Отговори
# 75
 Hug Аз мисля, че досега си следват книгата, така, че следователно трябва да се  срещат със Ш и след сватбата Peace Ще видим при какви обстоятелства....Дори и да е с франсето, а той според мен вече е наясно къде е сърцето й, ще я приеме такава, каквато е....

Той С, ако я беше потърсил да й каже за намеренията си да се жени за друга, изобщо нямаше да се стигне до сватба, ама както и да е Peace  Wink От уважение й го дължеше, ако не от друго... Ама дали щеше да има очи...Тя го чака да се върне при нея, той тръгна да се жени...

# 76
Той С, ако я беше потърсил да й каже за намеренията си да се жени за друга, изобщо нямаше да се стигне до сватба, ама както и да е Peace  Wink От уважение й го дължеше, ако не от друго... Ама дали щеше да има очи...Тя го чака да се върне при нея, той тръгна да се жени...

Ето за това говоря.  Hug
За чисто човешкото уважение към човека до теб.
Да беше попил нещо от Джелил, един изключително благороден и човечен образ.

# 77
Не следват абсолютно всичко от книгата.  Peace Ако беше така, Мюрвет нямаше да познава Сеит преди да се оженят, а щеше да е видяла негова снимка и да го хареса. Wink

# 78
Като гледам снимките ми се струва, че Фахрие вече се е приобщила към екипа и едва ли онези писаници, че се била карала с тях на сета са истина нооо нали и журналистите трябва да ядат хляб.
Какъв е този надпис newsm78 Снежке, за какво кисело мляко става на въпрос? newsm78

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 13:37 от Neidjal

# 79
Наде, бяха пуснали статия, че на сета на "Чучулигата" й донесли да яде пиде (турско тестено ястие), но тя отказала и казала, че иска да й донесат плодов йогурт и имала някакви претенции за него - да е с мандарина, да е от някакъв магазин и още такива тъпотии. Mr. Green ooooh! И сега са написали под снимката: "Йогуртът на Фахрие дойде". Laughing Laughing А на първата пише нещо подобно на: "Преди да вдигнем скандала и да се хванем за косите"... Joy

Скрит текст:
Това е въпросната статия за млякото, в която пише, че вдигала скандали на гримьорите в "Чучулигата".  ooooh!

# 80
# 81
Наде,
Скрит текст:
бяха пуснали статия, че на сета на "Чучулигата" й донесли да яде пиде (турско тестено ястие), но тя отказала и казала, че иска да й донесат плодов йогурт и имала някакви претенции за него - да е с мандарина, да е от някакъв магазин и още такива тъпотии. Mr. Green ooooh! И сега са написали под снимката: "Йогуртът на Фахрие дойде". Laughing Laughing А на първата пише нещо подобно на: "Преди да вдигнем скандала и да се хванем за косите"... Joy
Скрит текст:
Това е въпросната статия за млякото, в която пише, че вдигала скандали на гримьорите в "Чучулигата".  ooooh!

Ясноооооо, ooooh! като тази статия, ooooh! която е на всяка страница в дясно при разглеждане на снимките.

http://www.mynet.com/magazin/detay/foto-analiz/kivanc-tatlituga- … /2#magazin-baslik

Скрит текст:
✰ • Kıvanç Tatlıtuğ in shock from his mother! • ✰

"I don't want bride the widow ..."
Bad news for the actor Kıvanç Tatlıtuğ who experiences love with
the fashion designer Başak Dizer.
Approximately 1 year Başak Dizer is quite happy having a relationship withTatlıtuğ..the veto came from his mother Ayten Tatlıtuğ.
According to Mynet report, Ayten Tatlıtuğ's stimuli aggravate the relationship of the famous actor with Başak Dizer..
'My son, I would not want bride widow. {Gez, toz eğlen}~ have fun..
but do not want bride the widow ' was also alleged.
After that pressure of his mother, there is a curiosity how Kıvanç Tatlıtuğ will take demeanor on the relationship with Başak Dizer.

Да продължа.
Поста ми стана километричен Joy но ако са няколко един след друг, ще ги пометат с метлата, защото е в противовест с правилата на форума.
New #Birkan_Sokullu

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 15:06 от Neidjal

# 82
Добър да е денят ви, дружки !  Hug
Чета всички с голям интерес и ви благодаря за споделените мнения, мисли и емоции !   bouquet
Това, всъщност, е най-вълнуващото в един сериал - споделянето на емоциите, които ни връхлитат, докато го гледаме. И аз не виждам нищо странно, че те са различни или пък сходни - зависи от гледната точка и възприятията на всеки един от нас ! Страхотно е, че можем да ги споделим !  Hug

От все сърце благодаря на Филипова, Мименце и Валя за преведеният епизод ! Момичета, трудът ви е безценен, каквото и да кажа, все ще е малко !  newsm51  love001 newsm51

Нервакова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes взела си ми думите от устата ! Точно това мисля и аз - този Сеит Еминов, с който се носихме във вихъра на валса из дворците на Петроград,  отдавна вече го няма ! Този Курт Сеит умря заедно със своето семейство в Алуща, умря на лодката, държейки Осман в ръцете си, умря в Истанбул, сбогувайки се с офицерската си чест, гордост и достойнство,с Родината си, умря, разбирайки, че един от най- верните му приятели, всъщност му е враг.....толкова пъти умираше и се разкъсваше душата му, че не знам изобщо дали му остана нещо. Освен Шура ! Не случайно в писмото до нея, той и написа, че тя въплъщава в себе си любовта му към всичко свято, към всичко, което изгуби...Тя беше тънката нишка, която го свързваше с живота . И изведнъж тази жена, която олицетворява всичко това, се оказва под влиянието на най- големия му враг, живее в къщата му, плаче на рамото му, дори се напива с него, да му се не види !  Laughing Ако се върна малко по- назад, същата тази жена не го дочака, когато трябваше, не го потърси, когато имаше нужда от нея, пожела да замине далеч от него на сигурно място, приютена от своите близки !
Всъщност, когато казваме, че Шура също е загубила много, се питам - какво всъщност ?! Любимите и хора са живи и здрави и са около нея, майка и и Нина, тейзето, вуйчото ....може и да са далеч, но са живи, има ги !
Този, който остана сам и опустошен, е само един и това не е Шура . Според мен, тя не успя да прозре огромната бездна, която се е отворила в душата и сърцето му, не се опита да запълни тази празнина. Ясно е, че не би могла, но тя не усети и не съпреживя с него огромната болка от всички тези загуби .
Сърдим се на Сеит, че се впуска отново в рисковани начинания, че хуква да спасява света...ами това е той, това е начинът му да се чувства жив, да избяга от болката, да се чувства необходим . Това е неговият начин, да си спомня кой е и какъв е бил и да запази и малкото останало му чувство за дълг, чест и достойнство. А Шура не го разбра. Тя иска той да е вечно до нея, да я обгрижва, да я държи за ръката ...И не казвам, че това е грешно и че не е нормално - та коя жена не го иска ?! Но тя продължи да търси и да иска да вижда в Сеит, онзи напет лейтенант, в когото се влюби безпаметно и заради когото беше готова да се изправи срещу целия свят . Само че, когато това време дойде, тя не успя да се опълчи на никого, най- вече на себе си и своите съмнения . Не успя да приеме и да обикне този Сеит, който сега е до нея - различният, нараненият, обезвереният, опустошен мъж.
Не я обвинявам, не всяка жена би успяла да го направи, но и не разбирам, защо не опита .
Както не веднъж съм казвала, аз много обичам този образ, Шура ми е любима с нейните сиящи очи и детска усмивка и ми е много мъчно, че не съумяха да намерят път един към друг. Защото те откриха пътя към нов живот, в нова страна, но по пътя изгубиха и себе си и любовта си !
Да, Сеит винаги ще я носи в сърцето си, винаги в спомените си ще се връща към нея ! За нея няма да е по- различно - това е мъжът на живота и  ! Но и за двамата, тази любов ще остане не само като светъл спомен, който ще ги стопля , а и като жива рана, която ще боли и кърви до края на дните им !
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Нямам какво да допълня  Peace

# 83
Привет, къзлар!  Hug
Благодаря на всички ви за споделеното! Във всеки един пост намирам доводи, с които съм съгласна и такива, с които не съм. Peace Отново повтарям, за мен и двамата имат вина,кой повече, кой по-малко, за да стигнат до тук, а и изобщо не омаловажавам "добрините" на Петро, Тинка и сие ... Аз лично, ще се разочаровам от Шура, ако след всичко, което се случи е отново със Сеит ...Е,  тогава вече наистина ще се превърне в неговата метреса ...и то съвсем заслужено. И аз като Снежка  Heart Eyes не смятам за уместно, отиването на Сеит при Шура, за да я уведоми, че ще се жени за друга ... виж, тогава бих казала, че е нагъл. Според вас, тя по-малко смазана ли би била от това, че той е благоволил да я уведоми за решението си ? Не мисля ... А и тя сама му каза, че не я интересува той какво мисли да прави, дали ще заминава или не, така ли беше ? И защо тогава той трябва да я уведомява за каквото и да е ? Да, Сеит единствено от гняв и напук на Шура отиде да поиска Мюрвет за жена, така е. Но, от друга страна, Мурка  не му е съвсем безразлична, надявам се, че няма да я нарани. Както пише и Надето  Heart Eyes има индикации, че той може и да я обикне с времето, макар и не така, както ще обича Шура цял живот.Ще видим ... Аз се старая да разбирам и Сеит и Шура,намирам, че всеки от тях има оправдание за постъпките си, затова са ми страшно симпатични и двамата, само ми е много мъчно за тях ... не успяха да се преборят до край за любовта си,повярваха на страничните хора, оставиха се да ги манипулират, не се довериха на собствените си сърца, а това ме натъжава ...
Зарани, Наде  Heart Eyes благодаря ви!   bouquet
Терка  Heart Eyes Hug wavey newsm10

# 84
Оххх, няма ли да излезнат снимки от предстоящия епизод или резюме? Rolling Eyes

# 85
Наде  Heart Eyes чакам и аз, ама ... оставиха ни на сухо ... сигурно ще има, но кога ли  newsm78
http://gecce.com/anket/sizce-dizilerin-en-yakisan-cifti-hangisi?s=1
http://sonanketler.com/en-iyi-yerli-dizi-hangisi-2014-resimli-anket/
http://sonanketler.com/en-yakisikli-turk-kim-2014-resimli-anket/
много анкети, много нещо  Laughing Но КСШ вече е на 3 позиция  Joy Joy Joy Joy а уж не го гледат newsm78

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 16:48 от queen_fenka

# 86
Привет, куклички - сладурки !  Hug
Радвам се, че и днес сте изпълнили темата с много снимки, новини и разбира се, с вашите размисли и страсти около филмите и героите, които ни вълнуват.   Peace Благодаря ви !   bouquet

Аз не мисля, че “меря“ с двоен аршин - напротив ! Опитвам се да бъда максимално обективна по отношение на героите и техните действия и поведение . Опитвам се да ги разбера и споделям какво мисля от моя гледна точка.
Винаги съм подчертавала, че Шура ми е много скъпа на сърцето, въпреки всички простотии, които натвори. Не мисля, че заслужава да бъде наранявана от когото и да е, не само от Сеит. Но, според мен и той не бива да носи цялата вина и отговорност за края на връзката им. Казвам на връзката им, защото не мисля, че за любовта им, е настъпил краят или че някога ще спрат да се обичат .  Peace Да, Сеит Еминов има много грехове, но той плати цената за всичките . Както споделих, за мен той е не по- малко наранен от Шура и всичко, през което премина, няма как да не се отрази на характера му и на поведението му . Аз лично, не видях нито веднъж у него желание да нарани Шура умишлено или да я унизи с ясното съзнание, че го прави. Дори изневярата му не беше акт на наказание, насочен към нея, по- скоро себе си унижи. Той мислеше, че я е загубил завинаги в този момент, надали си е давал сметка, че Шура ще разбере . Разбира се, не го оправдавам, това е най- тежкият му “грях“ спрямо Шура, но и за него той плати висока цена и продължава да я плаща всеки път, когато тя му напомни за този факт.И другото, за което го виня е, че не успя да се научи да споделя с нея . Но и двамата не се постараха никак в тази посока и резултата е на лице. Peace
Честно казано, аз не виждам Сеит да е неуравновесен, поне не в смисъла, който влагам в това състояние. Това, че се напива от мъка не го прави такъв. Прави го слаб и безпомощен, но не и неуравновесен. Дори ми се струва, че е доста хладнокръвен на фона на всички сюрпризи, които му поднася съдбата, Петро, че и Шура напоследък.
За нея, обаче, не мога да кажа същото - тя определено не знае какво иска и как да го поиска ! Ту решава, че обича безпаметно Сеит, после му вдига скандал за изневярата. Тъкмо се сдобри с него и в следващия момент се изнесе у Петро, щото Сеит , ако я искал, щял да дойде да я вземе..../ че той до сега не я имаше, щото ! / Реве на рамото на Петро и се напива от мъка по Сеит / щото пък и той инат като нея и не ще да я вземе ! Но....да не забравяме - Сеит отиде да я вземе и каква мила, родна картинка завари ...! /заплашва, че повече никога няма да я види и ще си отиде завинаги от него, пък после тича по истанбулските сокаци....изобщо..... И въпреки това не я виня, защото това е нейният начин да се справи с болката, която разкъсва душата и .
По повод сватбата на Сеит и Мурка - не знам защо имате подобни очаквания. Та това е Сеит, как го виждате да отиде и да почне да кърши пръсти пред Шура и да и каже, че ще се жени за друга жена ! Още повече, след сцената, която се разигра пред дома на Шура, виждайки цветята си на боклука и спомняйки си поведението и на вечеринката. Според мен, това изобщо няма как да се случи или поне не с този Курт Сеит, когото познавам и гледам . Peace Сигурна съм, че ако ситуацията беше в обратния вариант, Шура също не би отишла да го уведомява за каквото и да е !  Peace

Та така ....случват се и такива неща , хората се обичат и пак се разделят, женят се за други, а продължават да копнеят един за друг , срещи, раздели...любов...живот.

Не смея да правя предположения за това дали Сеит ще заобича Мурка. Надявам се, че ще стане така, все пак тя ще е майка на децата му . Но и аз като всички, се надявам, че няма да я нарани . Peace
Не съм чела втората част на романа, но има доста различия и мисля, че ще видим прочита на сценаристите, а не този на Нермин Безмен. Peace

# 87
Госпожата  Heart Eyes отново съм абсолютно съгласна с теб за всичко споделено! newsm10 smile3521 smile3521 newsm51

# 88
Скрит текст:
Радвам се, че и днес сте изпълнили темата с много снимки, новини и разбира се, с вашите размисли и страсти около филмите и героите, които ни вълнуват.   Peace Благодаря ви !   bouquet

Аз не мисля, че “меря“ с двоен аршин - напротив ! Опитвам се да бъда максимално обективна по отношение на героите и техните действия и поведение . Опитвам се да ги разбера и споделям какво мисля от моя гледна точка.
Винаги съм подчертавала, че Шура ми е много скъпа на сърцето, въпреки всички простотии, които натвори. Не мисля, че заслужава да бъде наранявана от когото и да е, не само от Сеит. Но, според мен и той не бива да носи цялата вина и отговорност за края на връзката им. Казвам на връзката им, защото не мисля, че за любовта им, е настъпил краят или че някога ще спрат да се обичат .  Peace Да, Сеит Еминов има много грехове, но той плати цената за всичките . Както споделих, за мен той е не по- малко наранен от Шура и всичко, през което премина, няма как да не се отрази на характера му и на поведението му . Аз лично, не видях нито веднъж у него желание да нарани Шура умишлено или да я унизи с ясното съзнание, че го прави. Дори изневярата му не беше акт на наказание, насочен към нея, по- скоро себе си унижи. Той мислеше, че я е загубил завинаги в този момент, надали си е давал сметка, че Шура ще разбере . Разбира се, не го оправдавам, това е най- тежкият му “грях“ спрямо Шура, но и за него той плати висока цена и продължава да я плаща всеки път, когато тя му напомни за този факт.И другото, за което го виня е, че не успя да се научи да споделя с нея . Но и двамата не се постараха никак в тази посока и резултата е на лице. Peace
Честно казано, аз не виждам Сеит да е неуравновесен, поне не в смисъла, който влагам в това състояние. Това, че се напива от мъка не го прави такъв. Прави го слаб и безпомощен, но не и неуравновесен. Дори ми се струва, че е доста хладнокръвен на фона на всички сюрпризи, които му поднася съдбата, Петро, че и Шура напоследък.
За нея, обаче, не мога да кажа същото - тя определено не знае какво иска и как да го поиска ! Ту решава, че обича безпаметно Сеит, после му вдига скандал за изневярата. Тъкмо се сдобри с него и в следващия момент се изнесе у Петро, щото Сеит , ако я искал, щял да дойде да я вземе..../ че той до сега не я имаше, щото ! / Реве на рамото на Петро и се напива от мъка по Сеит / щото пък и той инат като нея и не ще да я вземе ! Но....да не забравяме - Сеит отиде да я вземе и каква мила, родна картинка завари ...! /заплашва, че повече никога няма да я види и ще си отиде завинаги от него, пък после тича по истанбулските сокаци....изобщо..... И въпреки това не я виня, защото това е нейният начин да се справи с болката, която разкъсва душата и .
По повод сватбата на Сеит и Мурка - не знам защо имате подобни очаквания. Та това е Сеит, как го виждате да отиде и да почне да кърши пръсти пред Шура и да и каже, че ще се жени за друга жена ! Още повече, след сцената, която се разигра пред дома на Шура, виждайки цветята си на боклука и спомняйки си поведението и на вечеринката. Според мен, това изобщо няма как да се случи или поне не с този Курт Сеит, когото познавам и гледам . Peace Сигурна съм, че ако ситуацията беше в обратния вариант, Шура също не би отишла да го уведомява за каквото и да е !  Peace
Та така ....случват се и такива неща , хората се обичат и пак се разделят, женят се за други, а продължават да копнеят един за друг , срещи, раздели...любов...живот.
Скрит текст:
Не смея да правя предположения за това дали Сеит ще заобича Мурка. Надявам се, че ще стане така, все пак тя ще е майка на децата му . Но и аз като всички, се надявам, че няма да я нарани . Peace
Не съм чела втората част на романа, но има доста различия и мисля, че ще видим прочита на сценаристите, а не този на Нермин Безмен. Peace
Hug smile3521

">#t=90[/video]

# 89

Аз не мисля, че “меря“ с двоен аршин - напротив! Опитвам се да бъда максимално обективна по отношение на героите и техните действия и поведение. Опитвам се да ги разбера и споделям какво мисля от моя гледна точка.

Скрит текст:

Не съм чела втората част на романа, но има доста различия и мисля, че ще видим прочита на сценаристите, а не този на Нермин Безмен.  Peace

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 18:48 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт