Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 850
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте,рядко пиша(или само когато имам какво да питам),но ви чета всеки ден. Надявам се някой ако има информация да ми помогне. Някой да знае и препоръча лекар във връзка с 4Д ехограф ,за град Пловдив,предстои ми такъв, а не съм се ориентирала къде и при кого да отида,единственото име което често  ми попада е на д-р Даскалов,но незнам и къде практикува.Благодаря предварително на тези,които ще откликнат.

# 76
Здравейте,рядко пиша(или само когато имам какво да питам),но ви чета всеки ден. Надявам се някой ако има информация да ми помогне. Някой да знае и препоръча лекар във връзка с 4Д ехограф ,за град Пловдив,предстои ми такъв, а не съм се ориентирала къде и при кого да отида,единственото име което често  ми попада е на д-р Даскалов,но незнам и къде практикува.Благодаря предварително на тези,които ще откликнат.

Аз ходих в Медицински център 1, при Иванов. 50лв беше, дава и диск. Беше много подробен, усмихнат и тактичен.
За всяко нещо обясняваше. Препоръча ми го лекарят, при когото ходя на частно от много години и му имам доверие.

# 77
Смехорани - чудесно е че сте по-добре  Hug
Аз да се оплача - вчера тъкмо ми поотмина хремата и днес някой колеги решиха да си оставят отворени прозорците  и само за час-два наново болката в челото и окото....
Вчера вече казах на работа, че си чистя отпуската и после балничен до края, т.е. вече всички знаят. И макар да помолих шефа ни на никой да не казва, който трябва да знае - знае, той до края на работния ден раздрънкал на всички....
Аман от клюкарски истории и простаци!!!!
Нямам търпение вече да мени една седмица и да се махна от тук!

# 78
Смехорани - чудесно е че сте по-добре  Hug
Аз да се оплача - вчера тъкмо ми поотмина хремата и днес някой колеги решиха да си оставят отворени прозорците  и само за час-два наново болката в челото и окото....
Вчера вече казах на работа, че си чистя отпуската и после балничен до края, т.е. вече всички знаят. И макар да помолих шефа ни на никой да не казва, който трябва да знае - знае, той до края на работния ден раздрънкал на всички....
Аман от клюкарски истории и простаци!!!!
Нямам търпение вече да мени една седмица и да се махна от тук!

welinity, и аз имам подобен проблем. Голяма стая сме с немалко хора, повечето мъже и все им е топло. Отварят се прозорци, става течение и т.н. Някой път и те самите страдат от това, и за щастие не съм единствената, която да се оплаква. Последно сме се договорили да се проветрява рано сутрин, по време на обедната почивка и когато сме на среща извън стаята. Иначе само за 5 минути, не повече...
Защо не помолиш твоите колеги да не отварят толкова често? Ако са свестни, би трябвало да се съобразят! Wink В крайна сметка не са само те в стаята, но и ти.

# 79
Здравейте,

записвам се и аз  Simple Smile. За съжаление тези дни успях да настина и сега съм си вкъщи, но тъкмо ще имам повече време да ви чета  Wink
Успешна и лека бременност на всички!

# 80
Момичета, моля за силно стиснати палци за мен  Praynig БХС и при мен излезе стряскащ, утре съм при лекаря и ще говорим. Този БХС наистина ме съмнява, не е реално толкова много проблемни резултати да излизат. Вече съжалявам, че въобще го правих  #2gunfire

# 81
Tifany1, имаш ги стиснатите палци  Praynig
Смехорани, дано това да е за последно, радвам се, че вече нещата са по-добре.
welinity- само така с отпуска и болничните, в къщи на топло си е най-добре в такава ситуация!
Аз тъкмо се връщам от ФМ- всичко е супер, само малко по-дребничко е бебенцето, но пък доктора даже не го спомена (аз се ореантирах по това което пише- вместо 16 седмица- 15 седмица и 3 дни). И другата новина е, че женското царство нараства "пол- женски"  newsm44 newsm68 newsm44 И двамата с ММ сме страшно щастливи.
 stork-girl stork-girl stork-girl

# 82
Здравейте мацки  bouquet аз да се изкажа първо за Шейново -  първото раждане ми беше там, при д-р Ненов- с избор на екип родих секцио, нямям никакви забележки, доктора си замина след операцията но всички бяха изключително любезни.
Аз съм от Пазарджик и ходя в Пловдив при д-р Карагьозов, той има 4D  и прегледите при него ми се виждат предостатъчни, отново но цена 50 лв. Ако прецени че има притеснения тогава ме праща при друг. Ходя си и на ЖК в Пазарджик , на която освен да ме премерят колко кг съм и кръвно друго не се случва. Но както каза доктора там -" за 1,86лв. толкоз  ooooh!
Аз да запитам, при добри резултати от 1 бхс трябва ли да се прави 2-ри (късен) и така мацки оставям ви да правя на детето кексче че милото не може да види майка си от тва училище.  Hug

# 83
Здравейте и от  мен!
Смехорани стискам палци скора да сте си в къщи и до края на бременноста никакви проблеми повече.
Тифани стискам палци и при вас всичко да бъде наред  Praynig
Мегимаги прекрасна новина  Heart Eyes
Моята дъщеря все още незнае че ще става кака.Преди няколко дни се беще притеснила че незнае какво да си поръча на дядо коледа.И аз просто вметнах че смята да си поръчам бебе.Погледна ме учудено и нищо...та днес пак си говорихме на тази тема и заяви "искам сестричка" на въпроса защо? "ами защото момчетата нямат грам мозък"  Shocked та незнам.Аз все още незнам пола на бебето.
Относно настинките и аз съм в кюпа  Confused смуча прополки и пия калций с витамин Ц за гърлото.
Пожелавам бързо да оздравяват всички настинали  Kissing Heart

# 84
Оф, то при нас е сложно, ние сме в една много стара сграда на много ветровито място. Между стаите ни има някакви шперплатови "Стени" и като отворят в края на коридора прозореца да пушат, т.е. цял ден е отворен, няма спасение... Ще стоя няколко дни с шапка на работа и се надявам да не се влошат нещата.
megimagi  - е бебока щом ще е госпожица нормално да е финна  Wink
Оф до моята ФМ има още почти 3 седмици... и като ви чета чак ме хваща яд на цената която ще платя - 120лв. ММ ме успокоява, че в тази клиника в която ходим би трябвало вече да съм свикнала , че всичко е по 2 по 3, ама пак ме е яд на тия изнудвачи...
Скорошно оздравяване на болничките!

# 85
Оф, то при нас е сложно, ние сме в една много стара сграда на много ветровито място. Между стаите ни има някакви шперплатови "Стени" и като отворят в края на коридора прозореца да пушат, т.е. цял ден е отворен, няма спасение... Ще стоя няколко дни с шапка на работа и се надявам да не се влошат нещата.

welinity, най-добре при първа възможност болнични и вкъщи! Недей да се подлагаш на излишни изпитания...

# 86
  • София
Момичета,
утре в 10,00h oт сп. 9-месеца има организиран урок - "Първи грижи за новороденото" в пицария "Дон Домат" на ул. Триадица" 5А. Аз мисля да ходя, ако има и други желаещи можем да пием по едно кафе Simple Smile
По данни от сайта им: С ”9 месеца” на училище се посещава след предварително записване на телефон 0876 181 114, email: school@9meseca.bg или на страницата ни във facebook: https://www.facebook.com/spisanie.9meseca .

# 87
Момичета, моля за силно стиснати палци за мен  Praynig БХС и при мен излезе стряскащ, утре съм при лекаря и ще говорим. Този БХС наистина ме съмнява, не е реално толкова много проблемни резултати да излизат. Вече съжалявам, че въобще го правих  #2gunfire

Аз поради тази причина не го правих.

# 88
Момичета,
утре в 10,00h oт сп. 9-месеца има организиран урок - "Първи грижи за новороденото" в пицария "Дон Домат" на ул. Триадица" 5А. Аз мисля да ходя, ако има и други желаещи можем да пием по едно кафе Simple Smile
По данни от сайта им: С ”9 месеца” на училище се посещава след предварително записване на телефон 0876 181 114, email: school@9meseca.bg или на страницата ни във facebook: https://www.facebook.com/spisanie.9meseca .

Здравейте,

аз смятам да ходя утре. Дори се записах преди малко. Ще водя и таткото.  Ще можем да пием по едно кафе. Simple Smile))

# 89
  • софия
Здравейте! Прегледа вчера мина добре, пол не можа да се види! Усмихнат ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт