Отговори
# 630
Истината за всеки е различна ...  да не мерим кой колко обича  Laughing
Феновете вече започнаха да правят клипчета с Мурка и Сеит - много се харесват като двойка. Peace
Снеже  Heart Eyes за теб, специално!

# 631
Истината за всеки е различна ... 

Естествено. Не сметнах за нужно да уточнявам, то се подразбира.

Не искам да споря излишно с никого, просто изразявам субективно мнение, подобно на всички останали.

# 632

http://instagram.com/p/vJnmx9Cb4X/?modal=true

Scene Kurt Seyit & Morka breakfast
Скрит текст:
Seyit: what happening ? you are not happy about getting out Morka: no .. I just get along with what you say Seyit : Morvet.. we should spend a lot of time together alone in order to know and understand each other .. to get used about each other Morka: I wondered if one day you are going to love me as much as you loved her? Seyit: Morka why you are talking about this now? I...... Morka : okey .. NO! I don't want to hear the answer Seyit: in order not to make our life hard please don't talk about the past then he put his hand around her Morka: Seyit!!! Seyit: what happened? Morka: we are at the street .... it is a fault !! then she hold his hand then they were at the restaurant the waiter: excuse me Madam Morka: please I apologize to you Seyit: it is okey we will serve our self thank you Morka: what are you doing Seyit: I put the tea to my wife Morka: don't do it I made it my self.. it is a fault Seyit: AAAA Morvet did you realize how many times you use this word "Fault" ? from yesterday till now? let us made an agreement , from now and on when you are with me forget this word ! okey! between the man and wife there is no fault Morka: sh sh sh Seyit: first of all I do not know why your mother so afraid about you from me ..the fact that I am not so scary man.. while I want to see you more relax when we are alone I saw that you are more disturbed when your mother is away from you? Morka: because she is right .. you bring me to Pera! to a places that you visit with other people in the past? Seyit: let us finish our breakfast Chastity Grace May Kivanc Tatli @
От фейса

# 633
Истината за всеки е различна ...

Естествено. Не сметнах за нужно да уточнявам, то се подразбира.

Не искам да споря излишно с никого, просто изразявам субективно мнение, подобно на всички останали.

Heart Eyes Hug  newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Наде  Heart Eyes благодаря!
Лека и синеока, дружки!

Weary smile3518

много ще ми липсва този сериал ...

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 23:52 от queen_fenka

# 634
Добро утро!  Hug Hug Hug
https://vine.co/v/Oet5ee1Vbl2

Хубав ден!   bouquet

# 635
Скрит текст:
Добро утро!  Hug Hug Hug
https://vine.co/v/Oet5ee1Vbl2
Скрит текст:

Хубав ден!   bouquet
wavey

Seyit: This is our bedroom.
Murka: Please do not make me shy.
Seyit: Don't be shy from me.

С каква погнуса и с какво отвращение гледа Айше.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 12:30 от Neidjal

# 636
# 637

">#t=3613[/video]

New #Fahriye

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 18:42 от Neidjal

# 638
Хай, дружки!  Hug
Наде  Heart Eyes newsm51
брях, голямо мъртвило днес в темата  newsm78 Нарде сте, дружки  newsm78
Младата Нермин Безмен ... много красива!

# 639
# 640
# 641
Оххххх пак няма да мога да гледам серията с руски субтитри #Cussing out докато не я качат на друго място. Tired

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:45 от Neidjal

# 642
# 643
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

ФенчеHeart Eyes благодаря за клипа.  bouquet

Като гледам Сабри и се чудя, и мая на сценаристката/те. Това дете е по-бетер клюкарка, рови се навсякъде, взима отношение по въпроси, които не му подхождат на възрастта и вместо да го видя с книга/учебник в ръка или на у-ще все го гледам като заклет клюкар. ooooh! Много му е не изпипан образа ама мноооого.

Подкрепям. Peace  За първи път толкова много ме дразни дете в сериал. ooooh!

Успешна нова седмица.   bouquet

# 644
Добро утро Heart Eyes Hug

Снощи пак по никое време гледах епизода, благодарности за всички вас за снимките и превода на рускините   bouquet

Нямам какво толкова да коментирам, малко скучно ми беше newsm78 Първоначалните ми впечатления се потвърдиха. Сеит се опитва да промени Мурка, купува й бельо, води я по ресторанти. Много, много не го е грижа как тя се чувства/срамува се/. Тя пък от своя страна има огромно желание да му се хареса и да я заобича както другата и затова често има сълзи в очите й, защото пък майка й е твърдо против всички нововъведения. Също така изпада и в неловки ситуации, след като следва съветите на Айшето. На пръв поглед С се държи мило с М, но няма никакво намерение да се съобразява с начина на живот в къщата на Емине. Нещо повече видяхме го как без никакви притеснения беше готов да си тръгне, когато му кажат нещо, което не му харесва, но молбата на М го накара да остане.

Не вярвах, че ще го кажа, но Емине ми харесва как поставя на място С. Харесвам и хумора й, казва каквото и е на устата.

Шура страда, това няма какво да го коментирам. Тя самата е толкова объркана, че както сама каза, не е сигурна за нито едно свое решение. Омъжва се за П за да не бъде сама. И това е причина... Изгаря писмата и снимките със С. Къса с миналото, но само привидно. Тъжна е, смее се, но очите й плачат.

Сеит и Сабри...Шура била в сърцето и щяла да бъде, мястото й нямало да го заеме никой, бла, бла, бла...Много правилно му го каза детето, че тя би умряла за него...Сеит искал тя да живее, аз го разбирам, като няма нужда да умира за мен, не го желая, метафорично казано...Сеит знае, че не може да  я направи щастлива и е прав. Грешките и болката, която й причини са непростими и според него. Гласовете от миналото ставали по-силни, той говори за себе си, не знам какво общо има това с Ш. Не могли да запълнят липсата на своите близки.Може би затова иска да се раздели с нея, аз и така не разбрах, ясно защо newsm78 Всеки път така извърта нещата, че да не е много ясно. Както и да е...

Peace Сега ще кажа нещо, което няма много да ви се хареса. Колкото и да харесвате С и М заедно, има дистанция между тях и аз не виждам тази химия, за която говорите Peace Отчасти това е заради сюжета, срамежливата М и не толкова влюбения С, нещо като Бехлюл и Нихал, колкото отново да не ви харесва сравнението. Но нали си споделяме, не искам да споря с никой...Жалко само, че няма да имам възможност да я усетя тази химия, както не я усещах и между Ш и С в началото, защото филма свършва...

Не знам дали ще видим Ш и С отново заедно, защо С продължава да е нещастен и дали П ще си получи заслуженото....

Приятна седмица, момичета Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт