Миша

много ми хареса изказването на Халит за Киво - той винаги е казвал само мили неща за него, цени го като колега, възхищава му се. Не изпитва грам завист към колегите си, за разлика от други
Малко са тези, които се радват на успехите на другите ... евала!
Дори, когато Шура му е писала от Америка, че е много болна и иска да го види за последен път, Мюрвет го е карала да отиде, но той не е пожелал ... дали не се е страхувал, че няма да иска да си тръгне от нея
Много са се обичали, до самия си край ... но, в живота често се случва да се разделят и хора, които много се обичат ... против тази любов имаше много обстоятелства и "доброжелатели" от самото начало ...
Шура ще е съсипана, че защитаваше и се изправи срещу Сеит заради това долно човече, което направи и невъзможното, за да ги скара. И успя, в крайна сметка.
ВВ може и да е класика, както казваш , но аз не го догледах до края ... Първо ми дойдоха в повече интригите в харема, а и откакто се появи моята "любимка" Мерве
съвсем ми се отгледа

, все по-тъжен и тъжен става, за мен...
... Сама, като изоставена в онази къща. Бехлюл побягна като подплашено коте с Нихал и остави Бихтер с непоносимите мисли в главата, раздиращи я отвсякъде.... Как се лута само душата й, чуди се какво става, права ли е, греши ли някъде... Няма на чие рамо да се облегне, да си поплаче, да сподели болката
Грешка след грешка прави тя, но много ми е тегаво да я гледам така самотна... А Бехлюл е като дете направо - хем я иска, хем не смее да я вземе... То именно точно това я и погуби накрая 
и на мен ми беше много мъчно -колко е объркана и наранена и самотна. Дори и на Бех не може да се опре. Чувства, че започва да прилича на майка си макар,че не е така. Но мисля,че имаше много големи очаквания от Бех точно в този момент, а той не беше готов да ги изпълни. На нея й е по-лесно- трябва да напусне мъжа си, който и без това не обича. А Бехлюл как да предаде чичо си, който му е спасил живота, ами разбирам го до някъде, колкото и да е слаб и страхлив.
абсолютно съм съгласна с теб за Бехлюл. Бихтер нямаше какво да губи, докато за него не беше така. Именно и затова винаги съм симпатизирала на него, не на нея. Той се раздираше от чувството за вина, докато при нея не усетих да изпитва такава. Не ми беше мъчно за нея снощи ... дори се държа много гадно с Бехлюл по телефона, тя искала ... голяма егоистка е за мен тази жена, не я харесвам ... И толкова ли нямаше какво да прави, ами трябваше да се налива през цялото време ? 

и останалите коментари 
Иначе и аз искам да си получи заслуженото 

Надявам се и моя да е такъв

и останалите коментари 
Иначе и аз искам да си получи заслуженото 

Надявам се и моя да е такъв

, само, че не съм съгласна , че Бехлюл не мислеше за чичо си -в началото не си даваше много сметка какво може да стане, потапяйки се в огъня Бихтер изцяло импулсивно и безрасъдно, типично за един мъж, но после започна да се плаши, че ще научат,че ще нарани чичо си, запона да се чувства гузно .
направо се държеше, все едно му е майка или са женени 
мноооооого. 
Препоръчани теми