Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 862
  • 809
  •   1
Отговори
# 345
  • София
megimagi ехаа супер, горката акушерка  Embarassed Аз чакам в Щерев да открият новото родилно и веднага отивам на оглед  Peace

Аз забравих да се похваля, взехме на Шмъчката една шапчица от Хиполенд. Наложи се понеже свекито изгаря от нетърпение да пазарува, и ММ и казал стоп чакай, и викам хайде бързо взимай че да почва жената. Не се чудете не се сърдя нека да пазарува, тя обожава,а мен супер много ме мързи и дразни да пазарувам  Crazy

# 346
Много нещо сте изписали,човек не може да ви насмогне.
Радвам се за всички ,които имат хубави новини и толкова много неща искам да кажа на повечето от вас,но за съжаление не бях чела от 6 страница и много се насъбра.
На мамите,които имат притеснения,пожелавам бързо да се разсеят и да си се радвате на хубавите коремчета.
Момичета искам да ви попитам нещо.Купих си 2бр чорапогащници от HM ,дебели са,май са вълнени или нещо подобно-тъмно сив и черен за 25лв .Обух черния ,но не ми е удобен на корема,по-точно не съм свикнала да нося чорапогащници,още повече толиова дебели,а и си ги взех L размер и са ми големи.Ако някоя мама иска мога да и продам някой от двата или и двата.Чисто нови са.
Ami преди доста постове беше написала за бактерии в урината ти.Искам да те попитам дали дава стерилна ,защото на мен ми се случи следното:1-во изследване на урина-не стерилна - бактерии,доки каза направи още една урина в друга лаборатория за всеки случай.Правя втора и тя с бактерии.звъня на доки и тя ми казва да си пусна стерилна с микробиология на урина.Пускам стерилна и не отчита никакви бактерии.Казвам ти го ,за да те предпазя от ненужни нерви.
И последно,че много дълго стана ,аз съм вече със 7 кг нагоре.Има ли някой друг,който качва като слон без да яде много?Какво става не знам????
И наистина последно.Някой беше писал за ФМ и нещо за докторите.Аз отново ще ходя при Стратиева в "СВ.Петка"-много съм доволна.

# 347
  • София
Уф, аз не съм се мерила, май от утре доки почва с моите измервания... Но не мисля да съм качила, само малко може би и то заради корема.

Леле, маце, аз съм като луда с това пазаруване! Готвя голяяяяма потъчка от pumpkin-a, направо за месеци напред!

Мерси за инструкциите в h&m, ще обиколя

Аз май официално съм болна, носоглътката ми е.... Нямам думи:( а утре съм и на лекар и на зъболекар, ужас просто. Това май ми е наказанието за дето снощи пих една чаша Каменица чери:)

# 348
Ето ви малко неща за бременни.Има боди,че накой беше попитал преди време.
http://bstyle.bg/bg/category.php?id=24

# 349
  • София
Момичета, някой правил ли си е тест за варицела и знае ли как се тълкуват резултатите от него?

Направих си, понеже в детската градина на дъщеря ми имат заболели деца, но не съм сигурно дали е положителен или отрицателен.

Ще съм Ви благодарна, ако някой му помогне с тълкуването, понеже съм на лекар чак след 10 дни, а дотогава не смея да стъпя в градината. Майка ми не си спомня да съм карала варицела, затова направих изследването.

В скрит текст пиша резултата, за да не спамя повече
Скрит текст:
IgM 4,8 при реф. стойност - под 9
IgG 31,5  при реф. стойност - под 9
Според мен означават, че имам антитела, но не съм 100% сигурна

# 350
  • Перник
Ох, Цвети, засегна ми болната тема...и аз съм качила 7-8 кг вече, бях 52-53 кг, а сега съм към 60, но се опитвам да не се ядосвам много за това. Аз мисля, че моето напълняване се дължи на това, че спрях да пуша, а преди пушех по 1 кутия и спрях да работя, та сега по цял ден си лежа и си хапвам (грух)  Blush

# 351
  • София
Аз също съм качила 6 кг от началото, като само последния месец - 4 кг. Единственото, което съм променила в начина си на хранене е включването на закуска (овесени ядки с малко мед) и плод към 10 ч. Струва ми се, че е доста, отделено, че се чувствам ужасно дебела

# 352
2 БРОЯ СИНИ ГАщИ!!! smile3533влизам в групата на бъдещите свекърви Joyпочвам да се ослушвам за добри и послушни снахи!много ми се искаше да са различен пол,но някак си си усещах,че няма да се случи.всъщност,няма значение,исках едно момиче,защото имам 4 племенника и си мислех,че една принцеска в рода ще е супер,ама карай!наи-важното е да са живи здрави.а за сега всичко върви по план,порастват,всичко им е ок и си отговарят на седмиците.само дето май няма да ми се размине серклажа Confusedлекарката ще се опита да задържим нещата до към 20-та седмица с утрогестан(мразя гоооо #Cussing out).ако не стане....както стане!даде ми магнезии на прахчета,че нещо ме присвива вечер корема.за килограмите се стреснах като ме премери,ама после се сетих,че у нас се меря сутрин след тоалетна,само побельо.а се ме покачиха на кантара с дрехите.та по моя си метод съм качила 3 кг от началото.мисля,че ок.

# 353
Момичета,кажете нещо срещу киселините.От днес имам страшни киселини и е отвратително....

# 354
  • Под кленовите дървета
Почти 6 кила нагоре, рупам моркови и ябълки. Ще ми порастнат уши на Майка Зайка от салати, но 6 кила са си многооо...сладко почти не ям...ама..солено и кисело за световно

# 355
  • София
Момичета,кажете нещо срещу киселините.От днес имам страшни киселини и е отвратително....
Талцид
Препаратите за киселини, газове, храносмилателни ензими не се обсорбират, т,е не попадат в кръвта и могат да се използват по време на бременност. Аз си имам проблеми със стомашно-чревния тракт и специално питах както гастроентеролога, така и гинеколога си.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 17:20 от Murmur'ana

# 356
Аз с килограмите мисля, че се търпя все още, за 4 месеца 4 кг, което донякъде ме успокоява, но докога ли....  Twisted Evil

# 357
Murmmurana,благодаря ще пробвам,че е кофти положението...

# 358
Цвети не съм пускала стерилна, но другата седмица ще пускам пак една контролна урина и ще видим как са нещата. Благодаря ти за съветите Hug
За кг не обичам да говоря Mr. Green. Качила съм, но ако гледам началните килограми съм даже на минус 1кг ( просто с повръщането бях свалила доста и си връщам от тях). По принцип не виждам на къде мога да се освиня повече, но да не предизвиквам нещата Whistling

# 359
Здравейте, момичета, ние вече сме си у дома, кютаме си и всичко ни е наред.

tikvi4kata - честити два броя сини гащички, да сте здрави и щастливи  Hug
Никол - вярвам искрено, че нямате основания за притеснение и се надявам скоро да го напишеш и ти тук  bouquet Тези кисти се разсейват сами,доколкото съм чувала.
Силки остана сама с детенце, мъжът й замина и я няма отдавна... Надявам се, че е добре  Heart Eyes

Като гледам, че някои вече сте в средата на петия месец - аз официално се мъкна в средата на четвъртия.  Laughing Стана така, защото лекарите ми преизчислиха термина спрямо трансфера и така всички мерки и теглилки си дойдоха на мястото. Не стига, че се записах в началото на април (казах си - а бе как ще износиш ти до термин, я по-скромно:)))) - а сега официално датата ми е първи май  Laughing Laughing Laughing
Няма да се местя, пък ще видим Simple Smile!! Само за другата тема ще си коригирам термина по дата на зачеване.
Аз съм общо 4 кг. нагоре, откакто забременях, но ооо каква огромна разлика, неописуемо е, вече ми личи на коремчето, дори стомахът ми е изнесен от веднага под бюста напред Simple Smile)
Бъдете усмихнати и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт