Отговори
# 495
Хайде, почнахме да се броим и тук hahaha Шегувам се, разбира се, няма лошо Peace

Фенче Heart Eyes Hug, само да кажа, мило, че според мен Нихал се интересуваше предимно заради Бех ,да не мислиш, че много й дремеше за Елиф Simple Smile Опитваше се да разбере, дали Бех има още чувства към нея, а и да се прави на интересна Peace Освен това да не забравяме, че тя е един същински детектив, къде ходи, с кой беше, какво прави е най- малкото, което питаше, ама то защото се притеснява, не за друго Peace Добричка, по-добричка, най-добричка Joy Колкото до Бих, не знам какво трябваше да й пука...Тя самата на такъв огън се печеше, че само Елиф й липсваше на главата...Ами и аз да бях, щях да се разсърдя, че не е дошъл при мен...Самата Елиф не го искаше до себе си, излишно беше да ходи...Единствено Бих я виня, че избърза да тръгне към чифлика, но беше пила, горката, и не разсъждаваше трезво, а и си го познаваше Бех и реши, че бяга...А и той вече започваше, така че, може би и за това мога да я разбера Peace

Между другото Мюрвет и на мен ми харесва как се държи, много адекватно предвид ситуацията, но не знам да дали на С ще му хареса hahaha Той много не е свикнал да му противоречат, а пък то да беше само М, ами и майка й , та да видим Joy

Небахат по принцип я харесвам, но на тази снимка не ми харесва облеклото й Peace Иначе другаде не съм я гледала, освен в ЗП, а там е супер Heart Eyes

Точно на тази снимка Башакчето не ми харесва много Heart Eyes Но иначе си е добре жената Heart Eyes

# 496
И аз успях по никое време да изгледам последната серия. Шура ми е толкова лесна, а Мурка до последно трудна жена, държи си на нейното и това го казвам аз дето много харесвам Шура.  #Crazy Ако трябва да бъда безпристрастна обаче Шура се мисли за нещо незаменимо, а Сеит й показа точно обратното и отиде при жената,която  му писа само едно писмо. И когато видя Шура,да,говори с нея,но дотам, не отстъпи не крачка, а сантиметър. А тя уж каза край, а после едва ли не- не номер беше. Тези сценаристки обаче много я изложиха Crazy Може ли толкова да се изложи една жена. Sick Но пък края ми хареса. И даваха кадри от предния сезон на Ш и С, мисля че С и Мурка са по-добра двойка.  Heart Eyes  Blush А и Муркааа много твърда, и знае само с приказки да го замае , не като Ш да изрече нещо и Сеит така  Shocked Whistling Чакам с нетърпение следващия епизод, защото няма мобилни телефони, няма врати със звънци, че да им секнат сефтето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 23:57 от provanse

# 497
Миси  Heart Eyes Hug няма да споря ... за теб Нихал във всичко , което прави ще е крива, а Бихтер е най, най, то е ясно  Peace А аз не се учудих, че Бехлюл отиде при Елиф ... както казах, той е добър човек. Това е най-естественото нещо, което трябваше да направи, как да не отиде да види момичето, с което толкова време е бил заедно  newsm78 Само , че Бихтер не смята така, тя е най-важната в момента, пие си цял ден сам самичка, да я ожали човек  Mr. Green
Нещо, което много ми хареса
Скрит текст:
Лека и синеока, дружки!  Hug

# 498
Скрит текст:
И аз успях по никое време да изгледам последната серия. Шура ми е толкова лесна, а Мурка до последно трудна жена, държи си на нейното и това го казвам аз дето много харесвам Шура.  #Crazy Ако трябва да бъда безпристрастна обаче Шура се мисли за нещо незаменимо, а Сеит й показа точно обратното и отиде при жената,която  му писа само едно писмо. И когато видя Шура,да,говори с нея,но дотам, не отстъпи не крачка, а сантиметър. А тя уж каза край, а после едва ли не- не номер беше. Тези сценаристки обаче много я изложиха Crazy Може ли толкова да се изложи една жена. Sick Но пък края ми хареса. И даваха кадри от предния сезон на Ш и С, мисля че С и Мурка са по-добра двойка.  Heart Eyes  Blush
А и Муркааа много твърда, и знае само с приказки да го замае , не като Ш да изрече нещо и Сеит така  Shocked Whistling Чакам с нетърпение следващия епизод, защото няма мобилни телефони, няма врати със звънци, че да има секнат сефтето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Направо ме разсмя Joy на изпроводяк към леглото.
Според мен освен, че външно си я хареса Сеит именно тази нейна дръзкост в Мюрвет го привлече още по-силно към нея.
Мен ме кефи като му каже да не и казва Мурка пък не знам за него.
На мен Башак ми е симпатична и много им се радвам с Киво като двойка.

# 499
Ако трябва да бъда безпристрастна обаче Шура се мисли за нещо незаменимо, а Сеит й показа точно обратното и отиде при жената,която  му писа само едно писмо.

wavey Той я накара така да си мисли Peace Припомнете си писмата само преди няколко серии Peace Сещам се, че в контакта прочетох една мисъл, която ще перифразирам, невъзможно е да си обичал и после да не чувстваш нищо, или си лъгал тогава, или лъжеш сега...Колкото до М, той вече има дълг към нея и няма да я изостави, а и майка й я има Simple Smile

Миси  Heart Eyes Hug няма да споря ... за теб Нихал във всичко , което прави ще е крива, а Бихтер е най, най, то е ясно  Peace А аз не се учудих, че Бехлюл отиде при Елиф ... както казах, той е добър човек. Това е най-естественото нещо, което трябваше да направи, как да не отиде да види момичето, с което толкова време е бил заедно  newsm78 Само , че Бихтер не смята така, тя е най-важната в момента, пие си цял ден сам самичка, да я ожали човек  Mr. Green

Фенче Heart Eyes Hug, аз също не споря, нали си споделяме Peace Wink Бех не знам, защото е добър ли или защото се чувстваше отговорен и виновен за Елиф хукна така, мое мнение Peace

Лека и от мен Heart Eyes Hug

# 500
Добро утро, дружки!  Hug
Миси  Heart Eyes Hug thumbsup hug
тази снимка гледахме ли я ?

Хубав ден!   bouquet

# 501
Добро утро. Hug Hug Hug

Фенче,   bouquet

Хубав ден.  bouquet

# 502

Подаръкът на Сеит.  Wink Представям си с какви кюлоти е била спретната Мурка.  ooooh! Shocked Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 12:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 503
 wavey wavey wavey

Брей, брей, брей, newsm09 какво дантелено бельо Laughing и е купил.
Като се има в предвид през кои години се развива действието направо си е секси бельото нищо, че гащурите й са бая дълбочки.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 09:42 от Neidjal

# 504
Добър ден Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Хубав да е деня ви, момичета Heart Eyes Hug

Поздравявам ви с нещо, което много ми хареса и мисля, че чудесно се връзва с темата Сеит-Шура-Мурка Peace

Който е обичал - не обича,
който е угаснал - не гори!!

Аз не бих спорила с Есенин Wink Heart Eyes

Голямо наблягане на детайлите пада в последните серии Joy Имам предвид бельото. Ако Емине я види така, направо не ми се мисли Joy

# 505
И аз не бих спорила с Есенин но въобще не съм съгласна с него.
Ако беше така както го е написал хората нямаше да имат втори шанс, а и колко са обичали в живота си само веднъж.....!?
Не искам на финала Сеит да умре както е в романа. Rolling Eyes
Искам да ги видя щастливи с Мюрвет и с дечица около тях. Heart Eyes
Това момиче освен, че ходи по сетовете за да вижда Къванч е отишла чак в Русия Shocked(когато снимките бяха там) с родителите си заради Киво.

Скрит текст:
البنت دى محظوظه بشكل
اسمها دنيز و دى واحده من اشهر فانز كيفانش و اكثرهم حظا على الاطلاق
متصوره مع كيفانش عدد كبير جدا من الصور
هى و اسرتها كلها من اشد المعجبيين بكيفانش بيروحوا كثير مواقع تصوير مسلسلاته علشان يشوفوه
لدرجة انهم سافروا روسيا مخصوص وقت وجود كيفانش هناك لتصوير كورت سييت و شورا علشان يشوفوه و يحضروا التصوير هناك
ليها كمان صور مع هلال و باقى فريق العمل
دى عدد من صورها هى ووالدتها ووالدها مع كيفانش ...
ودى كمان دى صور غرفتها

http://instagram.com/p/vA7vmYgnuZ/?modal=true

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 15:44 от Neidjal

# 506
Хай, дружки!  Heart Eyes Hug
Снеже, Миси, Наде   love001
Страхотни гифчета, Наде!  Heart Eyes
Снеже  Heart Eyes в книгата едва ще я склони да събуе кюлотите и да обуе копринените гащури  Joy Joy Joy да видим как ще го дадат в сериала  Laughing

ще ми липсва този сериал ... нямам търпение да видя продължението на тази сцена

Хубав следобед!

# 507
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Божееее, хич не мога да си представя Къванчов герой да се занимава с гащите на жена си....

# 508
Божееее, хич не мога да си представя Къванчов герой да се занимава с гащите на жена си....
Оххххх. rotfImao rotfImbo
Днес  hahahaкюлотите на Мюрвет са на дневен ред, сигурно са стигали до коленете й и Сеит се е шашнал Shocked щом е решил да и купи дантелинки. Mr. Green

https://twitter.com/haleguzelkiz1/status/530009719457316864/photo/1

# 509
Оххххх. rotfImao rotfImbo
Днес  hahahaкюлотите на Мюрвет са на дневен ред, сигурно са стигали до коленете й и Сеит се е шашнал Shocked щом е решил да и купи дантелинки. Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт