Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 832
  • 809
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много благодаря на всички за информацията за помпите за кърма  Hug
Аз също много искам да посетя Бебемания, дано да успея. В петъка със сигурност няма да мога, защото няма как да изляза, но се надявам в събота да успея

# 616
 Момичета има много добри намаления тук:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003MAJ5OM/ref=s9_simh_hm_b44YhD_d0_g75_i1

Аз вече си поръчах помпа и шишета за всеки случай, че не обичам да съм неподгитвена. А и искам да са нови за малкото бебе.

# 617
Mohita, и аз така ще ги пия, тъй като лекарката не ми вдига тел., но щом така е писала-така ще бъде Simple Smile

# 618
Момичета, много сте изписали   bouquet

Силки, къде се изгуби???  Стискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug и да сте добре с бебоците.
калитарка , теб също не те виждам тея дни, добре ли сте???
Смехорани и на вас също  Praynig

Няма ли вече да отминават тези вируси , бързо оздравяване на всички   bouquet

Добре дошли на новите коремчета.  Hug

Аз да се похваля, бях писала за нашето бебче , че му намериха кистичка в мозъчето. Но както казах това го има всяко бебче при развитието най-късно до 28 г.с. си изчезва, освен ако не е свързана със синдрома на Даун. Е нашия втори БХС излезна и всичко ни е наред. Док. каза, че щом не е от синдрома ще си изчезне не е нещо страшно. Нямало място за притеснение  Laughing ММ и той се успокои поне колкото може за сега - докато невидим , че е изчезнала неможем да се успокоим напълно,но все пак поне не е от синдрома.    Joy

Лека вечер , пожелавам на всички и до утре   bouquet

# 619
Момичета какво представлява 2 ФМ?На същия ехограф гледат бебенцето,както при първата,но и други органи,които вече са развити и друго прави ли се?????

# 620
  • София
Момичетаааа, с тия линкове за пазаруване ще ме съсипете съвсем!!! Моето наистина е болестно състояние, даже съм помолила мм понякога да ми блокира някои сайтове, за да не се изкушавам Wink

Nikol, радвам се, че всичко е наред:)  Hug

Аз също се включвам с въпроса за втората фм, на мен сега само ми се струва, че ще е по-интересно, защото бебето е по-голямо вече, но сигурно и по-добре му се виждат някои органи?

# 621
Cvety83, аз си харесвам др Киров, много спокойно раждах при него. Коя е твоята лекарка, ако не е проблем да кажеш? Самата болница не е върха на лукса, но мисля, че е приемлива. За мен е по-важно да е специализирана, да има персонал и традиции.

# 622
Богданова се казва,но аз лежах в болницата септември и ми хареса.И отношението,и храната дори,и обстановката.Чистичко е и циганките са в отделни стаи без баня в друга част на отделението.Всичко ми хареса.

# 623
  • Под кленовите дървета
за помпа наистина е до личен избор, така де, по-скоро на гърдите ви, но силиконовите зърна са нещо незаменимо за мен! Дребния не искаше гърда и само с такива го излъгах да се кърмим най-накрая Simple Smile

За болниците - водих се в Тина Киркова, лежах за задържане и в МД и в Окръжна, в Окръжна и родих. Мога да ви дам инфо за там, супер съм доволна от нея. Ако бях пак в София, пак там щях да раждам.

Сега тук нямам голям избор. Лекаря ми работи към една болница и в нея ще раждам. Срещнах една дула, която ми даде добри отзиви за нея, ама нали знаете...като ми е толкова ново всичко...Казах на мъжо да влиза с мен, че ще опитам обезболяване без епидурал и ако си забравя и английския и френския, да намери начин да превежда и да не припада!

# 624
Лелеее момичета, много сте изписали. Известно време компа се беше разболял от някакъв вирус и беше развален  Grinning Да се отчета. Преди седмица бях на втората ФМ, всичко изглежда наред и вече е 100 % сигурно, че ще си имаме мъж  Sunglasses Така че едни сини гащи и при мен да сложите. Радвам се, макар че с момченце овен ще ми е доста трудно.  Mr. Green Но да е живо и здраво, ще се оправяме някак си. Оказа се, че не съм с предна плацента както ми бяха казали по-рано, а със задна, но няма значение. До вчера нямах никакви проблеми с усещанията на бебо, но от снощи нещо ми се губи и днес така. Единствено преди няколко часа като си подпрях корема с един тежък речник усетих няколко ритника  Mr. Green Това от което се притесних беше, че вчера се епилирах с епилатор и не знам как е при вас, но на мен вече ми е трудно да се сгъвам и вчера така или иначе трябваше продължително време да стоя така и след това като ми влезе в главата да не би да съм го премазала Crazy Днес като му усетих ритниците се успокоих малко, но не знам как ще я карам занапред с това епилране. При вас как е, ако може да споделите  Rolling Eyes и въобще има ли някаква опасност да му навредя като се прегъвам  Embarassed
За покупките за бебо още ме е страх дори да се замислям и да гледам. Само преди време бяхме обиколили магазините , за да видим размерите на кошарите и скриновете, че ще имаме проблеми с разположението. Тогава гледахме и някои модели колички, но нищо конкретно. Не знам кога ще се престраша.

# 625
Съни, и мен тази вечер ме хвана параноя - вчера нещо се сгъвах, и днес ме връхлетя мисълта, че съм "счупила" бебето. Доката не ме нарита в продължение на половин час късно вечерта.Wink Мисля, че всичко е наред при теб, като го усетиш утре, ще се успокоиш!
Цвети, в нета видях чудесни отзиви за Богданова, браво че отсега си се ориетирала.
Момичета, усещате ли как се претърколи времето, скоро ще преполовим, а кога беше като се чудехме колко чертички виждаме на теста? Simple Smile

# 626
Е, аз още днес го усетих, а сгъването беше вчера  Mr. Green
А и сега видях, честит ми ПЕТИ календарен месец  newsm44 newsm47 За малко да го изпусна. Сега си видях линийката, а то вече е след 00.00 часа и не знам дали е от вчера, т.е днес преди 00.00 часа съм влязла, но това се случва точно или в 17 г.с и 5 дни или в 17 г.с и 6 дни.

# 627
cvety83, мерси за инфото за количките. Аз понеже съм на легло нямам възможност да обикалям, затова с интерес следя вашите коментари за различните продукти Simple Smile . Имам приятелка с такъв кош/столче за кола и много удобно ми се виджа. Пътуват на дълги разстояния без да се притесняват, не се налага да го разбутват просто вземат коша и го слагат на количката, и не им се наложи да имат отделно кош за новородено. За модела на Jane, който е с такъв кош ме притеснява лятната седалка понеже няма пълно легнало положение. Вие какво мислите по въпроса, нужно ли е пълно легнало положение?

# 628
Аз да се похваля, бях писала за нашето бебче , че му намериха кистичка в мозъчето. Но както казах това го има всяко бебче при развитието най-късно до 28 г.с. си изчезва, освен ако не е свързана със синдрома на Даун. Е нашия втори БХС излезна и всичко ни е наред. Док. каза, че щом не е от синдрома ще си изчезне не е нещо страшно. Нямало място за притеснение  Laughing ММ и той се успокои поне колкото може за сега - докато невидим , че е изчезнала неможем да се успокоим напълно,но все пак поне не е от синдрома.    Joy

Никол, слава Богу!!!  Hug Чудесна новина Simple Smile

# 629
cvety83, мерси за инфото за количките. Аз понеже съм на легло нямам възможност да обикалям, затова с интерес следя вашите коментари за различните продукти Simple Smile . Имам приятелка с такъв кош/столче за кола и много удобно ми се виджа. Пътуват на дълги разстояния без да се притесняват, не се налага да го разбутват просто вземат коша и го слагат на количката, и не им се наложи да имат отделно кош за новородено. За модела на Jane, който е с такъв кош ме притеснява лятната седалка понеже няма пълно легнало положение. Вие какво мислите по въпроса, нужно ли е пълно легнало положение?
От моя скромен опит от 1вото дете,има нужда да има пълно легнало или поне моето дете не спеше в лятната количка,която нямаше.Наложи се да купим друга с напълно легнало и там си спеше без да мрънка! Simple Smile А и все едно се изхлузваше от количката,която нямаше напълно легнало положение.

Общи условия

Активация на акаунт