Отговори
# 60
Добро утро. Hug Hug Hug

Фенче,   bouquet

Хубав петъчен ден!  bouquet

# 61
Добро утро  Hug

Фенче  Hug Heart Eyes, съгласна съм с теб - не е виновен само Сеит. Ама и аз не харесвам когато защитават само него, или го оправдават за всичките му постъпки  Peace Както и да извъртим нещата Сеит има адски много голям принос за живота на Шура към сегашния му момент  Wink

Моето мнение е, че е по-добре да извадят изцяло Шура от филма... Колкото и да ми е мъчно  Confused Защото неминуемо Еджето и компания ще забъркват махленски кавги и простотия  ooooh! Интрига му е майката, това искат да гледат драгите турски зрители явно...  Tired

Иначе ми е все тая какво ще се случва. Имах други очаквания за тоя сезон, знам, разбира се, че се разделят Сеит и Шура... И все пак исках да видя фино отношение, но уви...  Tired

# 62
# 63
Здравейте! Hug
Скрит текст:

Берен на пазар...

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/27442062.asp

bouquet

# 64
Здравейте и от мен  wavey

Момичета, защо така извадихте двойния аршин?
Само Мюрвет ли е сладка и невинна и не заслужава да бъде наранена?
А Шура каква беше? Тя заслужаваше ли това, което й се случи?
Момичето, което последва любовта си през смърт и куршуми, заслужава ли подобно отношение?
Далеч съм от мисълта, че Сеит е длъжен да остане с нея цял живот, но е длъжен от чисто човешка гледна точка да й обясни защо се жени за друга. Не е ли това нормалното поведение за един средноинтелигентен, възпитан мъж на честта? Фръцкането по подхожда на девойка, не на войник.
Каквото и да е направила Шура (а тя не направи нищо особено, освен че искаше, очакваше най-накрая Сеит да узакони връзката им), поведението на Еминов беше, меко казано, просташко. Разбира се, че е виновен, повече от виновен е даже. Съсипа живота на едната, сега се кани да съсипе живота и на другата. И то все 16-годишни деца. Изпитвам непоносимост към този образ и единствената причина, поради която още го изтърпявам, е Къванч.
Курт Сеит Еминов в сериала може да е бил голяма звезда от историческата гледна точка на Нермин, но от човешка такава, е от най-ниска класа. Уточнявам, говоря само за Курт Сеит в сериала, не познавам романа на Безмен.
Този човек изневери на любовницата си, с която преживя толкова много и която обичаше, а какво остава за жена му, която не познава? Шура дори трябва да е благодарна, че се отърва от този непостоянен човек с депресивни наклонности и огромно его.
На мене ми е жал за потиснатата и покорна Мюрвет, която от една тирания (майка си) ще премине към друга (Еминов), и втората ще е по-лоша, сигурна съм.

# 65
непостоянен човек с депресивни наклонности и огромно его.

за жалост точно в това се превърна в Истанбул, дори и книгата като четох такова чувство остави в мен и в сериала пак така, вярвам че и истинския Курт Сеит Еминов е бил такъв
загубил себе си руски офицер учен цял живот да води най-жестоките битки на фронта, но неумеещ да води битка в  живота и утехата му е водката, носталгията и самосъжалението  Peace

# 66

Скрит текст:
Момичето, което последва любовта си през смърт и куршуми, заслужава ли подобно отношение?
Далеч съм от мисълта, че Сеит е длъжен да остане с нея цял живот, но е длъжен от чисто човешка гледна точка да й обясни защо се жени за друга. Не е ли това нормалното поведение за един средноинтелигентен, възпитан мъж на честта? Фръцкането по подхожда на девойка, не на войник.
Каквото и да е направила Шура (а тя не направи нищо особено, освен че искаше, очакваше най-накрая Сеит да узакони връзката им), поведението на Еминов беше, меко казано, просташко. Разбира се, че е виновен, повече от виновен е даже. Съсипа живота на едната, сега се кани да съсипе живота и на другата. И то все 16-годишни деца. Изпитвам непоносимост към този образ и единствената причина, поради която още го изтърпявам, е Къванч.
Курт Сеит Еминов в сериала може да е бил голяма звезда от историческата гледна точка на Нермин, но от човешка такава, е от най-ниска класа. Уточнявам, говоря само за Курт Сеит в сериала, не познавам романа на Безмен.
Този човек изневери на любовницата си, с която преживя толкова много и която обичаше, а какво остава за жена му, която не познава? Шура дори трябва да е благодарна, че се отърва от този непостоянен човек с депресивни наклонности и огромно его.
На мене ми е жал за потиснатата и покорна Мюрвет, която от една тирания (майка си) ще премине към друга (Еминов), и втората ще е по-лоша, сигурна съм.
Лично аз отдавна написах, че погледа ми върху героите се променя в зависимост от тяхната настъпваща промяна и за мен това е напълно естествено като зрител гледащ отстрани. Не се напрягам излишно с историите на героите, отдавна преминах през този етап(по принцип, не само в конкретния сериал), и сега само се наслаждавам на великолепната игра на актьорския състав пресъздаващ различни съдби.
Разбира се, че Шура не заслужаваше всичко това, което и се случи но, и Сеит не го заслужаваше.
За мен няма невинен и виновен за тяхната раздялата. И двамата достатъчно добре се постараха тя да настъпи по най-болезнения, и за двамата начин. Петро, Тинка и сие са просто придатък към раздялата им но не, и определящ фактор за нея, главните виновници за настъпилия крах в отношенията им са си самите те.

# 67
Мераба, къзлар  Heart Eyes Hug

Скрит текст:

+1   bouquet Въпреки, че не съм толкова крайна, в общи линии и аз не харесвам С по тези причини Peace

# 68
Ама кой е казал, че Шура заслужава да е изоставена?  newsm78 Това обаче вече е факт и просто гледам напред.  Wink Хубаво или не, историята с Шура приключи.  Peace Едва ли ще имат извънбрачна връзка, както в романа, ама кой знае.  Peace

# 69
Ама кой е казал, че Шура заслужава да е изоставена?  newsm78 Това обаче вече е факт и просто гледам напред.  Wink Хубаво или не, историята с Шура приключи.  Peace Едва ли ще имат извънбрачна връзка, както в романа, ама кой знае.  Peace
+1...
Дано, Praynig но да не се повтарям, защото вчера вече писах за това.

# 70
Аз пък съм сигурна че ще имат извънбрачна връзка
първо няма така лесно да изкара Шура от сърцето си , никога няма да излезе от него ако трябва да бъдем честни
второ по онова време да изневериш на жена си в Турция не е нещо ненормално, то и в ден днешен за тях си е нормално
а и този Сеит когото познавам много бързо ще се насити на Мюрвет, защото при тях няма любов,
не случайно каза "искам да свия гнездо с теб" , той не я обича няма и да я заобича  Peace

# 71
Аз пък мисля, че ще извадят Шура от сериала.  Peace Ако следват романа и има връзка със Сеит след брака му, трябва да има и с французина едновременно. Но чак дотам няма да стигнат си мисля, а ще я изпратят направо с него за Париж.  Peace

# 72
Neidjal, и аз не се напрягам, просто така мисля. Чисто субективно, разбира се.  Wink

Разбира се, че е приключила историята с Шура, не го оспорвам.
Не мога да приема обаче абсолютно недопустимото просташко поведение на Сеит, който отиде да поиска Мюрвет, без преди това да поговори с Шура и от най-обикновено възпитание да я уведоми за намеренията си. Толкова ли е ненормално това? Но защо ми се струва, че намерения нямаше, всичко беше направено от чист инат и извънредно голямо его..

# 73
Аз пък това с уведомяването никак не го виждам.  Peace И какво - те досега не си изясняваха недоразуменията помежду си и изведнъж просветление - отива да й обясни, че ще прави предложение на друга жена и ще се жени?  Mr. Green Няма как да стане, още повече, че действието се развива през 20-те години на миналия век. Wink

# 74
За това дали си дължаха обяснение след като вече сложиха чертата писах и няма да се повтарям, че да не дотягам с повторенията си.
Според мен Сеит, ще обикне Мюрвет(поне виждам индикации за това), друг е въпроса дали бързо, ще и се насити и, ще започне волно или неволно да я наранява.
Знаем, че лицата на любовта са различни. Веднъж са стихийни бури, изпепеляваща страст, друг път са тих пристан за уморената душа.

Общи условия

Активация на акаунт