Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 809
  • 809
  •   1
Отговори
# 525
Murmur'ana, и аз като теб от двама лекари зная, че фолиева киселина има смисъл до края на. 14 г.с, а прогеснеронов препарат - до края на 16 г.с., когато окончателно  се формира окончателно плацентата.
Маце, много е готин панталонът***
Много ми е свежо като вляза и ви прочета Simple Smile

# 526
  • София
При мен ситуацията е такава и взех, че се позачетох за упойките, но нещо не мога да взема решение коя бих предпочела- спинална или пълна.

Аз се надявам на естествено (нямам медицински причини за секцио, освен ако бебето накрая не реши да се обръща...), но съм преживяла операция със спинална упойка. Та мога да ти кажа, че не е нищо особено - после обезболяващите се дават заради самата рана, не толкова заради упойката. Последната пуска бързо - зависи и какво количество е - но моята операция трая към час и половина и после ми трябваха около 4 часа да ме пусне напълно. Много е ... странна тази упойка.

# 527
Момичета, има ли някоя която от сега да знае, че ще ражда със секцио? При мен ситуацията е такава и взех, че се позачетох за упойките, но нещо не мога да взема решение коя бих предпочела- спинална или пълна. То и с доктора трябва да се говори, но е още рано сякаш да го питам за това. Имам понятие от пълната упойка, защото миналата година ми правиха коремна операция и лесно излязох от упойката, но се чудя какво става с обезболяващите после, че те тогава бая ме понатъпкаха, а сега ще се очаква да кърмя, та съм в чуденка.
Аз не съм раждала секцио, но ми правиха коремна операция с местна упойка, след което въобще не ме болеше и много бързо се възстанових. Като родих сина ми пък ми сложиха пълна упойка, за да ме зашият след епизиотомията и после си кърмих нормално, без притеснения ... Аз лично бих предпочела спинална.  Peace

# 528
  • София
ако се стигне до секцио и ако имам избор бих избрала спинална. Не бих пропуснала първите глътки въздух на детето ми за нищо на света  Heart Eyes с кърменето не вярвам да има проблеми доколкото съм разбрала обезболява се докато си в реанимация, но да кажат мамите раждали секцио

# 529
  • София
Привет!
Аз пък клинове не видях неделя в The Mall - http://www.hm.com/bg/product/96692?article=96692-B#article=96692-B. В петък ще ходя на ЖК до Мол София и ще видя там.

# 530
  • Бургас
Аз ще раждам секцио с пълна упойка. Така родих и предния път. В болницата,която съм избрала да раждам не знам да правят спинална. Пък и малко ме е страх с тая спинална. Дъщеря ми не е изплакала лесно,като се е родила. Ако бях спинална щях да си стоя там, тропосана и да гледам как детето не изплаква и да се шашкам. Ммм,не , мерси Simple Smile !

# 531
Аз ще раждам секцио с пълна упойка. Така родих и предния път. В болницата,която съм избрала да раждам не знам да правят спинална. Пък и малко ме е страх с тая спинална. Дъщеря ми не е изплакала лесно,като се е родила. Ако бях спинална щях да си стоя там, тропосана и да гледам как детето не изплаква и да се шашкам. Ммм,не , мерси Simple Smile !

lina_bs, ти в къде си избрала да раждаш (болница), в Бургас ли? Аз сякаш искам във Ветрен, но пък моя лекар не е там и се чудя. Ама още имам време де, да мисля  Wink

# 532
  • Бургас
В МБАЛ Бургас ще раждам.

# 533
Добър Ден, коремчетаааа ! И аз да се включа, много сте изписали и почти всичко забравих какво щях да пиша  newsm78.
Но да почна от упойките, аз ще съм секцио, защото вече имам такова и ще съм с пълна упойка. Страх ме е от спиналната, защото имало опасност докато ти я бият ако мръднеш и да стане бел, бяха ми казали също , че после седмица те боли главата ужасно от нея. Пък и заради първото секцио за да ми го пооправят  Rolling Eyes ще съм със пълна.

За лекарствата сега пия 10 таб -Фолиева, 2-3 таб. Магнерот ,1- Огестан и парацетамол понякога  Mr. Green

Аз още нищо не съм си купила за бременността , нито за бебо. Чакам резултатите от втория БХС и да се успокоим малко с ММ.  Praynig

Тази нощ будувах от болки в мускула на крака. През 5-10 мин. се едно някой ме пробожда и така цяла нощ до сега и продължава  #Crazy

Вчера имах едно момиче в къщи да ми измие прозорците и така покрай нея си правя есенно - зимно почистване. Сега си правя почивка между гладенето пердетата  Whistling
Чакаме да дойде др. седмица майстора да боядиса спалнята и мебелите са ни готови да идват да ги слагат вече, много е гадно без гардероб всичко ми стой в бъдещата детска стая Crossing Arms

За количката за сега с ММ сме на едно мнение http://sladurite.com/product/3505/abc-design-kolichka-trikolka-s … e-black-2012.html Някой има ли опит с тях ???

# 534
В МБАЛ Бургас ще раждам.

Благодаря за отговора, лекарят, при който ходя на ЖК, изражда там. Но аз нещо се съмнявам как ще са условията там.

# 535
  • Бургас
Имат отворени врати ,всяка сряда от 13 или 13.30. Можеш да идеш и да ги видиш.

# 536
Аз пия само едни хапчета за бактериите в урината, нищо друго не съм пила. Е ФК пиех ама само до 3-4 месец, после и с нея прикючих. Според мен от колкото по малко химия се нуждаете, толкова по добре.  Скоро обаче ще почвам магнезия, че нещо болките ми се засилват последните дни и ме хваща страх да не стане проблем накрая Crazy

За упоиките, ако ми се наложи секцио (дано не) ще е спинална. Всъщност в болницата, която съм избрала май не практикуват друг вариант. И за мен би било важно да видя раждането на детето си Peace
Някой беше питал за Силки - и аз я мисля тези дни. Видях, че вчера е влизала в профила си и се надявам да е добре и просто да няма време за нас Praynig.

# 537
Момичета много ми се пие мляко с нес, и понеже сутрин не пропускам еспресото, се чудех дали няма да е безвредно вместо нес кафе,, това Инка, кафето от цикория. Какво е вашето мнение?
Как ще раждам и идея си нямам. Бих искала да пробвам нормално, но ще видим по нататък при разговорите с докторите какво ще кажат.

# 538
  • София
В "Инка" няма кофеин, така че може да си го пиеш. Но според мен ако пиеш едно мляко с нес нищо няма да ви стане:)

# 539
  • София
Ох и аз мислех да задам същия въпрос... Чудех се дали да не си правя мляко с маааалко еспресо, по принцип така го пия, защото не обичам Нескафе.

Силки и на мен ми липсва, чакаме я да се включи пак и всичко да е наред.

Иначе, аз цял следобед гледам дрешките в asda и pumpkinpatch - така и не успях да си взема картата днес, та ще ги мисля и ще ги глася до утре и се чудих.. Чудих се и някой, който има опит с тия два сайта (и купуването на бебешки дрешки) ще ми е от полза. Може да пиша и в темите им в На Пазар, ама реших първо тук, при доверени лица да пробвам =)
Сега и в двата сайта има намаление, дрехите от asda излизат по евтино - 3 бодита са по 7 паунда, но как са като качество?
Като сте купували преди (това към мамите, които имат вече други деца) презапасявахте ли се за по-натам? Защото аз сега много се изкушавам дали да не "заредя" с дрешки поне до първата годинка - по 1 по 2 от всяко?

Общи условия

Активация на акаунт