Отговори
# 705
Откакто разбрах, преди седмица, две, че сериала, ще финишира преждевременно нещо в мен се пречупи, Cry отнеха ми удоволствието Rolling Eyes Crossing Arms от очакване на епизодите.
Оттогава насетне за мен просто са поредните серии и нищо повече. Confused
Даже не се и замислям задълбочено какво, ще стане, каквото-такова.

# 706
Терзи  Heart Eyes благодаря!  newsm51
Мисче  Heart Eyes Hug а нима Шура не знаеше за интригите на Петро ? Колкото знае тя, толкова и Сеит за мръсната му игричка - а те не знаят голямата част, само за това, че заедно с леля и направиха така, че Сеит да повярва, че Шура си има друг ... Но Сеит не забрави, а Шура да ... колкото и да се е държал мило с нея, след това, което им причини, тя не би трябвало да го погледне повече ... Помните как не искаше да го вижда дори, как така бързо му прости не ми е ясно! Защото това беше главната причина да започнат да си нямат доверие ... Шура никога не прости на Сеит, че и изневери ...А , че трябваше да си поговорят на дълго и широко, и то мнооого отдавна е факт. Peace Но ... това е положението, ще си плащат за грешките, които допуснаха ...
Защо и на мен ми се струва, че Шура няма да иска да нарани толкова много Сеит, че да му даде писмото от баронесата  newsm78 Но, се надявам все пак да направи така, че онзи мръсник да си плати , макар и не от ръката на Сеит  Praynig
Интересно, от кого ли са тези писма за двамата  newsm78 От изражението на Сеит си мисля, че е нещо, свързано с брат му, но защо и на Шура са писали  newsm78 Още малко остана, ще разберем.
Наде  Heart Eyes а аз продължавам да очаквам последните серии с нетърпение  Peace
Хубав ден ви желая , дружки!     bouquet

# 707
Фенче Heart Eyes Hug, те така бяха омотали нещата, че да не стане ясно Peace Петро пред Сеит излезе с номера, че искали да го изпитат дали държи на Шура и след изневярата, не издържа теста, а пък Ш я закара да види Айшето в леглото, ама тя Айшето, май сама беше легнала newsm78 Вече не помня, то и аз много, много не се задълбочавах, но сега ми е интересен финала. Като я знам Еджето как наказва злодеите в нейните филми, най-много да избяга Петро и така да бъде наказан, да е далеч от любимата си Шура Mr. Green hahaha И аз мисля, че писмата ще са свързани нещо със семействата им, то друго няма какво newsm78

# 708
Вале  Heart Eyes не нападам никого, мила ... просто ми стана смешно, че отново Сеит е виновен за решението на Шура  Laughing А за мен това и решение си е точно тъпо, какво като Тина се е влюбила в Серж?

Ами, Фенче, виновен е, разбира се. Решението на Шура да се омъжи за Петро е точно толкова тъпо, колкото женитбата на Сеит с първата срещната непозната, която на всичкото отгоре има майка в тежък климакс. И не просто е тъпо, то е подло. Виновен е, защото цялата драма тръгва от него. От нежеланието му да си отвори устата и да говори с жената, която уж обича, през изневярата му, та чак до нелепата му женитба. Доколкото разбирам, той е изневерявал и на жена си, нали? Един завършен негодник в личния си живот е Сеит Еминов за мен. Шура може да е всякаква, но поне не е подла.

Валя, аз пък си мисля, че може би Сеит не я предупреждава, защото си мисли, че тя знае що за стока е Петро. Тоест, тъй като той постъпи подло, смята че и Шура прави същото. Просто проектира собствените си действия върху нея.

Вчера беше станала грешка с видеото, ето го с бг субс

http://vbox7.com/play:2888c71257

# 709
Терзи,  Hug   bouquet

Fahriye Evcen & Melisa Pamuk

# 710

Валя, аз пък си мисля, че може би Сеит не я предупреждава, защото си мисли, че тя знае що за стока е Петро. Тоест, тъй като той постъпи подло, смята че и Шура прави същото. Просто проектира собствените си действия върху нея.

wavey Той защото все мислеше и мълчеше като риба,  затова се доведоха до това дередже hahaha Шура какво лошо знаеше за Петро, освен че я обича, а това не е лошо, друг въпрос е мотива Peace За поста +1  bouquet newsm10

# 711
Фахрие и Фара също ще си дават почивка от екрана.  Peace Наистина не й върви с рейтинга на Фахрие след "Листопад". Sad За Фара не знам колко опита има след "Времето лети". Peace

Новая статья в прессе (за информацию спасибо Ирине Котовой). Из-за низких рейтингов некоторые актеры - Киванч Татлытуг, Берен Саат, Фарах Зейнеп Абдуллах, Фахрийе Эвджен решили сделать паузу, и до 2015 года зрители не увидят их на своих экранах.

# 712
Фахрие и Фара също ще си дават почивка от екрана.  Peace Наистина не й върви с рейтинга на Фахрие след "Листопад". Sad За Фара не знам колко опита има след "Времето лети". Peace

Новая статья в прессе (за информацию спасибо Ирине Котовой). Из-за низких рейтингов некоторые актеры - Киванч Татлытуг, Берен Саат, Фарах Зейнеп Абдуллах, Фахрийе Эвджен решили сделать паузу, и до 2015 года зрители не увидят их на своих экранах.

wavey То да беше само тя, да не й върви... Peace Май, май ще си дадем и ние почивка до септември другата година Simple Smile Peace

# 713
# 714
Значи правилно предположих още вчера като публикувах снимката с кораба на пристанището, че Шура, ще замине със Серж.
Така е най-правилно в предвид създалите се обстоятелства, няма място в Истанбул, защото не и остана никой, и нищо. Предполагам, че Тина, ще замине с тях, защото няма логика да остане в Истанбул без Шура.
Като, че ли не са нужни повече серии за да ни представят случилото се, май са си точно колкото трябва. Ако имаше още епизоди какво щяха да ни покажат в тях.....!?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:21 от Neidjal

# 715
wavey То да беше само тя, да не й върви... Peace Май, май ще си дадем и ние почивка до септември другата година Simple Smile Peace

Hug Така се очертават нещата, май. Peace Hug

# 716
От вчера, като гледам снимките, ми се струва, Шура с тези черни дрехи, дали не е в траур newsm78 Може някой от семейството да е починал и това да пише в нейното писмо, но пък Валентина е със светли дрехи, така че не знам newsm78

PeaceКолкото до Серж, нали и в оригинала заминава с него,  аз поне не съм се съмнявала в това Peace

# 717
Поопознавайки почерка на Еджето очаквах всичко от нея като сценаристки хрумки. Впоследствие и се притекоха на помощ още двама та съвсем. Wink

# 718
Мили момичета, благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат стократно!  Hug Hug Hug

Вале,  Hug благодаря за превода!   bouquet

Благодаря на преводачите за преведения епизод!   bouquet

Интересно ми е как Шура решава да земине със Сердж, Тина не беше ли влюбена в него? Или може би се чувстваше тъжна заради красивите му думи към Шура, които можеше да чуе от нейния любим ( забравих му името )  newsm78

Госпожата,  Heart Eyes прегръщам те СИЛНО!!!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт