой избрахте?

# 262
  • София
Ние бяхме в Barcelo Praha миналият юли, за 3 нощувки за двама без закуски беше 130 евро. Не знам в кой квартал се води,метрото беше на 300,400 м.Хотелът и обслужването бяха много добри.Останахме доволни.  Simple Smile

# 263
  • София
Със самолет сме Simple Smile Аглея, в Airbnb апартаментите ми се виждат скъпи. Разглеждам апартаменти и в Booking.com - там имаме и 10% отстъпка за някои хотели. Вие кой избрахте?

Ние избрахме тук. Тук
Може би защото е съвсем близо до хотела, в който бяхме миналия път, квартала е хубав, и го познаваме вече.
Аз като резервирах, ми изписа, че остава само един апартамент, но аз не повярвах, защото много често го пише, но сега като маркирах нашите дни там, пише 'разпродадено', значи е било вярно  Laughing

# 264
А защо не си наемете апартамент? Има доста добри предложения за нормални цени. Ние другия месец ще ходим, и този път решихме да сме в апартамент.
Мислим да отскочим до Карлови Вари. Какво трябва да се види там, ако някой е ходил?

Ние сме ходили до Карлови вари. Много е красиво поне в туристическата част около река Тепла, където са колонадите с минерална вода и хотелите. В общи линии да извървите около реката местата ви стига - града не е голям. Кокетен е и е приятен за разглеждане. Има доста за изкачване ако решите да се покатерите но пък си струва - от високо е красиво. Може да хапнете в някой от по-закътаните ресторанти около реката - не избирайте най-централните уливат се с цените. Или си потърсете някъде с обедно меню - почти във всички заведения след голямата катедрала по течението на реката има такива на изгодни цени.  Разгледайте и колонадите с минерална вода - много са красиви.

Ето ти малко снимки:

# 265
  • София
Ехаа много е красиво, благодаря ти за снимките, живот и здраве другия месец ще отидем. А с фуникуляра возихте ли се?

# 266
  • Пловдив
ООоо,страхотно е!Искам на ония масички да пия кафе Heart Eyes

Аглея,самостоятелно ли ще се организирате?Сподели... Peace

# 267
  • София
ООоо,страхотно е!Искам на ония масички да пия кафе Heart Eyes

Аглея,самостоятелно ли ще се организирате?Сподели... Peace

Да, самостоятелно, ние така предпочитаме. Със самолет, България Еър. Получих някакъв мейл, че ми пренасочват връщането през Будапеща, вместо да ми пишат, че са сменили часа на полета просто, опитаха се да ме стресират  Laughing Миналия път бяхме там през 2013 г. Много ни хареса, и затова решихме пак да отидем. Дано да успеем да видим повече неща, и то различни от миналия път. Затова сега събирам идеи  Grinning Една седмица сме там, изглежда много, но като почна да си правя планове, и ми се виждат малко Joy
На тази масичка от последната снимка мога да откарам един следобед, срам не срам  Embarassed

# 268
  • Пловдив
И аз така...цяяял един прекрасен следобед  Heart Eyes

Билетите в промоция ли намери?Ще ми се е на мен със самолет,обаче...дебело ще ми легне двама + детето... Thinking

# 269
  • София
Не, не улучих промоция, взех ги на стандартни цени.

Общи условия

Активация на акаунт