Брак на българи с чужденки

• 31 104
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
Любовта,  представи си, още съществува.

# 241
  • SF
Искам да ви кажа, че на западняка като му кажеш "полякиня" и погледът му някак живва. Замирисва му на секс с лекота и размах.

# 242
  • Tам през Атлантическия океан
Любовта,  представи си, още съществува.
Да   Peace

# 243
А какво ще кажете за сайтовете за запознанства/женене не малко западни мъже си избират/взимат така жени по 'каталог'  Sunglasses

# 244
Aз познавам българин, женен за полякиня (живеят в Полша). Тя работи (в съдебната система е, но не знам на какъв пост), той се грижи за къщата (в това включвам и домакинската работа, и мъжката работа по една къща) и за детето до преди да тръгне на училище.

Преди години мой познат германец сподели, че българките като жени повече умеят (сравнено с германките) да се грижат за семейството, да го сплотяват, да създават уют и едновременно с това да бъдат жени. Иначе той си е щастливо женен за германка, но те и двамата не са типичните задръстени германци, да не говорим за нея - на 40+ е с тяло на 17-годишна, което за германка е прецедент.

# 245
  • SF
А какво ще кажете за сайтовете за запознанства/женене не малко западни мъже си избират/взимат така жени по 'каталог'  Sunglasses

В този каталог жените сами са се регистрирали. Те също си търсят там като по каталог с кого да се запознаят и на кого да се харесат. Ако и двете страни са удовлетворени, приветствам! Значи има полза от цялата тази работа. Да се множат и роят тези сайтове. Ако има двустранен интерес, разбира се. Ако няма, много бързо тези сайтове се прощават с популярността си.

# 246
Познавам българи доктори , инжинери така и хора работещи в сверата на обслужването , има даже някои заемат ръководни позиции , други не  Wink
Само един знам е имал 'висок' старт , тъй като е дошъл с работна виза , и др. + от фирмата наемател , тъй като е ценен кадър. 

При нас в Европа са повече. Поне за трима се сещам- две дами и един господин, дошли от ОМВ и банки директно тук на ръководни постове. Но както и да е. Целият ми постинг беше ироничен, трябваше да го напиша явно.

Не всичко опира до пари и все по-рядко те са единствената причина да се ожениш/омъжиш или не за някого. Хора, които мислят така, съдят по себе си- или пък са в грешния приятелски кръг. Такива работи си мисля аз.

# 247
Въпросът е в това, че ако един такъв мъж трябва да поема и млада българка, без доходи, без работа, без език (евентуално, ако не е Англия с английски), тогава ще им дойде малко... Абе любовта ще се изпари, когато мацката бъде вкарана в кухнята на пицарията

Това изречение, че "любовта ще се изпари", може да го напише само някоя материалистка. Която подбира по парите. Да кажеш, че любовта ще се изпари, заради парите, че той получавал малко, или че тя трябвала да работи, пффф, съжалявам но това наистина само материалистка може да го каже.
Значи, запомни добре, че парите са абсолютно без значение дали ще има любов или не. Не зависи от тях. Дори наскоро четох една статия, в която пише, че се е направило проучване и статистика на Острова, където жените са трябвало да подредят 15 фактора за това от какво зависи дали ще има любов или не. И познай къде са сложени “парите”? Чак на предпоследното 14-то място! Дори не са и в 10-ката, камоли 3-ката. Не зависи от тях! Най-много зависи от това дали човека може да контактува с хората, дали е общителен и т.н. личностни качества. Те бяха в челото. От тях зависи дали ще има любов, а не от парите. И се радвам, че повечето жени мислят така. И че материалистките с мислене като твоето, за които няма ли пари няма и любов и си търсят богат мъж за да си уредят живота, са много малко. Дори е написана книга за тях. Радвам се че повечето жени са сложили парите на последно място от 15 показателя и че за тях парите не са никакъв фактор дали ще има любов или не. Любов може да има между всякакви хора, без значение беден с богат и т.н. Любов има дори и в много бедните страни. Ако гледаш Сървайвър, в Камбоджа видя как живеят местните хора там. В пълна мизерия и нищета. Но въпреки това са много по щастливи от повечето българи в България и въобще от хората в Европа. Дори населението на Камбоджа се увеличава постоянно, въпреки мизерията и бедността. Имат раждаемост, има любов, щастливи са. Парите не са никакъв фактор. Важно е дали умееш да контактуваш с противоположния пол и въобще с хората. Анкетата на Острова е много показателна, и се радвам, че е такава, и че парите са сложени на последно място.
А мацката да работи където иска. Като не може да си намери по желаната специалност, ще започне ако трябва и в кухнята, пицария и т.н. от най ниско ниво щом трябва (а и обикновено така се започва в чужбина), и ще се издига постепенно в йерархията като не иска да е винаги на нискоквалифицирана работа. От нея си зависи. После може да си намери по добра работа. Не е казано от най-престижните, а такава каквато ще я удоволетворява.

Сега навлизам в детайлите. Става въпрос за това какви доходи има един архитект, например, и как може да осигури неработеща съпруга и какви доходи има един разносвач на пици и той как би могъл да осигури неработеща съпруга.
На втората ще й се наложи да работи, за да помага с финансите. Първата ще има комфорта да се адаптира (или никога да не работи, ако не намери нещо, което да я задоволява). Не се хващайте за професиите - те са само примери. Архитект може да бъде заменен с лекар, зъболекар, адвокат, мениджър и т.н. Разносвач на пици може да е шофьор на камьон, такси, строителен работник, товарач, продавач на билети в метрото.... Говорим за доходи и заплащане.

Защо трябва да я осигурява?! Макар, че дори и да е разносвач на пици, шофьор, строител или каквато и да е нискоквалифицирана работа, пак ще може да те осигурява първите месеци докато започнеш работа. Все пак говорим за работа в чужбина, а там заплащането е добро. А и българите сме много икономични. Няма да му е проблем да те осигурява докато си стъпиш на краката и започнеш първа работа. А ти като искаш реализация в работата и добри доходи, както ти каза Desss, започваш ако трябва и от нискоквалифицирана работа ако той ти я намери или ти сама си я намериш няма значение това, и постепенно започваш да се развиваш и издигаш в йерархията. Като натрупаш опит и свикнеш,  после ще си намираш по добра работа. Щом не искаш цял живот да си на нискоквалифицирана работа тип разнос на пици.. Виж ако искаш той да те издържа цял живот и да си като някои момичета в България тип “материалистки” на които родителите им казват “маме, ти си много хубава, трябва да си намериш някой богат мъж който да ти уреди живота” това вече е съвсем друго нещо.

Пп. Сега нещо по темата и от мен. Аз мисля, да сключа брак с чужденка. Тя е от държава в западна Европа, член на ЕС. Пишем си от година, много я харесва и много се обичаме. Догодина на пролет отивам при нея. Искам да остана да живея в нейната държава  за постоянно и да се махна от хаоса и безумията в България. Близо 30 години в България ми стигат, не искам да живея вече тук. В България може да идваме за по един месец примерно на море на почивка. Колкото до финансите, доста късно разбрах, че тя всъщност има много добре платена работа и получава близо 4000 евро на месец. Но това за мен е без значение. Аз нямам никакво намерение да й харча парите или да се възползвам от тях. Не, парите й не ме интересуват и няма да похарча нито цент от нейните. Ще си намеря като за начало нискоквалифицирана работа, въпреки че съм висшист, колкото да затръгна в другата държава. Минималната работна заплата там е 1000 евро. На мен ще ми стигат, защото храната е много по евтина от в България. Разбира се ако мога ще се издигна, да си намеря поне някоя по лека работа която да ми харесва. Аз не се целя към голямо богатство. Парите са просто средство за живот. Те са без значение за чувствата и за това дали ще има любов. Ако говорим за нормални момичета и истинска любов де, а не за материалистки за които думата пари е равна на любов, и няма ли пари нямало любов. Grinning

# 248
Да , парите не са проблем когато ги имаш  Mr. Green

rogacha , отиди да живееш в Камбоджа  Wink Шо там не си потърси женица ?

Аз съм материалистка , представи си  Mr. Green и не , не се омъжих за богат  Laughing а за преспективен , находчив и немързелив мъж   Grinning и парите не закъсняват при такива или поне не са проблем.
Ако не бе такъв нямаеше, тези качества , сигурно любовта щеше да се изпари  Mr. Green

Парите не ме вълнуват  Mr. Green те ме успокояват  Wink

хаха сега порочетох послеписа на rogacha гасИму как си противоречи с това  Joy

Много гледкане на тИливизия и само интернет общуване промиват мозъка.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 07:43 от Desss

# 249
ех рогача, разбирам те, иска ти се да те обичат заради самия теб, без да ти се налага да осигуряваш някоя жена, но това го има само по филмите, любов без значение нищо друго, но в реалносттане не е така. жал ми е че не преценяваш реално нещата, така ще си много разочарован от жените.

# 250
... населението на Камбоджа се увеличава постоянно, въпреки мизерията и бедността. Имат раждаемост, има любов, щастливи са....
Crazy

Дессс, не го пращай в Камбоджа! Може просто да си вземе местна ромка и да си живеят щастливи, безпарични и с 9 деца в гетото.  Wink
Ама интересно защо все в онзи гаден капиталистически Запад бягат всички!?  Thinking

# 251

Пп. Сега нещо по темата и от мен. Аз мисля, да сключа брак с чужденка. Тя е от държава в западна Европа, член на ЕС. Пишем си от година, много я харесва и много се обичаме. Догодина на пролет отивам при нея. Искам да остана да живея в нейната държава  за постоянно и да се махна от хаоса и безумията в България. Близо 30 години в България ми стигат, не искам да живея вече тук. В България може да идваме за по един месец примерно на море на почивка. Колкото до финансите, доста късно разбрах, че тя всъщност има много добре платена работа и получава близо 4000 евро на месец. Но това за мен е без значение. Аз нямам никакво намерение да й харча парите или да се възползвам от тях. Не, парите й не ме интересуват и няма да похарча нито цент от нейните. Ще си намеря като за начало нискоквалифицирана работа, въпреки че съм висшист, колкото да затръгна в другата държава. Минималната работна заплата там е 1000 евро. На мен ще ми стигат, защото храната е много по евтина от в България. Разбира се ако мога ще се издигна, да си намеря поне някоя по лека работа която да ми харесва. Аз не се целя към голямо богатство. Парите са просто средство за живот. Те са без значение за чувствата и за това дали ще има любов. Ако говорим за нормални момичета и истинска любов де, а не за материалистки за които думата пари е равна на любов, и няма ли пари нямало любов. Grinning

олеле... колко заблудени има по този свят ! И колко малко жреме траят подобни убеждения ... само докато след наема на квартирата ти сервират общите разноски, дават ти работа под квалификацията или с ниско заплащане , освен ако нямаш късмет, много любезно те правят на луд за всяко неЩо, при авария например ти светва колко важни са парите, като за смяна на 2 тръби и водомери в баня 2х2 ти сервират сметка от на 4000 евро ...
Добре е да имаш идеал, но е хубаво и малко идея да си имаш.  Peace

# 252
Цитат
Минималната работна заплата там е 1000 евро. На мен ще ми стигат, защото храната е много по евтина от в България

Добре де, но за някои храната не е единствената потребност. Какво става, когато се разминете в желанията си и възможностите си за прекарване на свободното време?

# 253
Oставете го  Laughing той влюбен , пишат си от една година със западно европейката   Sunglasses
Интересно тя знае ли за неговите планове  Mr. Green

Пича също знае как живеят хората в Камбоджа , гледал е внимателно филмчета по тлевизията.

# 254
  • SF
Пп. Сега нещо по темата и от мен. Аз мисля, да сключа брак с чужденка. Тя е от държава в западна Европа, член на ЕС. Пишем си от година, много я харесва и много се обичаме. Догодина на пролет отивам при нея. Искам да остана да живея в нейната държава  за постоянно и да се махна от хаоса и безумията в България. Близо 30 години в България ми стигат, не искам да живея вече тук. В България може да идваме за по един месец примерно на море на почивка. Колкото до финансите, доста късно разбрах, че тя всъщност има много добре платена работа и получава близо 4000 евро на месец. Но това за мен е без значение.....

Аха! Така е.
Това обяснява всичко.
30-годишен си, казваш? И докога този наивитет?

А ти колко късно разбра за тези нейни доходи??
С тези разсъждения, ти пожелавам успех и късмет. И пак пиши след време какво е станало - тя с 4000 доход, а ти нискоквалифициран продавач на билети в метрото. Много е секси!

Общи условия

Активация на акаунт