Отговори
# 465
Ммммммммммм  Simple Smile Миша

# 466
Дружки!  Hug
Наде  Heart Eyes много ми хареса изказването на Халит за Киво - той винаги е казвал само мили неща за него, цени го като колега, възхищава му се. Не изпитва грам завист към колегите си, за разлика от други  ooooh! Малко са тези, които се радват на успехите на другите ... евала!
И в книгата Сеит обича жена си. Наистина не с тази шеметна любов, каквато изпитва към Шура, но си я обича. Нямам идея къде са чели, че я измъчвал и тормозел, може би във втората книга  newsm78 newsm78 Дори, когато Шура му е писала от Америка, че е много болна и иска да го види за последен път, Мюрвет го е карала да отиде, но той не е пожелал ... дали не се е страхувал, че няма да иска да си тръгне от нея  newsm78 Много са се обичали, до самия си край ... но, в живота често се случва да се разделят и хора, които много се обичат ... против тази любов имаше много обстоятелства и "доброжелатели" от самото начало ...
Сеит едва ли си мисли, че Шура ще стои и ще го чака  ... но да е с Петро именно , това не може да понесе. Аз също ... надявам се, че няма да направи тази глупост Шура, все се надявам, че Аля ще сподели с Гюзиде и Шура ще разбере какъв човек е всъщност Петро. А най-вече се моля, че в крайна сметка ще се разбере и какъв убиец е този негодник  Praynig Шура ще е съсипана, че защитаваше и се изправи срещу Сеит заради това долно човече, което направи и невъзможното, за да ги скара. И успя, в крайна сметка.
Гери  Heart Eyes ВВ може и да е класика, както казваш , но аз не го догледах до края ... Първо ми дойдоха в повече интригите в харема, а и откакто се появи моята "любимка" Мерве  ooooh! съвсем ми се отгледа  hahaha

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 07:02 от queen_fenka

# 467
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Само вижте какво правят феновете ...

Тази снимка от коя ли серия е  newsm78

Нямам търпение да дойде четвъртък ... умирам от желание Сеит да натупа едно хубаво този мазник Петро  Mr. Green

Хубав ден, дружки!   bouquet

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 08:20 от queen_fenka

# 468
Добро утро  Hug

гледах фрагмана  Tired, все по-тъжен и тъжен става, за мен...  Confused

Снощи иначе ми стана много мъчно за Бихтер  Sad... Сама, като изоставена в онази къща. Бехлюл побягна като подплашено коте с Нихал и остави Бихтер с непоносимите мисли в главата, раздиращи я отвсякъде.... Как се лута само душата й, чуди се какво става, права ли е, греши ли някъде... Няма на чие рамо да се облегне, да си поплаче, да сподели болката  Tired Грешка след грешка прави тя, но много ми е тегаво да я гледам така самотна... А Бехлюл е като дете направо - хем я иска, хем не смее да я вземе... То именно точно това я и погуби накрая  Confused Силна жена и слаб мъж е възможно най-гадната комбинация....

# 469
Здравейте Hug

Хел Heart Eyes и на мен ми беше много мъчно -колко е объркана и наранена и самотна.  Дори и на Бех не може да се опре. Чувства, че започва да прилича на майка си макар,че не е така. Но мисля,че  имаше много големи очаквания от Бех точно в този момент, а той не беше готов да ги изпълни. На нея й е по-лесно- трябва да напусне мъжа си, който и без това не обича. А Бехлюл как да предаде чичо си, който му е спасил живота, ами разбирам го до някъде, колкото и да е слаб и страхлив.

Хубав ден  bouquet 

# 470
Айрче  Heart Eyes абсолютно съм съгласна с теб за Бехлюл. Бихтер нямаше какво да губи, докато за него не беше така. Именно и затова винаги съм симпатизирала на него, не на нея. Той се раздираше от чувството за вина, докато при нея не усетих да изпитва такава. Не ми беше мъчно за нея снощи ... дори се държа много гадно с Бехлюл по телефона, тя искала ... голяма егоистка е за мен тази жена, не я харесвам ... И толкова ли нямаше какво да прави, ами трябваше да се налива през цялото време ?
http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-o-hatayi-yapmasa-i … tter#.VFfKUDSsWVo
моля, някой да преведе  Praynig

# 471
 wavey wavey wavey

Фенче, тази снимка е от сцената в 16 епизод когато Мюрвет сънуваше, че Сеит влиза в стаята й и иска отговор на въпроса дали, ще се омъжи за него, сега сети ли се!?
#New سيدا مع حبيبها كريم جيم

# 472
Привет и днес Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Благодаря за резюмето на предстоящия епизод  bouquet и останалите коментари  bouquet

Не знам дали Сеит се ядосва, че Ш ще се жени за П или по принцип ще се жени...Той си има стара вражда с него, но не бива да забравяме, че П специално към Ш винаги се  е държал много приятелски и е бил опора...Независимо от мотивите му, мое мнение Peace Иначе и аз искам да си получи заслуженото #2gunfire

Колкото до ЗП, вече у Бех се появяват съмненията, угризенията и страха да не би чичо и останалите да разберат. Много ми е интересно до момента, защо беше толкова спокоен, даже къща нае специално да се виждат и когато реалната опасност се появи, т. е Бих да напусне чичо му, той избяга...Както правеше винаги...И не мисля, че това е било само страх да не нарани чичо си, защото той вече го нарани като започна връзка с жена му, това е неговия начин да решава проблеми, чрез бягство...Слабохарактерен е малко казано, не иска да поеме отговорност, да носи и последствията от решенията си...Затова, много моля, съжалявал и така нататък, не е оправдание за мен. Истинската жертва и потърпевша беше Бих и си плати за грешката, която допусна с него...Но както и преди съм казвала, сърцето не пита...Любовта в известен смисъл е егоистична така е, да не би на Нихал да не беше....Споделям абсолютно написаното за Бих Peace

Хубав и усмихнат ден, момичета Heart Eyes Hug Надявам се и моя да е такъв Praynig Heart Eyes

# 473
Мис, много точно казано  Peace

# 474
# 475
Много негативи е събрала Емине.
 hahaha hahaha hahaha

NEW

Тя  hahahaвсе го джасаше в главата и сега е предпазлив. Joy

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 14:22 от Neidjal

# 476
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Привет и днес Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Благодаря за резюмето на предстоящия епизод  bouquet и останалите коментари  bouquet

Не знам дали Сеит се ядосва, че Ш ще се жени за П или по принцип ще се жени...Той си има стара вражда с него, но не бива да забравяме, че П специално към Ш винаги се  е държал много приятелски и е бил опора...Независимо от мотивите му, мое мнение Peace Иначе и аз искам да си получи заслуженото #2gunfire

Колкото до ЗП, вече у Бех се появяват съмненията, угризенията и страха да не би чичо и останалите да разберат. Много ми е интересно до момента, защо беше толкова спокоен, даже къща нае специално да се виждат и когато реалната опасност се появи, т. е Бих да напусне чичо му, той избяга...Както правеше винаги...И не мисля, че това е било само страх да не нарани чичо си, защото той вече го нарани като започна връзка с жена му, това е неговия начин да решава проблеми, чрез бягство...Слабохарактерен е малко казано, не иска да поеме отговорност, да носи и последствията от решенията си...Затова, много моля, съжалявал и така нататък, не е оправдание за мен. Истинската жертва и потърпевша беше Бих и си плати за грешката, която допусна с него...Но както и преди съм казвала, сърцето не пита...Любовта в известен смисъл е егоистична така е, да не би на Нихал да не беше....Споделям абсолютно написаното за Бих Peace

Хубав и усмихнат ден, момичета Heart Eyes Hug Надявам се и моя да е такъв Praynig Heart Eyes

Подкрепям това мнение. И според мен Бихтер повече се разкъсваше от съмнения и угризения, а Бехлюл просто прави каквото му хрумне. Ако толкова мислеше за чичо си, защо изобщо се впусна в тази авантюра. Той не мисли много-много. Каквото иска взема, после бяга. Ако искаше да не предава чичо си, да беше стоял далече от "леля" си. А той взе, каквото му харесваше, пък сега дава заден.
А колкото до егоизма, от Нихал по-голяма егоистка е само Фирдевс, може би. Видяхме я снощи как дори и скъпоценната Мамзел си изпати от това, че й застана на пътя и се опита да й разбърка пъзелчето. Даже се чудех снощи кога от онуй невинно татино детенце с инфантилните роклички и поведение като в ДГ  се пръкна таз опитна хиена, която видяхме - шпионски маниери в стил Мата Хари, намаано поведение при Елиф и за капак тури и мамзел на мястото й. Брани си територията слънчицето на Слънчо, не си оставя магарето (Бехлюл) в калта.

Аз не го виждам този егоизъм на Бихтер, за който говорите. Тя просто е една самотна жена, която се влюби отчаяно в мъж, който не я заслужава. Какво значи мисли само за себе си? За кого да мисли - за Аднан? Ами че той не мислеше за нея от момента, в който се ожениха. Той отдели повече време за всички други поотделно и заедно - слугините, Мамзел, Бешир, Нихат - как се чувстват, какво ги тревожи, кой се отнася несправедливо с тях и т.н., отколкото за Бихтер.   Някой мисли ли за нея? Дори собствените й майка и сестра се притесниха за себе си, не за нея - как на тях ще им се отрази раздялата със Зиягил. Аз не чух и една дума, изразяваща притеснение за Бихтер - как ли е, как ли се чувства - не.
Бехлюл, при всичките горещи обяснения в любов и "ти си моя, само моя" - декларации, също не се притеснява за нея, а за себе си. Даже и за чичо си не се притеснява според мен - ако се притесняваше, дори нямаше и да се загледа в жена му, камо ли да я поиска.  
Честно ви казвам, тези обвинения към Бихтер, че била егоистка ми стоят много несъстоятелно. Какво иска тя за себе си? Само любовта, нищо друго. Кой влюбен човек не иска това? За какъв егоизъм говорим? Само не ми говорете, че трябвало да не наранява Аднан. Той я нарани стократно повече, мислейки че тя е само негова, а представям си, ако знаеше истината...

Знам, че ще прозвучи еретично, но ако Бихтер имаше дете, щяхме да имаме турска Ана Каренина - толкова силна, драматична и отчаяна е нейната любов. Толкова невъзможно да бъде преодоляна  и животът да продължи и след нея. Толкова трудно да се живее без тази любов.
Аз поне така я чувствам.

Между другото, никога не съм чула или чела някой да обвини Ана Каренина в егоизъм...

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 14:33 от svetal4o27

# 477
Светле, отнова страхотен пост  Peace, само, че не съм съгласна , че Бехлюл не мислеше за чичо си -в началото  не си даваше много сметка какво може да стане, потапяйки се в огъня Бихтер изцяло импулсивно и безрасъдно, типично за един мъж, но после започна да се плаши, че ще научат,че ще нарани чичо си, запона да се чувства гузно .
В тоя сериал няма нищо черно и бяло.
Нихалчету беше ужасно досадна в тези серии-то не беше следене, държане на сметка, ама защо си се върнал по-рано, ама сам ли си, ама това ли ти е любовното гнездо, ужас. Не случайно Бех така грозно й се развика Peace направо се държеше, все едно му е майка или са женени ooooh!

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 15:39 от Airra

# 478
https://www.facebook.com/notes/k%C4%B1van%C3%A7-tatl%C4%B1tu%C4% … l/800531986654674

Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό! - There is nothing to remind his old self! - O eski halimden eser yok şimdi!
Откакто е с Башак бил променил стила си на обличане и не било останало нищо от старата му външност, и т.н., и т.н.

Да се допълня със снимки от 19 епизод.
Много са хубави двамата, Heart Eyes мноооооого. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 16:04 от Neidjal

# 479

Общи условия

Активация на акаунт