Прага

• 98 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някой ако срещне изгодна оферта със самолет да свирка Peace

Може би трябва да уточниш какво имаш предвид под изгодно.  Mr. Green

# 346
  • София
Някой ако срещне изгодна оферта със самолет да свирка Peace

В момента българия аир за 159 евро, ако купиш билета до 14 февруари и летиш до 31 март.
Лично аз съм навита на тези пари, но не и по това време.

# 347
 Не намирам билети за тази цена Thinking, може ли линк?

# 348
# 349
Благодаря!
За двупосочен звучи доста добре.

# 350
Проверете за евтини самолетни билети до Виена.После с автобус до Прага.

# 351
  • София
Ние миналия септември за два двупосочни платихме 400 евро, сега излиза 320. Затова написах, че не е промоция за мен. Щеше да е, ако двамата отидем за 200 евро и се върнем, например  Joy

# 352
  • София
Ами 20% си е промоция от всякъде.
А всеки сам решава, кое му е изгодно.

# 353
Не очаквайте по-ниски цени за двупосочен до Прага от България ер. Промоциите винаги са има такива от няколко години насам - следя ги редовно - Прага 159 Евро, Виена около 130 евро.

"То пък голямата промоция" - ами да в сравнение с реалната редовна цена все пак е нещо. Прага винаги е била по-скъпа като цени на самолетни билети от Виена, макар че не е кой знае колко по-далече.
В сравнение с цените на другите компании, които на всичкото от горе са с прекачване цената е приемлива, но да времето не е най удачно.

За съжаление Wizzair и Rayanair нямат полети до там или поне аз не намирам. А цените на Австрийците най-евтината е 198евро за двупосочен - останалите и техни и на други компании надхвърлят 230- евро вече.

Варианта да си намерите евтин полет до Прага е да се възползвате от някоя готова екскурзия със самолет, но просто колкото до цена за транспорт и хотел. От там нататък пак сами.
За Виена винаги летим сами, но Виена е по-организирана от към полети и има евтини билети, на Австрийските даже има една редовна линия за 127 евро само с ръчен.

За Прага обаче често се доверяваме на готова програма заради добрата пакетна цена, но реално не ползваме други услуги .. - нещо като "А бе ако може да ви ползваме пакетната отстъпка за транспорт и хотел". Понякога си заслужава - Преди няколко години така летяхме за Коледните има Базари за 4 дни за 600лв - самолет + хотел... и беше супер. bouquet bouquet
Та съвета ми оглеждайте и такива предложения - никой не е казал че като е през агенция сте длъжни да се съобразявате с група. Има си предимства до толкова, че често за по-редки дестинации се намира изгодна цена в сравнение с това да тръгнете да си го правите сами. Агенциите получават големи корпоративни отстъпки.

# 354
  • София
Напълно споделям горното мнение.
За това и споделих промоцията.
Има вече и четири дневни предложения за Великден и през лятото.
Аз лично търся за повече дни и по друго време.

# 355
  • София
До Прага специално обикновено наистина излиза по- евтино, ако е организирана екскурзията.

# 356
Има варианти с прекачване през Милано или Брюксел за 50-60 евро, което е в пъти по-ниска цена от тази на България Ер.

# 357
Има варианти с прекачване през Милано или Брюксел за 50-60 евро, което е в пъти по-ниска цена от тази на България Ер.
Дълъг уикенд в Прага за 6 май, с възможност да се разгледа Бергамо на отиване:

Thu 04/05/17
06:40 Sofia SOF 07:45 Milan BGY Wizz €9.81
17:40 Milan BGY 19:05 Prague PRG Wizz €9.99

Tue 09/05/17
06:15 Prague PRG 07:50 Brussels CRL Ryanair €19.95
08:50 Brussels CRL 12:25 Sofia SOF Wizz €11.59
Total: €51.34

# 358
  • Пловдив
Аууу,Неди,супер звучи...ама хич не съм наясно с тия прекачвания и т.н...отивам да чета. Peace
Летищата далеч лиса,т.е. ще се наложи ли дълъг и скъп трансфер?
п.п.Сега първият полет е 18Е... Thinking и не мога така да ги навържа като теб с прекачвенето...

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 08:02 от mystic woman

# 359
Аууу,Неди,супер звучи...ама хич не съм наясно с тия прекачвания и т.н...отивам да чета. Peace
Летищата далеч лиса,т.е. ще се наложи ли дълъг и скъп трансфер?
п.п.Сега първият полет е 18Е... Thinking и не мога така да ги навържа като теб с прекачвенето...
Това са цени с Wizz Discount Club.
Необходими са четири отделни резервации.
Летището в Бергамо е на 5 км от центъра, като с автобус се стига за 10 мин. срещу 2.30 € (линия 1 има автобуси в 8:14, 8:30, 9:06.)
В посока летището се пътува 15 мин. като има автобуси от втогарата в 15:39, 15:59, 16:19.

Общи условия

Активация на акаунт