Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява усещането за топка в корема по време на бременност?
-
Какво представлява перинеумът и какви упражнения могат да се извършват за неговото укрепване?
-
Какви са причините за появата на гъбички по време на бременност и как се лекуват?
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
Върви със седмица напред, та имало вероятност официалната дата да е друга
Също така лекаря каза, че е почти сигурен, че е мъж, а ние си имахме пристрастие и желание да е мъж
(е ако е момиче няма да я върна
върви ми на всичко и аз само такъв алкохол пия по принцип, само че сега пия по по-малко от чашка, и то чашката ми е такава за шампанско, не я пълня много, но за наздраве и за сгряване си мисля,че може..
а и няма да се напиваме, просто така, по много малко..
оххх, блазе ви наистина, аз си чакам 14.11 и се надявам горещо тогава вече да се види...
че ако пак не се види вече към края на ноември като ходя на втора ФМ ... тогава ми е обещал Балев да каже на 100% какво е...

Иначе тук в Англия въобще не ги броят месеците, интересуват ги седмиците и май имат право, няма шанс за грешка
. Дано и ние видим вече с какви гащи сме. Аз определeно вече съм се настроила(не че някой е намекнал нещо, просто усещане) и ми се ще да видя дали съм права
.