Мароко - мнения и препоръки относно държавата, хотели и забележителности

• 128 247
  • 603
  •   1
Отговори
# 150
Аз къщо ше заминавам, но не зная колко пари да си обменя от тук - за вода, нещо основно първия ден.
Настина ли изобщо не може да се плаща с банкова карта?
В тоя Агадир къде се обменят пари?

Bastet и Вие ли заминамате на 13-ти?
И аз се чудя с първите разходи как ще се справя, защото в провинцията няма дирхами?
Може би на летището в Агадир ще успеем да обменим.
Нали имаме и екскурзовод от България, ще помага.

Не, аз съм другата седмица, по-рано от Вас. Този въпрос ме притеснява, поевче от всичко друго, защото аз плащам с карта и у нас и в чужбина и не мога да си преценя какво да обменя. Четох в Трип адвайзър или Букинг, не помня, че в Агадир имало супермаркет Монопри, където се плащало с карта.

# 151
Не можете ли просто да изтеглите от банкомат? Таксата може да е 5-6 лв, но при толкова дадени пари за пътуването, това е нищо. Аз лично, при условие, че преди години всичко беше пропищяло от измамите на БГ чейндж бюрата, нещо не се решавам да ходя на случайни бюра.

# 152
Някой не се ли завърна от Агадир да разкаже впечатления Simple Smile

# 153
Тука имаше пътували преди време индивидуално. Ходили ли са до някое от следните - Туит, Тарудант, Тафрут, Тизнит и Имузер. Кое си заслужава и защо или пък не? Предлагат се допълнителни екскурзии до теди места.

sinergon2, явно ще тегля или обменям на място. Оттук никога не съм тръгвала с местни пари по подобни причини като Вашите. За тегленето обаче също се чудя колко да си изтегля там. Ако изтегля сума равна на 20-30 лева, няма да ми е изгодно 5-6 лева такса. В Тунис цифром и словом за подправки, магнити и някакви подобни дреболии я сме изхабили равностойността на 50 евро, я не. Даже си върнях тук туниски пари, понеже летяхме рано в понеделник и обменното бюро на летището не работеше.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 10:43 от Bastet

# 154
  • Във въображаемия ми свят
Към пътуващите на 13-ти септември, имате ли вече информация от Туристическата агенция за часовете на полетите? Остават 5 дни до полета..

# 155
  • София
Ние пътувахме индивидуално, но тези места са ми напълно непознати Rolling Eyes

# 156
  • España
Здравейте! Доста късно намирам темата ....ако имате въпроси, нужда от съвет, помощ за Мароко и в частност Агадир , пишете ми на лични , ако искате !
Няма проблем с обмяната на пари нито с плащането с карти ( не говоря зя Сук-а  Wink ) !

# 157
  • гр.Добрич
Дано някой се включи с пресни впечатления. Аз докато избера дати и тя дошла зимата.

# 158
И аз чакам някой с отзиви за почивката в Агадир

# 159
Аз също моля за впечатления от почивката в Агадир през септември.Благодаря

# 160
  • Монтана
запис

# 161
  • Монтана
февруари подходящ ли е за почивка там?

# 162
  • España
февруари подходящ ли е за почивка там?
Всеки месец е подходящ...общо взето  Wink ! През февруари температурите са доста приятни- в диапазон от 14 до 24-5 градуса....даже с повечко късмет , може и на плаж да се ходи ! Вечерите са по-хладни , но приятни за разходка по крайбрежната алея на Агадир. Има интересни екскурзии ( честно казано, като виждам бг-туроператорът на какви цени ги предлага , по-приемливо е да не се обвързвате предварително с тях, тук ,на място можете да ги вземете на двойно по- ниски тарифи ) ! Периодът от февруари до май е така нареченият "нисък сезон " - туристопотокът ,който посрещаме чувствително намалява,съответно и цените на основните услуги! Пишете ми на лични,ако имате конкретни питания  Laughing !

# 163
Здравейте,
Пътувах до Мароко по програма Имперски тур от 13 до 21 септември.
Погълната от ежедневието все не намирах  време да споделя, но не съм забравила колко се вълнувах и търсих информация преди тръгването.
Макар и след толкова време още съм очарована от страната, доволна от програмата и нито за миг не съм съжалила за това пътуване.
Ако планирате да пътувате, не се колебайте.
Ако ви интересува нещо конкретно питайте.
bouquet

# 164
Аз също бях от 6 до 13 в Мароко. Притесненията ми се оказаха неоснователни донякъде. Бях на смесената програма - основно Агадир с 2 нощувки в Маракеш. Попаднахме на невероятен гид - Мадани Беламеш, вярно не говори български и води на руски програмата, но естествено говори френски, както и испански.

Общи условия

Активация на акаунт