Прага

• 98 475
  • 725
  •   2
Отговори
# 270
А към тези, които са пътували самостоятелно с кола до Прага-къде е удобно да се направи почивка с преспиване?

# 271
Да, билетите са доста скъпи - 2 билета за 898лв Simple Smile но на България Ер са директни и удобни. В момента има  изгодни билети за Будапеща  Simple Smile

# 272
За това е хубаво да се организира от по рано. Миналата година билетите ни бяха 416лв. в двете посоки за мен и съпруга ми, но си ги резервирахме още началото на Април. Wink

# 273
За това е хубаво да се организира от по рано. Миналата година билетите ни бяха 416лв. в двете посоки за мен и съпруга ми, но си ги резервирахме още началото на Април. Wink
Това с България Ер ли?

# 274
  • Варна
А към тези, които са пътували самостоятелно с кола до Прага-къде е удобно да се направи почивка с преспиване?

Будапеща

# 275
Това с България Ер ли?
Да с България Ер. Предимно с тях пътуваме и сме супер доволни, да няма комфорта на Turkish Arilines, но ако ги следиш можеш да си вземеш на страхотни цени. Брат ми се прибра от Англия с тях за 68 паунда в двете посоки. Имахме резервирана почивка в Санторини  с техни билети на 112 евро за двама в двете посоки, но с усложнението на бремеността ми, ни отпадна пътуването. За това резервирай рано и гаранция ще намериш перфектна цена.  newsm53

# 276
Будапеща е добър вариант, но аз пък да споделя, че ние не сме спирали да спим по трасето, директно в Прага пристигнахме. Тръгнахме към 18 ч от Хасково, на следващия ден около oбяд бяхме там. Но бяхме трима шофьори, може би и това има значение, спирали сме само за гориво и тоалетна.
Така или иначе пиша, да взема пак да похваля хотела, в който бяхме, може да е от ползва за някой, цените бяха много добри, а зaкуската много богата  Grinning:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274707-d660276-Reviews … ague_Bohemia.html

# 277
  • София
Аз нашите билети ги купих миналата седмица, 404 евро, два двупосочни

# 278

В Будапеща. Имайте предвид, че по магистралата Бърно - Прага има ремонтни дейности и колите на моменти се движат в едно платно. А ако стане нещо по пътя направо си е задръстване. Ние се върнахме съвсем скоро от Прага, като разстоянието Прага-Будапеща на връщане го изминахме за 7 часа, вместо за 5. По границите със Сърбия също чакахме много заради пътуващите от Европа към Турция. 

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 16:40 от cow

# 279
Благодаря за отговора, за Будапеща и ние мислим, но ми се искаше да не влизаме в голям град, а в някое малко градче, което е удобно до магистралата newsm78

# 280
Благодаря за отговора, за Будапеща и ние мислим, но ми се искаше да не влизаме в голям град, а в някое малко градче, което е удобно до магистралата newsm78

Будапеща е толкова красива, защо да не я посетите, щом така и така оттам минавате? Страхотно е там,кипи нощен живот, заведения, ресторанти, забележителности...Един вид бонус към пътуването до Прага!

# 281
  • София

Будапеща е толкова красива, защо да не я посетите, щом така и така оттам минавате? Страхотно е там,кипи нощен живот, заведения, ресторанти, забележителности...Един вид бонус към пътуването до Прага!

+ 1. Залужава си да се види и Будапеща.

# 282
Определено си заслужава да се види, но стига да имате и достатъчно време. Ако ще влезете само да спите не си заслужава. Варианта е да се организирате да сте там по рано, разходка там, спите  и на другия ден към Прага. Ако само искате да преспите някъде по добре в Мошонмадярован, до магистралата е и можете да си намерите перфектно спане за 50-60лв. Нощували сме там по време на едно трипче до Германия с доста спирки.

# 283
Определено си заслужава да се види, но стига да имате и достатъчно време. Ако ще влезете само да спите не си заслужава. Варианта е да се организирате да сте там по рано, разходка там, спите  и на другия ден към Прага. Ако само искате да преспите някъде по добре в Мошонмадярован, до магистралата е и можете да си намерите перфектно спане за 50-60лв. Нощували сме там по време на едно трипче до Германия с доста спирки.
Да, това ще е-Мошонмадярован. Будапеща наистина е прекрасна, но сме били там 2 пъти/ не че е достатъчно.../.

# 284
И ние винаги ме искали да се отбием до Будапеща ама като се познавам какви сме и как спираме на всяка крачка за детайли се решихме 5 дни само в Будапеща следващия път.

Иначе ето малко снимки и от Прага - направо в албума
https://www.facebook.com/LeniMaslarova/media_set?set=a.102043512 … 589371&type=3

Общи условия

Активация на акаунт