Не стига, че

• 39 831
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Куциндрел
Сийке, що си мислиш, че мнението ми е изградено САМО, защото майката е простовата?

# 1 231
Дотук не видях друго основание бебето да не се даде на родителите на момчето, освен това, че майка му е простовата. Следователно - да се осинови. Неизвестно дали не от още по-простовата майка.

# 1 232
  • Куциндрел
А трябва ли да си пиша основанието? Задължително?

# 1 233
А аз длъжна ли съм да ти чета мислите? Телепатия?

# 1 234
Дотук не видях друго основание бебето да не се даде на родителите на момчето, освен това, че майка му е простовата. Следователно - да се осинови. Неизвестно дали не от още по-простовата майка.

не е вярно Peace

изобщо не съм коментирала кой е или не е простоват, а че просто животът е такъв, че върнат ли им бебето, няма как да се избегнат натякванията от страна на възрастните върху младите родители при най-малката им грешка. като започнем, че младите родители би трябвало да живеят заедно, но някой трябва да се грижи за бебето, това струва пари, ще закъсат с ученето, и т.н. ако не завършат ще им 'трият сол' на главата - ето, заради това дете си съсипахте живота и т.н... да не обяснявам, знаеш как е...

# 1 235
  • Куциндрел
А аз длъжна ли съм да ти чета мислите? Телепатия?
Ти държиш да ги знаеш ли? Точно моите?

# 1 236
Как ще се развие животът им - не сме ние, които можем да прогнозираме. Е, вие ако сте ясновидки, аз не съм.
А и ми се струва, че има по-компетентни от нас хора, които да се срещнат лично с участниците в драмата и да решат какво да правят и кое ще е най-доброто за бебето.
Иначе всеки има право да си чеше пръстите, колкото си иска.  Peace

# 1 237
  • Куциндрел
А и ми се струва, че има по-компетентни от нас хора, които да се срещнат лично с участниците в драмата и да решат какво да правят и кое ще е най-доброто за бебето.
Иначе всеки има право да си чеше пръстите, колкото си иска.  Peace
И аз нещо такова написах. Whistling
Но си има хора, които ще решат, по-компетентни и по-запознати от мен със случая.

А във форум не съм срещала човек, който да не си чеше пръстите.

# 1 238
Те ще им натякват така или иначе

# 1 239
  • Варна
Дано Димитър се върне в семейството си. Там ще го обичат наистина.

# 1 240
  • София
Лелеее такива лъжи!  Shocked
Едната спи, другата ражда на 15г, пък бебето оставено в друг блок, пък после 3ти го хвърля на боклука!  ooooh!

Тези си плачат за полиграф и прокурор!  ooooh!

И аз гледах, мигах и не можах да повярвам!

# 1 241

Наистина ли  newsm78 Тези, дето го хвърлиха в кофата за боклук?

# 1 242
  • Варна

Ako детето ти хвърли бебето си в коша, освен, че ще си се провалил като родител, няма ли да си искаш внучето? Аз ще го искам.

# 1 243
Къде са родителите на момичето? Те какво ще кажат  newsm78 ?

Струва ми се, че са се покрили в миши дупки и излизат от там  един по един ....

tiptoe баба №1

Кой е следващия?

tiptoe  ?
 tiptoe  ?
 tiptoe  ?
 tiptoe  ?

# 1 244

Ako детето ти хвърли бебето си в коша, освен, че ще си се провалил като родител, няма ли да си искаш внучето? Аз ще го искам.
И аз ще го искам, но имам огромни съмнения, че точно родителите на невръстните родители са забъркали тая каша, та не смятам, че Димитър ще се чувства добре при тези хора. За техните чувства пък въобще не ми пука след като видях на какво са способни. Няма да отварям дума, че не е ясно за кое точно семейство иде реч, щото младите дето се казва още не са се взели, та май го иска само едната му баба, пък майката и бащата не е ясно дали го искат и как ще го гледат на 15 и 17 години.

Общи условия

Активация на акаунт