Брак на българи с чужденки

• 31 131
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • SF
Черните жени нямат целулит ??? Май не си виждала чернокожи жени  Mr. Green.
Скрит текст:

Ми....
Ето!
Нищо не бива да се твърди "със сигурност".

# 181
За мен със сигурност не са по-хубави и все пак има и изключения. Simple Smile

Дано да не четат англичани в темата, но имаме една шега, която използваме при поводи - че родителите им са първи братовчеди.

Моя приятелка е омъжена за англичанин и ние се шегуваме с нея, че я е взел, за да си оправят малко кръвта в родата.
Най хубавите мъже, които съм срещала в моя живот са шотландец и испанец.

# 182
  • София
Обикновено красивите англичани са тип Дейвид Бекъм, доста еднотипни лица имат. И немците са ми хомогенни, едни и същи носове и черти на лицето - в тях харесвам, че са високи и стройни. В някакво гласуване на сайта BeautifulPeople.com бяха избрани датчаните за най-красиви, а за най-грозни англичаните, поляците и руснаците. Там като се регистрираш, правят гласуване дали изглеждаш достатъчно добре, за да имаш профил в сайта, и най-много откази бяха получили тези 3 нации.

# 183
  • SF
Леле! Simple Smile)

И аз това харесвам - че са високи и стройни. На нашата нация това Не харесвам - че не са високи и стройни.

Гледам едно английско предаване по FoxLife "Търси се мъж". 3 момичета трябва да си изберат по 6 момчета от 100 кандидати, с които да се срещнат. След всяка среща казват дали искат отново да се видят с някого и така накрая си избират един, с когото да опитат да направят връзка. Първият сезон беше Окей - дори аз успях да харесам двама от 100 (единият беше французин, който живее в Англия). Но сега във втория положението е...... у-жас! Най-красив им се стори един със 70% процента татуирано тяло, със сова на врата и брънка на носа - от тези, полукръглите, които висят надолу към устните и обхващат и двете ноздри. А те пърхаха "хубав е! ауу много е хубав!"

# 184
Освен че българинът е бедно момче с автократски манталитет, има и друго обяснение - българИте не бият така тъпана като българКИте как добре са се задомили за чужденка-паралийка/красавица/друга версия на "мечка на синджир". Друго си е жената да се похвали какъв страхотен чужденец я е поискал, един вид - българи-селяци, вижте какво изпуснахте.

Това па да го мислиш че и напишеш  Crazy си е вЕрно селско  ooooh!

От българите мъже само 'плюене' по чужденките съм чувала , колко били грозни , дбели тъпи и все такива неща  Crazy

Peace Но не само това, псуват и по жените, дето са с чужденци  Mr. Green Изпитала съм го на гърба си , как видиш ли съм посмяла да съм с чужденец при толкова свободни българи. Не ми е читава работата, сигурно съм к****. Виждала съм българин как се отнася с чужденка и ми се е забило в главата едно негово изречение: " Не иска да ме глади и да ми готви, излиза с приятелки.... не става работата, че я превъзпитавам". Беше се опитал да я удари и до там беше, хайде в полицията за малтретиране на жена. Не ми е чудно, че са малко българските мъже, живеещи с чужденки. С този манталитет....

# 185
Аз и на чужденци идиоти съм попадала. Като отказах на един да сме повече от приятели, ме нарече "бедно източноевропейско момиченце"  Mr. Green

# 186
  • София
Да, особено като попаднат в среда или държава, където процъфтява мизогинията, много лесно и бързо наваксват.

# 187
Аз и на чужденци идиоти съм попадала. Като отказах на един да сме повече от приятели, ме нарече "бедно източноевропейско момиченце"  Mr. Green

Така де, да си знаеш къде ти е мястото и да почувстваш още по-силно какво съкровище си пропуснала.

# 188
  • София
Тъй като не съм живяла извън Бг, струва ми се, че и аз бих предпочела българин, защото поне познавам манталитета му. С чужденец не бих била сигурна, въпреки че съм доста приспособима.
Но аз съм от друго поколение, признавам че кръгозорът ми е бил ограничен. Все пак признавам, че съм си балканско чедо.
Не бих имала против дъщеря ми да се омъжи за чужденец, ако се обичат и споделят еднакви ценности.
Да ,като нация не сме високи, а аз такива харесвам.

# 189
..., защото поне познавам манталитета му.

Искаш ли да споделиш какви са ти наблюденията? Интересно ми е като какъв би определила българския мъжки манталитет Simple Smile

Аз съм излизала с трима, съвсем различни бяха като характер и произход- като изключим това, че и тримата бяха ревниви. Но сме били деца, така да се каже, та може като възрастни да са го превъзмогнали.

# 190
Много са смешни тези заключения за отделния човек на база някакви осреднени характеристики на нацията, от която произхожда. Като се жениш за човек, има ли значение, че средният ръст на мъжете от неговата страна е 171 см (примерно, не знам колко е), когато той е 205. Или че има много простаци и побойници, когато той съвсем не е нито простак, нито пък се бие. Ако си на бостан със зелки, разбирам да не можеш да си избереш друго освен зелка, но като говорим за хора, нещата са съвсем различни.

# 191
  • София
Ли Лу, признавам, че се позамислих. Така, както ме питаш - как да го определя с една дума? Ами не мога. Исках да кажа, че все пак съм израснала тук и неусетно съм попила всеобщите разбирания. На прима виста се сещам за отношението към кафето и алкохола. Признавам и че бг отношение към дрехи и грим е по-южняшко/ориенталско.

По-скоро мога да дам примери за някои регионални странности. Чели ли сте в темата на Муньовците как някакъв германец си ходел в тоалетната, докато мама се къпе в същото помещение и обратното.  
Чувала съм от един американец, че хоби му било да прави собственоръчно дървени мебели. Не казвам, че е зле, но колко такива българи познавате? За хоби, не за заплата.

А нали сте чували преобладаващото мнение за гърците, че там е матриархат, мама им е стъпила на врата и не дава да се женят за българки? За 1 от 100 гърци може и да не е така, но кой има време да го търси? Признавам, че само съм го чувала от 3-ти лица, така че моля за извинение ако някоя съфорумка се почувства несправедливо обидена.

# 192
Чели ли сте в темата на Муньовците как някакъв германец си ходел в тоалетната, докато мама се къпе в същото помещение и обратното.  

Точно на тази тема ме разпердушиниха в този форум; групово! Simple Smile Останах с впечатление, че по нашите ширини това си е напълно нормално да ползваш тоалетната, докато мъжът ти се къпе; а всичко останало се счита за сковано, неестествено и студено. Някаква жена дори толкова си изпусна нервите, че отиде *да се моли да ме оправят* Laughing ... Виж колко са ни различни наблюденията!

Може и малко да се повтарям, но, за да не е само спам: според мен става дума за статистика. Момичетата са като бройка повече и учат общо казано езици по-лесно. А и си намират бързо работа и биват по-ухажвани навън, просто защото имат по-голям избор- от двайсет до поне четирсетгодишни кандидати, докато при мъжете не е така. Като помисля, вероятността един българин да има само приятели българи е по-голяма от това българка да се капсулира само с българи наоколо. Оттам насетне всичко си следва естествения ход. Повече чужденци около теб, по-голяма вероятност за брак с такъв.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 18:59 от Ли Лу

# 193
Peace Но не само това, псуват и по жените, дето са с чужденци  Mr. Green Изпитала съм го на гърба си , как видиш ли съм посмяла да съм с чужденец при толкова свободни българи. Не ми е читава работата, сигурно съм к****. ...
Joy
Абсолютно!

Иначе това за тоалетната на мен не ми се вижда странно.
 Peace

# 194
Начи ако е много добра в леглото и ни завърти главата тя е тази,която ще вземем за брак повечето мъже. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт