отнеха ми удоволствието
от очакване на епизодите.Оттогава насетне за мен просто са поредните серии и нищо повече.
Даже не се и замислям задълбочено какво, ще стане, каквото-такова.
отнеха ми удоволствието
от очакване на епизодите.
благодаря! 
а нима Шура не знаеше за интригите на Петро ? Колкото знае тя, толкова и Сеит за мръсната му игричка - а те не знаят голямата част, само за това, че заедно с леля и направиха така, че Сеит да повярва, че Шура си има друг ... Но Сеит не забрави, а Шура да ... колкото и да се е държал мило с нея, след това, което им причини, тя не би трябвало да го погледне повече ... Помните как не искаше да го вижда дори, как така бързо му прости не ми е ясно! Защото това беше главната причина да започнат да си нямат доверие ... Шура никога не прости на Сеит, че и изневери ...А , че трябваше да си поговорят на дълго и широко, и то мнооого отдавна е факт.
Но ... това е положението, ще си плащат за грешките, които допуснаха ...
Но, се надявам все пак да направи така, че онзи мръсник да си плати , макар и не от ръката на Сеит 
От изражението на Сеит си мисля, че е нещо, свързано с брат му, но защо и на Шура са писали
Още малко остана, ще разберем.
а аз продължавам да очаквам последните серии с нетърпение 
, те така бяха омотали нещата, че да не стане ясно
Петро пред Сеит излезе с номера, че искали да го изпитат дали държи на Шура и след изневярата, не издържа теста, а пък Ш я закара да види Айшето в леглото, ама тя Айшето, май сама беше легнала
Вече не помня, то и аз много, много не се задълбочавах, но сега ми е интересен финала. Като я знам Еджето как наказва злодеите в нейните филми, най-много да избяга Петро и така да бъде наказан, да е далеч от любимата си Шура
И аз мисля, че писмата ще са свързани нещо със семействата им, то друго няма какво
не нападам никого, мила ... просто ми стана смешно, че отново Сеит е виновен за решението на Шура
Той защото все мислеше и мълчеше като риба, затова се доведоха до това дередже
Шура какво лошо знаеше за Петро, освен че я обича, а това не е лошо, друг въпрос е мотива
За поста +1

Наистина не й върви с рейтинга на Фахрие след "Листопад".
За Фара не знам колко опита има след "Времето лети". 

Наистина не й върви с рейтинга на Фахрие след "Листопад".
За Фара не знам колко опита има след "Времето лети". 

То да беше само тя, да не й върви...
Май, май ще си дадем и ние почивка до септември другата година
То да беше само тя, да не й върви...
Май, май ще си дадем и ние почивка до септември другата година
Така се очертават нещата, май.
Може някой от семейството да е починал и това да пише в нейното писмо, но пък Валентина е със светли дрехи, така че не знам
Колкото до Серж, нали и в оригинала заминава с него, аз поне не съм се съмнявала в това

благодаря за превода! 

прегръщам те СИЛНО!!! Препоръчани теми