Не стига, че

• 39 808
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 215
евала! майката на родилката спи като заклана, докато дъщерята и приятелят и си играят на чичо доктор в съседната стая. и първескинята на 15 г ражда без да каже 'гък' почти 4-килограмово бебе.

и сега - иди ми, дойди ми. това бебе да не е футболна топка да си го подхвърлят ей така.

# 1 216
Лелеее такива лъжи!  Shocked
Едната спи, другата ражда на 15г, пък бебето оставено в друг блок, пък после 3ти го хвърля на боклука!  ooooh!

Тези си плачат за полиграф и прокурор!  ooooh!

# 1 217
Сега, по новините на Нова. Преди минутки даваха резюме на новините и че ще дават репортаж с нея.
    Благодаря за бързата реакция. Гледах репортажа.
     Още в първите дни имаше информация от жена, която твърдеше, че неин съсед е изнесъл раницата от входа. Даже тук се разсъждаваше дали не е дядо на бебето. Има и линк в темата, но не помня къде. Ако това се потвърди, ще излезе, че родителите -деца не са хвърлили бебето на боклука.

# 1 218
Забравиха да попитат бабата на бебето дали е казвала на сина си:

1). че след секс може да се забременява и
2). че, ако има какъвто и да е проблем, ако не знаеш как да се справиш сам е добре да го споделиш с възрастни.

На мен лично жената ми се видя простовата. Щеше да ми е интересно да видя и таткото.
Няма да е лошо да се направи една кампания за събиране на средства  Thinking. Първо да има с какво да се гледа бебето когато недай си Боже  Praynig им се върне и второ, да подпомогнем таткото да се изучи за доктор. Има потенциал момчето, първото му раждане беше успешно  bowuu , и то без диплома.

До къде я докарахме  Stop .

# 1 219
Тази дето я показаха "на телевизора" коя беше - майката на родилката или майката на момчето - баща. Мярнах я в анонса, много простееше таз булка. Мамасита е права, че прилича, както тя се изрази на някакъв гьотферен и в тая връзка не разбрах - тази жена ли работеше в някакво министерство и като каква аджеба? И да им скоча на елита - елитна гимназия, елитни професии, тия ли са елитни, мамо мила.

ПП Гледах само анонса, не успях да гледам репортажа.

# 1 220
На момчето. Изтръпнах, че каза, че си искали бебето Tired ''Елитната'' майка едва ли ще се появи публично.

# 1 221
Благодаря, Джули. В такъв случай, нейния мъж ли беше бивш директор на нещо си или оня дет уж оставили бебето пред вратата му и нямащ уж нищо общо със случая. Оф, обърках се и аз, ама като видях тази жена ми стана ясно що за хора са тия. И ще бъде направо непростим грях да им дадат бебето, грях пред Бога и пред детенцето.

# 1 222
Благодаря, Джули. В такъв случай, нейния мъж ли беше бивш директор на нещо си или оня дет уж оставили бебето пред вратата му и нямащ уж нищо общо със случая. Оф, обърках се и аз, ама като видях тази жена ми стана ясно що за хора са тия. И ще бъде направо непростим грях да им дадат бебето, грях пред Бога и пред детенцето.

На ГРАО.

# 1 223
  • София - Рим и обратно
На мен момчето ми се стори много симпатично. И далеч по-интелигентно от родителите си.
Вързало червено конче на бебето, преди да го сложи в раницата Sad.

# 1 224
  • Куциндрел
Жената, която даваха в репортажа, си е простовата.
Чудя се, наистина ли никой не е знаел?!?
Според мен, детето трябва да бъде дадено за осиновяване, а не върнато на биологичните си родители, баби и т.н.
Но има кой да решава този казус.

# 1 225
Защо пък да не си го вземат?
Явно, че решението да се остави бебето не е било на тийнейджърите.

# 1 226
има  ли линк с репортажа с момчето? аз гледах 'нова' и там само една от бабите/май на момчето/ говореше и имаше един мъж в гръб.
ако от мен зависеше, не бих върнала бебето на родителите му. това не е детска играчка или кукла. те са освен безотговорни, но и незрели поради младостта си. ако им дадат бебето, рискуват бабите и дядовците да им набиват канчето за всеки техен фал - от ниска оценка в училище до заплахи за пълен провал в живота.

# 1 227
Много ми е жал за момчето и момичето, те ще са подложени на нечовешки тормоз от "близките" си...

# 1 228
  • Куциндрел
Защо пък да не си го вземат?
Явно, че решението да се остави бебето не е било на тийнейджърите.
Моето, лично мнение е - детето да не се връща.
Но си има хора, които ще решат, по-компетентни и по-запознати от мен със случая.

# 1 229
Ако най-големият грях на бабата е, че е простовата и затова не трябва да им връщат бебето, то по тази логика едно 90% от тук присъстващите би трябвало да останат без деца.
Пък ако гледаме по критерий правопис, майко мила, то дете при майка няма да остане в тази държава...

ПП Осиновителите по IQ ли ги подбират, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт