Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 788
  • 809
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Да се похваля и тук. С бебе всичко е наред - вече си го видях хубаво и обстойно  Sunglasses Върви със седмица напред, та имало вероятност официалната дата да е друга  Grinning Също така лекаря каза, че е почти сигурен, че е мъж, а ние си имахме пристрастие и желание да е мъж  Two Hearts (е ако е момиче няма да я върна  Grinning )

# 166
Напълно за съм червено винце зимата. За имунитета. Mr. Green

# 167
аааа,щом може по чашка вино и аз ще си пийвам от време на време,че много обичам,а и баща ми прави страхооотно вино.направо ще е грехота да не му уважа труда тая зима на човека Mr. Greenе,то е ясно,че няма да прекалявам,ама все пак да не ми текат лигите като седна с хора на масата и те си сипят.днес ще ходим да видим бебето на една приятелка и много се вълнувам.това ще е първия бебок при когото отовам откакато съм бременна.ще сме няколко приятелки и всички са с дечица,аз съм последната забременяла,та сигурно ще получим мускулна треска на езиците от плямпане за бебета,раждане,кърмене и т.н.много ще е хубаво newsm53

# 168
Винце да ви кажа, мами..и аз си пийвам, но бяло, че него обичам  Crazy върви ми на всичко и аз само такъв алкохол пия по принцип, само че сега пия по по-малко от чашка, и то чашката ми е такава за шампанско, не я пълня много, но за наздраве и за сгряване си мисля,че може..  Rolling Eyes и с първата бременност пиех от време на време - то иначе мн.се увижда това време: 9 месеца бременна, после година и нещо кърмене...все лишения, не ни стига другото...и ние душа носим...  Peace а и няма да се напиваме, просто така, по много малко..  Laughing

Какво му има на бялото вино - ако нямаме домашно червено и ни е по-вкусно бялото купешко ?!

Честито на всички, разбрали тези дни пола на бебетата си..  Hug оххх, блазе ви наистина, аз си чакам 14.11 и се надявам горещо тогава вече да се види...  Praynig че ако пак не се види вече към края на ноември като ходя на втора ФМ ... тогава ми е обещал Балев да каже на 100% какво е...  #Crazy
Първото все се показваше, първо "комплектът" му се виждаше, това какво се крие, на кого се е метнало такова срамежливо  Joy

# 169
Здравейте на всички мамчета,

Не съм писала от 100 години,но имахме гости и нямах време няколко дни.Като гледам сега колко неща съм пропуснала ме хваща яд.Как можах да пропусна срещата в Дон Домат.Относно гимнастиката,много искам да идвам,но работя в другия край на Сф и много трудно ще се придвижа до 18,30,а сутрин няма как.
На момичетата,които не знаят с каква плацента са,мога да кажа,че аз прочетох на листите от ФМ и БХС,които ми дадоха.Ако имате такива там би трябвало да пише.
C a r r y ако казваме 5 месец,в един моммент ще трябва да казваме 10 месец Grinning ,а ми е малко странно това.Аз си ги водя календарни месеци,а не лунарни.Всвки ,както си иска де.
Рози и аз се присъединявам към теб ,относно Michael Buble.Страхотен е.Между другото и аз вчера си купих малко дрешки,че на мен нище не ми става,освен един палталон свлечен.
Тук е мястото и да ви попитам,вашите пъпчета опънаха ли се,че моят гледам вече се е изравнил е корема и е много смешно,но ми се струва че е раничко????
tikvi4kata и аз не зная пола на бебо още,а съм на преглед чак на 14,11.А относно винцето,аз вече си позволих на два пъти по два пръста си пийвам от чашката.
И накрая,че много дълго стана:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ ,ако има такива.

# 170
Цвети, моят пъп даже и стърчи вече, не знам до края как ще е ... Първият път стана така май към седмия месец някъде, ама и аз съм имала пъпна херния като малка, та може и заради това да е така.  Rolling Eyes

# 171
Здравейте мами. Много верме не съм писала, но досега прочетох какво сте изписали.
Бях в болница с контракции, системи, миомен възел, след това лош резултата на БХС, рев и хапчета и накрая и гъбични чудовища. Покрай това нямах време да пиша  Sad
След подробен преглед се установи, че бебока е здрав, измерен и всичко си му е там Praynig
Ще извършим и Пренатал тест само за риска от Даун, за да изкараме спокойни 9 месеца.

Иииии чакаме розови гащи за радост на мама, а вече и на тате. То нема накъде.
Нека всички сме здрави и без повече поводи за притеснение.
 Hug

# 172
  • Враца
Cvety83 благодаря, че ме "светна" откъде мога да видя с каква плацента съм, на листа от ФМ пише "локализация по задна стена". Това означава ли, че ще усетя бебчо по-раничко  Hug

# 173
Cveti 83 Аз миналата бременност като влязах в 9ти месец и казвах чакам всеки момент, иначе може и в 10 да влезеш, ама тогава си е преносване Wink Иначе тук в Англия въобще не ги броят месеците, интересуват ги седмиците и май имат право, няма шанс за грешка  Peace Но както и да е, който както намери за добре   bouquet  

Didolino честити хубави новини и дано всичките ви притеснения отминат съвсем скоро  Hug

# 174
аз само се записвам, че не мога да изчета всичко....

# 175
Смехоранииии,добре дошла! Радвам се,че всичко с ВАС тримата е наред и повече никакви такива стресови ситуации  Naughty Hug Praynig

# 176
Момичета, тези дни успявам само да ви чета, защото ме очакваше моето бракуване хахахах и нямах време да пиша.Радвам се за всички мами, че вече са добре и силно се надявам до края да нямате никакви, ама никакви проблеми-само да се радвате на бременността.Относно плацентата ми казаха, че съм с предна, но не ме притеснява, когато усетя бебчето тогава.Не бързам-важното е да знам, че е добре  preggo

# 177
  • софия
Мария,честито бракуване  bouquet!
АЗ си запазих час за ФМ в Мaрков при Стойкова за 19.11, хубав ден ви желая!

# 178
Didolino Милата Confused, дано от тук нататък да имаш лека и спокойна бременност Hug.
Моето пъпче още не се е показало, но сигурно заради повечето кг. Предния път чак към края на 8ми месец почна да стърчи и се виждаше през блузите Crazy.
И аз не знам с каква плацента съм, но утре съм на преглед и ще се поинтересувам Party. Дано и ние видим вече с какви гащи сме. Аз определeно вече съм се настроила(не че някой е намекнал нещо, просто усещане) и ми се ще да видя дали съм права Heart Eyes.

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден  bouquet!

# 179
  • София
Добро утро коремчета!

Аз тази седмица съм в отпуска, уж за местенето, но ММ ще свърши цялата работа аз само ще съм координатор.

Доволна съм запазих си час за втората ФМ на 17ти ноември, тъкмо и ММ ще се е върнал от командировка и ще ме придружи  Heart Eyes. Днес сутрин усещам едни по силни обръщания под пъпа, нямам търпение да почна да усещам бебо редовно. От вчера имам отново болки от ляво, и забелязах че корема ми е пораснал доста, четох по чуждестраните форуми и навсякъде пише че е от разтягане на връзките

За червеното вино, не трябва ли да се внимава за кръвното? Смисъл знам че хора с високо кръвно не трябва да пият червено вино. Аз алкохол не съм близвала, но виж с цигарите се борих много и мисля че окончателно вече се разделихме

Didolino от тук насетне само хубави новини да има   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт