Отговори
# 690
Честно казано четейки резюмето не ме очаква вълнуващ и интересен епизод, и както си и знаех, ще претупат всичко във финалния епизод.
Отпуснаха ни една свежа отминала серия и бързо, ще ни приземят. Tired

Аз пък се усещам, че въпреки критиките си към някои образи и сценарни решения, гледам сериите с удоволствие.

От резюмето единствено ме притесни протакането с писмото, кога ще го даде, на кого ще го даде, дали ще го даде...
Всъщност, в последната серия, ме озадачи поведението на Сеит. Сби се с Петро, нарече го "блато", "отрепка", обаче не предупреди Шура за какъв мръсник смята да се омъжи. Оставям настрана любовта, но поне човешки, от добри чувства, да беше я предпазил. А той наби Петро и отиде на пазар. Смешно!

В следващата серия, доколкото разбирам, всичко ще е в ръцете на Аля и Шура. Вярвам, ще бъдат безкомпромисни.

# 691

От резюмето единствено ме притесни протакането с писмото, кога ще го даде, на кого ще го даде, дали ще го даде...
Всъщност, в последната серия, ме озадачи поведението на Сеит. Сби се с Петро, нарече го "блато", "отрепка", обаче не предупреди Шура за какъв мръсник смята да се омъжи. Оставям настрана любовта, но поне човешки, от добри чувства, да беше я предпазил. А той наби Петро и отиде на пазар. Смешно!

В следващата серия, доколкото разбирам, всичко ще е в ръцете на Аля и Шура. Вярвам, ще бъдат безкомпромисни.

Той всъщност си помисли, че понеже Ш му е много ядосана, затова се омъжва за най-големия му враг Peace Аз поне така го разбрах Rolling Eyes

Колкото до писмата, ако си спомняте възрастната Валентина сподели пред Нермин/Зерин, че всъщност С не е научил, че П е убил брат му. Което, ако е така, означава, че Ш не му е предала писмото newsm78 Как ли е решила да постъпи с П ми е интересно newsm78 Едва ли го е предала на полицията, а може  и така да е newsm78 Нали там пишеше, че ако нещо се случи с баронесата, виновен е именно той. На мен ми е интересно как ще завършат историята...Очертава се и среща между С и Ш, така, че ми е любопитно Peace

Благодаря за снимките и резюмето  bouquet

# 692
Миси, това за възрастната Валентина съм го забравила. Не мога да си представя, че Сеит не научава истината за Миша, за Осман, за баронесата. Чакам го това възмездие. Още повече, че в романа Сеит убива Петро със собствените си ръце.

Колкото до Шура, не си го разбрала съвсем точно. Сеит попита, нима гневът към него така е замъглил очите й, та не разбира какъв мръсник е Петро.
Учуди се, че Шура не знае за кого се омъжва, а не отиде да я предупреди.

# 693
# 694
Добро утро, дружки!  Hug
Скрит текст:
Терзи  Heart Eyes благодаря за преведеното резюме!    bouquet
Благодаря на всички ви за споделеното!  Heart    love001
Нямам търпение за утре! Очаквам отново прекрасен епизод, макар и не лек и приятен като предишния ...
Вале  Heart Eyes отново Сеит е виновен за тъпото решение на Шура да се жени именно за Петро Laughing ... та какво в крайна сметка знаеше той за Петро, за да я предупреждава  newsm78 Знаеше единствено, че е подъл и долен негодник, който по всякакъв възможен начин се домогва до неговата любима, нищо друго ... А, и че е комбина с Били ... но, това го знаеше и Аля, защо нея никой не я обвинява, че си мълчи ? Аз очаквам, че и Гюзиде няма да мълчи, ще каже на Шура, че Петро лъже и Аля, че е спал с нея, пък се жени за нея ... да видим. Интересно, какво ще реши Шура за писмото, дали ще го даде на Сеит  newsm78 Няма да е честно, ако той не научи кой е причинил смъртта на семейството му и да остане ненаказан този убиец  ...Но поне Шура ще разбере най-сетне защо Сеит не понася Петро, ще разбере кого е защитавала през цялото време до толкова, че се раздели с любовта на живота си ...
Само се чудя, как за две серии ще дадат развръзката  newsm78 Принудиха ги да сбият всичко набързо  #Cussing out Може би и затова им отпуснаха 21 серия  newsm78 Във всеки случай очаквам с огромно нетърпение да видя края на тази история ... на мен много ми хареса сериала и ще ми липсва  Cry

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 08:42 от queen_fenka

# 695
Добро утро. Hug Hug Hug

Фенче, Hug  bouquet

Приятен ден.  bouquet

# 696

Добро утро!  wavey

Фанче, не разбирам защо ме нападаш. Този път дори не обвинявам, само се изненадах.
Решението на Шура не е тъпо, тя го направи заради Тина, а реакцията на Сеит срещу Петро беше бурна, затова ми се стори естествено да предупреди Шура, но явно съм сгрешила.  Embarassed

# 697
Вале  Heart Eyes не нападам никого, мила ... просто ми стана смешно, че отново Сеит е виновен за решението на Шура  Laughing А за мен това и решение си е точно тъпо, какво като Тина се е влюбила в Серж? Трябва ли да се отдръпва от пътя и по този начин ? От километри и личи, че не е щастлива от това си решение, толкова ли не вижда това сестра и  newsm78 Петро знае, че Шура никога няма да го обикне,чу разговорът между двете сестри, но целта му е да натрие носа на Сеит, въобще не вярвам, че я обича ... Не искала да остава сама ... глупости! По-добре сам, отколкото в неподходяща компания ... Та така ... съжалявам, че по този начин си възприела думите ми, не съм имала изобщо такова намерение  Peace
Нали уж Фахрие се карала с Хилял  newsm78 Joy Joy Joy

Снеже  Heart Eyes Hug

# 698
Нали уж Фахрие се карала с Хилял  newsm78 Joy Joy Joy

Драскат си, колкото да има да пишат нещо.  Wink Но, като гледам фона зад тях, Мурка и тя ще изпраща Шура!!? newsm78 Shocked

# 699
Добро утро Heart Eyes Hug

Колкото до Шура, не си го разбрала съвсем точно. Сеит попита, нима гневът към него така е замъглил очите й, та не разбира какъв мръсник е Петро.
Учуди се, че Шура не знае за кого се омъжва, а не отиде да я предупреди.

wavey Аз перифразирах, но по  смисъл и аз го разбирам така Peace Той Сеит всъщност нито веднъж не говори открито с Шура за проблемите им, както и за Петро, който беше между тях Peace Аз също мисля, че трябваше да поговори с нея, както за сватбата, така и за Петро и други неща, но нейсе....

Фенче Heart Eyes Hug, казваш, какво да я предупреждава, но не мислиш ли, че щом твърди, че я обича и винаги ще я обича след 20,30 години дори, поне малко й го дължи Peace Не споря, знаеш, само си разсъждавам Peace Той знаеше за интригите на Петро и ако й той не беше със замъглено съзнание, че Шура му прави на пук като се жени за Петро, ами да беше обелил някоя дума Close Колкото до това, че се жени за да не бъде сама, аз я разбирам, толкова наранена се чуства, че като удавник за сламка се хваща за първия кандидат, а и да не забравяме, че лично към нея и сестра й, Петро винаги е бил много мил и грижовен Peace Невероятно, но факт Peace Аля, според мен на който трябваше да каже, каза Peace Всичко останало можеше да се възприеме като ревност от нейна страна Peace А и Петро до последно я убеждаваше, че помага на Шура. В крайна сметка нали и дава уличаващото писмо на нея newsm78

Усмихнат ден, момичета Heart Eyes Hug

# 700
# 701
 wavey
Ако Сеит не получи писмото тогава това в ръцете му какво е, от кого е!?
Все си мисля, че писмото в крайна сметка, ще попадне в него и затова е това му изражение.

# 702
# 703
# 704
wavey
Ако Сеит не получи писмото тогава това в ръцете му какво е, от кого е!?
Все си мисля, че писмото в крайна сметка, ще попадне в него и затова е това му изражение.

wavey Това, според мен е писмото, което се получи в перачницата за него, за Шура също имаше писмо. В резюмето пише, че Сеит тръгва към Шура да и го предаде. А и както по рано писах, Валентина, казва, че Сеит никога не разбира, че П убива брат му, а не вярвам това да е някаква грешка на сценаристите Peace

Благодаря за снимките newsm51 Ходили семейно в болницата, ама кой болен, кой не, не разбрах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт