Не стига, че

• 40 054
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 660
На стоп и изобщо при непознат шофьор ми се струва, ч ене е никак безопасно.

Моят е  с големи мераци да шофира,  от две години съвсем ни извади душите, решихме въпроса с картинг, на 50 км. от София е най-дългата писта в България (според рекламата). Засега е доволен.

# 661
  • София
Боже, тази история с бебето започва да прилича на Туин Пийкс  Shocked

# 662
Последните новини да не намекват, че са открити другите баба и дядо?   ooooh!
Една жена видяла... и тия журналя ме изумяват!  Tired

# 663
Бронте   bouquet

Абе обрат, обрат, колко да е обрат - подхвърляли са го като футболна топка. Добре, че е оцеляло.

# 664
Изхвърленото бебе вероятно е част от тази култура на безнаказаност и липса на модели на поведение.

По-скоро е част от културата като си призная какви съм ги натворила, вместо да ми помогне, мама ще ми вземе джобните и ключовете за колата, така че я да се оправям както си знам.
Ама вие верно си мислите че децата не се възпитават.
Ами давайте тогава- давайте ключовете, давайте парите, давайте давайте.... Joy
Само да не ривете после що така станало с на мама синчето...

# 665
Бронте   bouquet

Абе обрат, обрат, колко да е обрат - подхвърляли са го като футболна топка. Добре, че е оцеляло.
Да, каква разлика има къде са го хвърлили ....А и този, дето е носил сака до контейнера чак на съседната улица как пък не е погледнал какво има вътре? А и новородено бебче, на студено и не хранено доста време как не се е разплакало? Нещо не ми се връзва, някой не казва истината тук....

# 666
  • София
Този бивш директор чичо Петър, знаел ли е какво има във вързопа? Бебето не може да не е изплакало, изсумтяло, абе нещо там, звук някакъв.

И той има ли връзка с момчето-баща?

# 667
Изхвърленото бебе вероятно е част от тази култура на безнаказаност и липса на модели на поведение.

По-скоро е част от културата като си призная какви съм ги натворила, вместо да ми помогне, мама ще ми вземе джобните и ключовете за колата, така че я да се оправям както си знам.
Ама вие верно си мислите че децата не се възпитават.
Ами давайте тогава- давайте ключовете, давайте парите, давайте давайте.... Joy
Само да не ривете после що така станало с на мама синчето...

Наистина ще са интересни тия деца, които са толкова чувствителни, че по-скоро ще извършат нещо зверско, отколкото да понесат конско и средно тежък дискомфорт.

Но явно за нежния тийн от 21 век като направи грешка, следва да има потупване по рамото, психолог, личностно развитие и едва ли не награда. Щото ако няма награда, може да вземе да се натъжи.

# 668
  • София
Гери, къде, за бога, в моите писания прочете децата да не се възпитават??? Боже мой...

# 669
Накрая ще излезе, че никой не е захвърлял никакво бебе, ами едни мармоти са го откраднали и замъкнали до боклука...
Ако вече е започнала кампанията "да отървем децата сега, пък те ще обещаят повече да не правят така", накрая ще се окаже точно това.

# 670
Нищо чудно точно на свекъра да са го подхвърлили,  ако е така, съм убедена, че родителите на момичето имат пръст в цялата работа.

# 671
 Joy

Ох, добре, че Димитър е кораво човече, да мога и да се посмея над тази "драма".

# 672
Чичо Петър може и да не знае, че някоя комшийка го е набелязала!  ooooh!
Това беше пък най-голямата глупост. Някой ще намери чанта с бебе пред вратата си и ще тръгне да го хвърля в кофата през 2 улици!
Или ще звънне на 112 или ще побутне бебето пред другата врата.

Много конспиративно, много!

Кръгът е тесен - родилка, баща, 2бр баби, 2бр дядовци, 1-2 външни.

# 673

Ако вече е започнала кампанията "да отървем децата сега, пък те ще обещаят повече да не правят така", накрая ще се окаже точно това.
На нещо такова ми прилича.....Въпреки че как ще ги отърват, не зная. Но някой не казва истината. Видяло й се на жената, че нещо мърда в сака, тя обичала животните, та щяла да провери какво е, ама като купи хляб първо........ newsm78 Като знам как пищи гладно бебе........

# 674
  • София
Чичо Петър може и да не знае, че някоя комшийка го е набелязала!  ooooh!
Това беше пък най-голямата глупост. Някой ще намери чанта с бебе пред вратата си и ще тръгне да го хвърля в кофата през 2 улици!
Или ще звънне на 112 или ще побутне бебето пред другата врата.

Много конспиративно, много!

Кръгът е тесен - родилка, баща, 2бр баби, 2бр дядовци, 1-2 външни.

Ахам. Направо викам да ги подберат 6-мата (без външните, че са неизвестни) и да ги пускат един по един на детектора на лъжата. Нали полицайката с разсъблеченото момиче го мина, явно е много модерно сега  Wink

Общи условия

Активация на акаунт