Отговори
# 615
Цитат
Seyit: And I promise you Μurka, as long as I live, you will always feel that inner peace!

Aма видяхме колко му струват обещанията на Сеит Еминов, само думи, думи, красиви думи.

Очаквам в следващата серия да видим страданията и ревността на Мурка.

И какво ли ще стане с Аля, как ще се спаси? Тя все още е омъжена за Джелил, нали?

wavey  Aля мисля, че се разведоха с Джелил още преди няколко серии newsm78

Мен също много ме е яд на Сеит. Същите празни обещания... Бехлюл в ретро вариант PeaceТова, което погледнах от епизода беше Сеит купува гащи на жена си, сякаш забрави за революцията и другите проблеми, само бельото липсваше Peace Никакъв спомен за Шура, все едно никога не  е била в живота му Peace А Шура страда безутешно...Ама хайде да не пиша без да съм гледала всичко с превод Peace Но за последно, не мога да приема, че определени обстоятелства или хора за причина на раздялата, нали казват, че любовта побеждава всичко и е по-силна от всичко Peace

# 616
Миси  Heart Eyes ама как не можеш да приемеш хора и обстоятелства за причината за раздяла ? Още в самото начало на Сеит и Шура им пречат ... то не беше Лола, Петро, Тина, лелята, Айше, Били ... чакай да не забравя някой  Joy Joy Joy Joy А загубата на семейството на Сеит малка причина ли е ? Тогава и той умря с тях ... нищо не остана от предишния Сеит ... И разбира се, тяхната гордост и инат, недостатъчното доверие помежду им ... много неща обуславят раздялата им ...Но Петро определено има най-голям принос, след него Тина ... Ако Петро не беше помолил Били да разкара Сеит от пътя му, те отдавна щяха да бъдат женени .Това е истината ...
Да, Шура страда ... а можеше да не страда  ooooh! както казах, човек от акъла си пати ...
Лека и синеока!  smile3524

# 617
Цитат
Seyit: And I promise you Μurka, as long as I live, you will always feel that inner peace!

Скрит текст:
Aма видяхме колко му струват обещанията на Сеит Еминов, само думи, думи, красиви думи.

Очаквам в следващата серия да видим страданията и ревността на Мурка.

И какво ли ще стане с Аля, как ще се спаси? Тя все още е омъжена за Джелил, нали?

wavey  Aля мисля, че се разведоха с Джелил още преди няколко серии newsm78

Скрит текст:
Мен също много ме е яд на Сеит. Същите празни обещания... Бехлюл в ретро вариант PeaceТова, което погледнах от епизода беше Сеит купува гащи на жена си, сякаш забрави за революцията и другите проблеми, само бельото липсваше Peace Никакъв спомен за Шура, все едно никога не  е била в живота му Peace А Шура страда безутешно...Ама хайде да не пиша без да съм гледала всичко с превод Peace
Но за последно, не мога да приема, че определени обстоятелства или хора за причина на раздялата, нали казват, че любовта побеждава всичко и е по-силна от всичко Peace
Побеждава когато двама души не позволяват на външни фактори и вмешателства, позволят ли значи пробойната е в самите тях поради липса на доверие,  на комуникация, наличие на ревност, ненужна за никому гордост, инат, или недостатъчно силна любов.
Сега видимо страда Шура но имаше моменти, в които грам не се усещаше страданието й, или поне аз не го усетих, което не значи, че не е страдала точно както в момента Сеит без да го показва.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 00:15 от Neidjal

# 618
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Снощи гледах много клипове с мацките на Киво ... и да ви кажа, с никоя друга не го видях така влюбен, толкова освободен, така да му светят очите, както с Азра ... много ми е любопитно какво ли се е случило, че се разделиха  newsm78 Говоря за първия път, след това той не изглеждаше по този начин. Наистина , счупеното веднъж, не може да се залепи  ooooh!
Ето, вижте и вие и си кажете мнението

# 619
Добро утро  Hug

Фенче  Heart Eyes, само жълти новини около нашия човек.  ooooh! Сега хептен ще го разкъсат заради ниския рейтинг  Rolling Eyes Я Башак ще е виновна, я самия Къванч, само се чудя още колко и какви глупости ще измислят.... Не мога да повярвам, че Къванч ще падне толкова ниско, че да държи сметка публично на някой, че гледал приятелката му  ooooh! Възпитанието му, известността му и маниерите му категорично отричат подобна простотия. Аз не мисля, че се е случило  Crossing Arms Такова уронване на авторитет едва ли би си позволил и то публично  Tired

И на мен ми изглежда много щастлив с Азра... но там е много по-млад, а и са били много звездна двойка. Аз изключително много харесва Азра, прекрасна е, а и стои много добре до него Simple Smile

# 620
Здравейте Heart Eyes Hug

Честит  Архангеловден и от мен и всички именниците да са живи и здрави Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Фенче Heart Eyes Hug, искам да кажа, че ако Сеит искаше нито Били, нито който и да  е щеше да се е оженил за Шура Peace Който иска намира начини, който не иска намира причини и преди съм го писала Peace Ако много я обичаше, както казваше, щеше да прости всичко и да бъде с нея, именно заради преживяното в Алуща и загубата на семейството му Peace Не го разбрах и това е, един път била  всичко за него, което загубил, причина, че живеел, живял, после били различни хора, поемали по-различен път и не искал да наранява невинното девойче. Ами то ще кажеш, че Ш го накара да се жени за М след като твърди, че още обича нея. За мен просто Сеит не можа да се раздели с гордостта и ревността си, той й повярва, че е излясъл от живота на Ш, или така му беше удобно...Не го разбирам и това е, ама не искам да спорим, защото всеки си държи на своето и само се повтаряме Peace Heart Eyes

Побеждава когато двама души не позволяват на външни фактори и вмешателства, позволят ли значи пробойната е в самите тях поради липса на доверие,  на комуникация, наличие на ревност, ненужна за никому гордост, инат, или недостатъчно силна любов.
Сега видимо страда Шура но имаше моменти, в които грам не се усещаше страданието й, или поне аз не го усетих, което не значи, че не е страдала точно както в момента Сеит без да го показва.

newsm10  bouquet

Колкото до Азра и аз като Хел Hug, мисля, че са били млади и по-щастливи Peace Нали казват, че Азра била много ревнива, ама дали е така newsm78 Сега и преди съм споделяла, известността му го умори в  известен смисъл и с журналистите се държи по друг начин. Ако преди това внимание му е било приятно, сега му е досадно по-скоро според мен Peace А и ролите, успехи, неуспехи, срещи, раздели, ами като всеки човек е, не може винаги да е щастлив Peace Но не мисля, че Башак му влияе зле, той ако не иска да е с нея, няма да е, мое мнение. Стига са се занимавали с личния му живот, ами мениджърите и сценаристите да се вземат в ръце и да напишат нещо свястно и да снимат нещо интересно и така...

Лек ден, момичета Heart Eyes Hug

# 621
 wavey

Мдааааа прошката също е много важна в една връзка.
И като стана въпрос за прошка, той не бил и простил, а тя на него прости ли му наистина изневярата, забрави ли я, спря ли да му натяква всеки път за нея когато и се отдадеше възможност, доверили му се отново, не!?!
За мен причините и произтичащите от тях последици са по равно, и за двамата, нито само той, нито само тя.

# 622
«ex ore parvulorum veritas» - из устата на малките излиза истината

Момичета, дори не съм гледала последните две серии, а си позволявам да споря. Надявам се, ще ме извините, много ми е болно за Шура.
Освен това, от 10 дни съм без интернет, омръзна ми да се боря с "няма достъп" и "повторно зареждане", та си позволявам удоволствието да коментирам.
Мобилният ми интернет няма сили да сложи емотикон и картинка, съжалявам.

# 623
«ex ore parvulorum veritas» - из устата на малките излиза истината

Peace Как мислите дали му беше простила изневярата? newsm78 Peace Според мен Сеит беше този, който мислеше, че тя няма да му прости, защото той не би й простил подобно нещо Peace Не прави нещо, което не искаш на теб да ти направят... Дори и най-малкия намек, че може да бъде с друг и видяхме резултата...

# 624
Не, не му я прости и му я натякваше. Даже тези й намеци ставаха причина за скандали.
Като гледам Сабри и се чудя, и мая на сценаристката/те. Това дете е по-бетер клюкарка, рови се навсякъде, взима отношение по въпроси, които не му подхождат на възрастта и вместо да го видя с книга/учебник в ръка или на у-ще все го гледам като заклет клюкар. ooooh! Много му е не изпипан образа ама мноооого.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 14:31 от Neidjal

# 625
# 626
И какво от това като сърцето му все, ще бие с името на Шура като си опрапастиха живота?!
Силни думи, които изрекоха и двамата, и не ги припокриха с разумни дела, Tired даже напротив взаимно се постараха действията им да се разминават с изречените от тях думи.
В началото ме беше яд и на двамата но вече не, легнаха на това, което сами си постляха и цял живот, ще живеят с копнеж в сърцето един по друг. Пълно безумие, и глупост опрапастявайки си живота сами а най-лошото, ще е ако въвлекат и други невинни хора лекувайки душите си.
Не ги разбирам, честно, като знаят, че се обичат и само, ще съществуват без да живеят къде са тръгнали....единия се жени за друга а пък тя с врага му на инат, затова и вече не ми е жал за тях като двойка.
Жалко, че сериала, ще бъде стопиран и няма да имаме възможност да проследим продълженията на различните истории но от друга страна при този отчайващ рейтинг не си заслужава актьорите да се хабят.
Да се допълня.
Битти...... Confused Son günler.

http://instagram.com/p/vI9_o9ib0o/?modal=true

http://instagram.com/p/vJB5zkiH5j/?modal=true

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 16:38 от Neidjal

# 627
Привет отново дружки!  Hug Hug Hug
Хелънче, Миси, Наденце , Вале  Heart Eyes Hug wavey
Вале  Heart Eyes и мен ме боли за Шура ... но не мога да я оправдавам само ... не е виновен само Сеит за раздялата им, в това съм 100% убедена. Миси  Heart Eyes казваш, ако искаше Сеит щял да направи това и онова ... добре, а за Шура не важеше ли същото ? Защо тя не се хвърли към него, като го видя, че си тръгва ? / говоря за момента, когато Сеит видя букета си хвърлен на боклука / Защо реши тепърва да се прави на горда ? Защо не се вслуша в думите на Аля ? Според мен много си вярваше - ето,  и когато разбра, че Сеит след сватбата е отишъл в Анадола каза, че той ще се върне при нея, после на брега говореше същото ... Е, да ама не! Много съм съгласна с Надето  Heart Eyes че и двамата на думи бяха много силни, а на дела  ooooh! ooooh! ooooh! и че и двамата ще легнат на това, на което са си постлали ... само, че все още ме боли за тази двойка, много ги харесвам двамата. Но и с Мюрвет ми харесва Сеит, докато Петро и Шура даже са ми противни да ги гледам, толкова са нелепи един до друг ... на нея от километри и личи, че не изпитва нищо към него, а той ми е гаден отдавна  hahaha
Миси  Heart Eyes така е, всеки си държи на своето мнение, няма лошо ... просто си споделяме. Колко съжалявам, че ще свърши скоро  Sad Cry

# 628
Истината е, че Сеит не обича достатъчно Шура.
Нещата са съвсем прости.
Недостатъчно, за да я направи своя съпруга, недостатъчно, за да се бори за нея, както тя очакваше.
Толкова недостатъчно, че беше готов да се ожени за първата срещната непозната, която му предложиха.
Тук няма виновни или невинни, просто няма любов.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт