Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 158
  • 809
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте, отдавна не съм писала. Аз миналата седмица бях на БХС. Сега като чета какво се случва с резултатите, започвам да си мисля че беше излишно да го направя. А и ми взеха 130лв  за БХС-то, но ще видим другата седмица какви ще са резултатите.
Момичетата от Бургас, някой ходили вече на ФМ и какви са ви впечатленията от лекарят и самото изследване. Аз сега се оглеждам да си запиша час. Макар че моят лекар ми предложи да ги направи той, а се оказа че в клиниката на Маджуров (където той преглежда) не правят ФМ. Много странна работа.  Thinking

Аз ходих в клиниката на Калчева ( в Зорница до 5Д). Прегледа ми го направи д-р Парушева,млада е,отговаря на въпроси, обяснява. Цена -50 лв,по телефона като попитах ми казаха 70 лв. Не знам защо ми взеха по-малко.  Кръв дадох в Рамус -44 лв. Резултатите излязоха за три дни.

# 196
Здравейте, отдавна не съм писала. Аз миналата седмица бях на БХС. Сега като чета какво се случва с резултатите, започвам да си мисля че беше излишно да го направя. А и ми взеха 130лв  за БХС-то, но ще видим другата седмица какви ще са резултатите.
Момичетата от Бургас, някой ходили вече на ФМ и какви са ви впечатленията от лекарят и самото изследване. Аз сега се оглеждам да си запиша час. Макар че моят лекар ми предложи да ги направи той, а се оказа че в клиниката на Маджуров (където той преглежда) не правят ФМ. Много странна работа.  Thinking

Аз ходих в клиниката на Калчева ( в Зорница до 5Д). Прегледа ми го направи д-р Парушева,млада е,отговаря на въпроси, обяснява. Цена -50 лв,по телефона като попитах ми казаха 70 лв. Не знам защо ми взеха по-малко.  Кръв дадох в Рамус -44 лв. Резултатите излязоха за три дни.

lina_bs, благодаря за бързата реакция. И аз се бях насочила към Клиниката на Калчева. И малко тъп въпрос, но да питам и за ФМ ли взимат кръв?  Embarassed

# 197
  • Бургас
Не, ФМ е прегледа със видеозон (или там каквото е). БХС-то е с взимането на кръв.

# 198
Да и аз така знам, ама викам да питам  Grinning   bouquet

# 199
В отделението по генетика казаха, че тази грешка с възрастта е от много съществено значение, защото това е един от трите най- важни показателя. Моят лекар /д-р Максим Яков/ гледа бебчето подробно и беше категоричен, че за него няма ни най-малко съмнение за каквото и да е притеснение относно бебчето. Имам му пълно доверие, освен това е и лекар с доста богат опит и е следеше и двете ми предишни бременности. Просто се успокоих и си отдъхнах, но как изкарах нощта, не ме питайте.
Мария честито, да сте живи и здрави и винаги влюбени и отдадени един на друг   bouquet

# 200
A aз за ФМ пътувам до София и утре ще пътувам и в сряда съм на ФМ, където очаквам окончателно да потвърдят мъжкия пол и да се започне великата борба за име  #2gunfire Дано само с бебо всичко да е наред. Предната ФМ и БХС ми дадоха известно спокойствие по този въпрос и се надявам сега всичко да е пак така.

# 201
  • Варна
 М даммм, това с късният БХС е много гасно, освен това понеже съм навършила 35 г, по здравна каса ме задължават да го направя, но забележете - НЕ ГО ПОЕМАТ ! Е как могат да ме зъдължат да си платя - ами ако не искам   Thinking Честно не ми се занимава с втора такава разтакавка. Ще видим какво ще каже доки.
Tifany1 - Яков прави ли ФМ ? Аз все още не съм се спряла май на лекар, все се успокоявам че има още време  Mr. Green
За коластрата - с първото дете ми текна в 3тия месец от бремеността, с второто по същият начин, сега с №3 лееекинко се позабави и текна миналата седмица - реално в началото на 4тия  Laughing Като говоря текна - нямам предвид индивидуални капчици - сутиените ми са като колосани  Blush В момента, м който ми изтекоха водите, гърдите ми текнаха като чешми  Blush
 Да се похваля - вчера ми пристигнаха сутиените за кърмачки - много са сладки, нещо различно от бялото, което продават тук. Освен това съвсем точно съм си нацелила и номера, стига да не пораснат твърде много гърдите де Simple Smile
http://www.aliexpress.com/snapshot/6230285682.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6230285683.html

# 202
Какви са тези неща със здравната каса не мога да разбера. Аз може на такава възраст въобще да не искам да си правя и нито един БХС, а  пренатест.
 Мен все още ме е страх да си купувам всякакви неща свързани с бебето.
Мишелин, във Варна най-добрия избор за ФМ е при Балев. Знам, че е много неприятно с чакането и записването на часове, но аз не бих правила компромис, ако си правя ФМ във Варна. Знам, че доцентурата му е свързана точно с това и има много голям опит. Това че техниката му не е особено добра, не е от толкова голяма значение.

# 203
mishelin алфа-фетопротеин и  бета-хорионгонадотропин се поемат от касата,всичко което е платено не би трябвало да те задължават.

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 14:59 от Cy

# 204
  • София
За пръв път чувам за такова задължително условие по ЗК.
Аз не съм правила втория.

# 205
Само на жени над 35 години

# 206
Всъщност Synni__, техниката е от огромно значение. На сестра ми, преди 6 месеца, Балев й обърка плацентата, а тя е голям шаш и паника, че се връща пак при него да го пита каква е в крайна сметка. Човека си каза, че я е объркал. Иначе да, той е най-добрия специалист в града, въпреки това аз отидох при друг и въобще не съжалявам - и апаратурата, апаратура и лекаря, лекар.

# 207
  • София
Само на жени над 35 години
Аз съм на 37. Никой дори не е споменал, че нещо ми се полага, камо ли пък да е задължително.
Принципно АГ-то, при когото ходя на частно, каза, че второто бхс може да го направим, ако първото е с лош резултат.

# 208
Аз смятам при д-р Яков да си я правя, а и е включена в пакета.

# 209
В интерес на истината не е само твоето АГ,което не ги пуска,не виждам защо да не го направят,полага ни се.

Общи условия

Активация на акаунт