Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 795
  • 809
  •   1
Отговори
# 600

Сайта на Бебемания да видите изложителите : http://www.bebemania.bg/

Маце мерси много!  Peace Бях проверявала преди време сайта, но още не бяха ясни изложителите.
Много се изкефих, че двете колички които съм харесала най-много (Микадо и Тако) ще бъдат на изложението и ще мога да ги видя  Grinning Вероятно не във варианта за близнаци, но пак е нещо.

# 601
Здравейте момичета,мн пишете няма изчитане,затова мн по-удобно ще ми е да ме добавите в групата във фейса.Там ми е мн по-удобно имам и др групи.Реална съм,не се притеснявайте,че съм някаква избислена. е-майла ми е: eli_181288@abv.bg Благодаря ви за сега,лек ден.При повече свободно време ще пиша и тук  bouquet

# 602
Родих дъщеря ми в 36г.с.,преди 18м.От началото нямах кърма и започнах да и давам АМ,след няколко  дни ми дойде кърмата,но тъй като аз имам плоски зърна,на нея й беше трудно да захапе и засмуче.Изцеждах се няколко седмици,намаля ми кърмата и спрях.Имах помпа на Авен,но не съм доволна,сега си взех на нук.

# 603
Здравейте, бъдещи мамчета.Сега се прибирам от лекар и с бебешока всичко е наред.Малко съм объркана, защото на предишния преглед ми каза, че има предположения за момче (аз исках момиче) и така се бях вече навила за мъж, че сега като каза, че е сигурна за момиче и аз ей  така  Shocked изписа ми витамини Прегнакеър и на рецептата е писала 1+1-хапче и капсула, но сега се зачетох, че се взимат по 2 хапчета + 1 капсула, та ще звъня да питам.

# 604
Ужасссс.Писах ,писах и тъпата bgmamma се бъгна и всичко отиде по дяволите.
Сега ще е накратко.
В мартенските мами мисля,че прочетох за това с количките.Там се бяха уговаряли за отстъпка с колички Jane.Ако някой ще си купува такава,може там да им пише.
А няма ли някоя мама ,която иска Муци?

tikvi4kata аз като бях болна си правех инхалации по препоръка на лекар.Дали е правилно или не,незнам,но нищо ми няма.
PoisonDaisy   една моя позната си купи количка Тако за близнаците,дори втора употреба от Полша директно и каза,че е много доволна.

Рози  моят мъж го карах един месец да ми угоди и да отидем до Дундьо,за да видим количките,защото той ми казваше "Каквато избереш такава ще е",но аз избрах много скъпа и не исках да си натрапвам мнението,та затова и той исках да ги види.Като влязохме,та като започна да ги изважда да ги бута,вдига им дръжките ,за да види дали ща са му удобни и т.н.Гледа и един куп други неща дори.Та искам да кажа,че за тях също е удоволствие,въпреки,че се правят на много силни.Сега за бебеманията той сам каза,че ще ходим.А за срещата,дали не може да ползваме старата тема,където се уговорихме миналия път.
И последно,че пак стана дълго.Има ли някоя мама ,която иска да ражда в бившата Тина Киркова?Само за инфо.

# 605
  • София
Та искам да кажа,че за тях също е удоволствие,въпреки,че се правят на много силни.Сега за бебеманията той сам каза,че ще ходим.А за срещата,дали не може да ползваме старата тема,където се уговорихме миналия път.

Ооо, кефи се той милия, даже се чудя как не се разсърди, че купих вече едни дрешки. За гледане на колички и т.н. да, но за самото изложение мисля, че няма да му хареса от гледна точка на факторът "голямо помещение с много хора, блъсканица, хиляди стоки". Аз искам да си разгледам, да се пошматкам, той е по-скоро по конкретиката. Ама и сега както реших да ходя в петък, абсурд да го карам да отсъства от работа.

За количките - аз им се чудих на тези Муци, ама трябва тепъъърва да гледаме. Чудех се дали да не набележим нещо от продавалника, втора употреба, но висок клас, и да ходим по къщите на хората.

Иначе за срещата - най-добре да използваме старата тема, но мисля по към началото на декември, какво ще кажете?

И сега, щях да пиша още нещо и забравих....

# 606
Аз засега мисля в Тина Киркова, но само ако мога при един конкретен лекар. Ако не, ще разглеждам всички варианти, но като цяло фигурата на лекаря за мен е водеща. Предното ми раждане е в ТК, така че имам впечатления и като цяло ме устройва.

# 607

PoisonDaisy   една моя позната си купи количка Тако за близнаците,дори втора употреба от Полша директно и каза,че е много доволна.

cvety83 благодаря за информацията. Направо съм се влюбила в тези колички, ама са бая скъпички  Tired И малко тежички ми се струват  newsm78 Иначе са уникално красиви.

# 608
  • София
Между другото гледам по другите темички си пускат разни анкети в темичките, като например в частна или държавана болница ще раждате? Секцио или нормално и подобни Simple Smile

# 609
Ужасссс.Писах ,писах и тъпата bgmamma се бъгна и всичко отиде по дяволите.
Сега ще е накратко.
В мартенските мами мисля,че прочетох за това с количките.Там се бяха уговаряли за отстъпка с колички Jane.Ако някой ще си купува такава,може там да им пише.
А няма ли някоя мама ,която иска Муци?

Аз се колебя между Mutsy и Jane. И девте марки имат столче за кола, което има пълно легнало положение и може да се ползва и като кош за новородено и двете са леки,  като Jane има предимство в това отношение. Още ми се вижда раничко обаче и си мисля да копуваме количка след Нова Година, ще се радвам ако успеем да се организираме и да си издействаме отстъпка Simple Smile

# 610
  • София
Тифани не знам какво да те посъветвам за гърба.. Масаж и топличко може би..
Аз тамън реша да купя някаква дрешка, отивам в магазина и почвам да се разколебавам.."Защо всъщност да купувам, рано е още.. Не съм сигурна за пола.."  Crazy И все си тръгвам с празни ръце  Laughing  На 26.11 съм при Марков и очаквам вече 100% да ми каже дали е момиче, или скрит мъжага  Sunglasses
За помпите е рисковано да ви кажа.. Смисъл, как да разбереш коя помпа е за твоите гърди, без да си я пробвала? Аз миналия път купих ръчната на Авент и нищо не направих с нея, подарих я на приятелка и тя направо и скъса от ползване.. Как да купя помпа за 300лв и да се окаже, че не ми върши работа? Верно, че после мога и да я продам, ама пак ще съм си назад.. Явно е до проба-грешка.

# 611
На 26.11 съм при Марков и очаквам вече 100% да ми каже дали е момиче, или скрит мъжага 
И аз на 26ти съм при Марков  Laughing

П.С. Извинявам се за спама, днес съм нещо много бъбрива  Laughing

# 612
  • София
Здравейте,

за помпа - аз бях взела от приятелка предния път, пробвах няколко пъти, изобщо нищо не изцеждах. И наистина не на всяка жена е удобна всяка помпа, трябва да се пробва, а може и да не потрябва изобщо. При мен в крайна сметка не потрябва. Кърмихме се до 1г 1 м и не съм се разделяла от бебо за повече от 2 часа. Съответно и шишета до 5 месец не ми трябваха. Ама при всеки е различно и индивидуално. И аз имах плоски зърна, първите пъти със силиконови зърна ставаше, а после и без тях бебп си правеше страшен вакуум и не беше проблем това.

Хубава вечер!

# 613
  • София
Мария92, на мен ми предписаха същите витамини - по 1 капс. и 1 хапче.

# 614
Рози аз направих точно както ти искаш и май сгреших.Според мен е най -добре първо да отидеш и да си харесаш модел по магазините и след това да започваш с търсенето в olx или ebay.
А за декември нямам и аз против,ако и другите са ЗА към края на месеца може да се уговорим.
Giada ако не е тайна кой е лекаря,че и моята е там и много си държа на нея?
PoisonDaisy количката и е струвала 800лв.,но от някакъв сайт като нашия olx.
didito_mam количката на Муци Igo(това е последния модел) е по-лека от Jane,сравнявах ги в магазина,а тази на Муци с коша за кола,който става и кош за новородено(Тревълър мисля) е по -стар модел и нея не съм я виждала дори,за да сравнявам.Този кош,за който говориш го видях само на снимки,но той не става на шасито нито на Igo,нито на 4 rider.

Общи условия

Активация на акаунт