Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 188
  • 809
  •   1
Отговори
# 180
Моя най-голям порок засега е кафенцето, от известно време пак почнах да пия по едно сутрин. Ама така ми е вкусно, и ме разсънва! А вечер пия по няколко глътки вино, но мисля, че е пренебрежимо малко. Прекаления светен и на бога не е угоден...

Повече ме притеснява, че в градината на малката има шарка. И въпреки че съм я карала като дете, сега съм на почти 35, и не знам дали имунитетът се е запазил... Трябва да си пусна изследване за антитела, но дотогава няма кой да гледа детето вкъщи... Та малко ме е хванала параноя по случая...

# 181
  • софия
Мoмиичета, виждате ли ми 3-те лентички,че аз не виждам третата newsm78?

# 182
  • София
Аз от кафето нямам за сега намерение да се отказвам, миналата седмица 2 дни без кафе ми докараха мигрена така че едно сутрин разредено с мляко едва ли е нещо лошо

Giada гледам за Рубеола в Цибалаб резултатите излизат на следващия ден, отивай да я пускаш че така като я мислиш е по гадно, а така утре вече ще знаеш дали имаш антитела. Щом си я карала не вярвам да те повтори

dilyanad третата е скрита  newsm78

# 183
Повече ме притеснява, че в градината на малката има шарка. И въпреки че съм я карала като дете, сега съм на почти 35, и не знам дали имунитетът се е запазил... Трябва да си пусна изследване за антитела, но дотогава няма кой да гледа детето вкъщи... Та малко ме е хванала параноя по случая...
Каква шарка, варицела ли? При изкарана варицела рискът е единствено от поява на херпес зостер при спаднал имунитет ... При рубеола и морбили имунитетът е до живот!  Peace Аз не съм карала нито една!  ooooh!
Оф, след малко отивам да ми оправят болничния.  #2gunfire

# 184
  • София
Повече ме притеснява, че в градината на малката има шарка. И въпреки че съм я карала като дете, сега съм на почти 35, и не знам дали имунитетът се е запазил...
Коментирахме и преди, че ако си сигурна, че си я карала (за Варицела става въпрос), няма за какво да се притесняваш  Peace И все пак ако някой док те сплаши (както стана при сестра ми) може да си пуснеш антитела за твое успокоение, нали това е най -важното Simple Smile

За алкохола - аз преди си пийвах - къде биричка, къде ракийка със салата в топлите летни вечер...доста редовно бих казала. Откакто съм забременяла обаче да съм пила един Радлер в началото. Освен, че не ми се пие, имам си и по-особено мнение за алкохола по време на бременност (дори и в малки количества) и не мисля да пия грам нито докато съм бременна, нито докато кърмя после  Peace

# 185
Да, сигурно сме коментирали, но тя параноята не пита  Twisted Evil. За Варицела става въпрос, сега инфото ми е ново от миналата седмица, че в съседната група има, затова ме подхвана пак.

Според мен 3-4 глътки вино не е много, аз като усетя силата му, сама си спирам без да го осъзнавам даже...Но всеки си знае, една приятелка пък не ядеше фъстъци по време на бременността, за да предпази детето от бъдещи алергии. Всеки със страховете си...

# 186
  • София
Ейми, страхотни са ти плетките Heart Eyes
Едни терлички кецки с тъмно синьо и бяло ще искаме да ни изработите за нашия младеж Simple Smile

# 187
Ейми, страхотни са ти плетките Heart Eyes
Едни терлички кецки с тъмно синьо и бяло ще искаме да ни изработите за нашия младеж Simple Smile
Писах ти във ФБ Wink

Аз алкохол не пия по принцип. Всъщност едно време пийвах по малко Laughing, но това беше преди първата бременност. От тогава до сега ако съм изпила и 2 чаши от нещо е много Crazy. Споделям мнението на Естелитка, за алкохола, така мисля и за цигарите. Един лекар даже се опитваше да ме убеди, че 1-2 цигари не били от кой знае какво значение. Ами за мен са от значение и си е тровене от където и да го погледнеш. Радвам се, че този път успях по бързо да се отърва от вредния навик (благодарение на повръщането де, инак сигурно още щях да придърпвам по малко ooooh!). И да уточня, че не осъждам никой, просто като знам че мога без, предпочитам така Peace

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 15:22 от amy_lee

# 188
На мен и двамата лекари, при които ходя, ми казват едва ли не да си пия червено вино и че по малко било полезно. Даже и 3тия, при който бях на ФМ без го питаме ни каза, че можело както досега да си живеем (имаше предвид секса) и после добави - особено пък и като изпиете по една чашка винце да ви дойде настроението Grinning
Иначе аз по цяла чаша не си позволявам, измерих си колко са 4-5 супени лъжици и си сипвам само за наздраве, че имаме страхотно домашно червено вино.  Иначе всеки си решава, аз бях решила изобщо да не пия, ама 3ма лекари + всички вкъщи наклониха везните за няколко глътки.
Днеска най-после се наканих да отида на лекар, че от 20 дни не съм ходила. Дано всичко е наред! И тайно се надявам да ми каже пола - имам ужасно силно предчувствие, че е момче, а много искам момиче Grinning

# 189
Giada, няма страшно.Когато бях бременна с Дани /сина ми/ сестра ми се разболя от варицела и много се притесних, въпреки че съм я карала, но лекарката ми каза, че няма начин да ме повтори и така и стана. Сега Виктория ходи на градина, но и тя я е карала, тъй че смятам да не се притеснявам.
Относно моето БХС- хора направо съм потресена какви грешки стават и как отговорните за това тълкуват тези грешки като нещо нормално. Моят лекар доста се поскара в Генетиката. Ами ако имам проблем със сърце или кръвно и от притеснението стане нещо фатално, тогава какво правим  Confused
Никой не го интересува  #2gunfire Истината е, че здравеопазването в Бг, както всичко останало е под всякаква критика. Живеем в Абсурдистан, това е  ooooh!

# 190
A аз съм се заканила, че при евентуална следваща бременност въобще няма да се занимавам с БХС, а направо пренатест ще правя. Естествено и финансова възможност трябва да имаме, но има време до тогава... Голямо трошене на нерви е това БХС, а и аз на повече годинки ще бъда. А и като ви чета, че на 35 трябва и ранен и късен направо не знам как ще го преживея това, а и като знам, че само заради възрастта могат да ти дадат по-висок риск тотално се отказвам. Аз планирам, ако родя естествено въобще да не се пазим след това и когато стане... много надалеч отидох. Пак планирам много, а моите планове обикновено не се получават.
Момичета, как сте с мазането в този студ  Rolling Eyes

# 191
  • София
Аз не мисля, че само заради възрастта могат да ти дадат висок риск. Все пак е софтуерна програма и се отчитат различни данни. Моят резултат примерно е по-добър от този при предишната ми бременност преди 5 години.
Виж, заради възрастта само, акушерката от ЖК искаше директно на амниоцентеза да ме прати.

# 192
  • София
Мария, горчиво!

И аз ще пазя тия дни час за ФМ, но първо да ми мине прегледа в петък при Кирякова.

Giada, аз не мисля, че едно кафе сутрин е голям порок. Не съм чула мнения, че е вредно, освен от разни фанатички на тема здравословно хранене през бременността.
За алкохолът обаче и аз съм на мнението на estelitka.  Позволявала съм си досега един радлер и по 1-2 глътки от бирата на мъжо някоя и друга вечер, като излизаме.
Не съм чак такава пиячка, та май мога да се откажа от алкохола.

За мазането - от няколко седмици, даже месец и нещо, не съм се мазала. С нищо. Хич не ми понася. И само се моля да не се нацепя.

# 193
Здравейте, отдавна не съм писала. Аз миналата седмица бях на БХС. Сега като чета какво се случва с резултатите, започвам да си мисля че беше излишно да го направя. А и ми взеха 130лв  за БХС-то, но ще видим другата седмица какви ще са резултатите.
Момичетата от Бургас, някой ходили вече на ФМ и какви са ви впечатленията от лекарят и самото изследване. Аз сега се оглеждам да си запиша час. Макар че моят лекар ми предложи да ги направи той, а се оказа че в клиниката на Маджуров (където той преглежда) не правят ФМ. Много странна работа.  Thinking

# 194
Ама е студео навън бърррррр Shocked

Честито Мария, дълъг и щастлив семеен живот bowuu

Аз доскоро алкохол и кафе не пиех въобще, то от гаденето и повърщането не ми остана мерак Laughing Но последните вечери се улавям че удрям по две три глътки от чашата с бира на ММ, и ми се услажда ама не повтарям. И аз чакам дом вино с нетърпеение, може само да го близна, но ми е тръпка.

За мазането и аз нещо го зарязях от две три седмици и се мотивирам пак да започна ама пусто този студ и мързел.....

Общи условия

Активация на акаунт