Не стига, че

• 40 679
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 210
Добре де. А как родителите на девойката не са забелязали че тя е бременна и то с бебе почти 4 килограма? Бая корем има при такова бебе. Как пък никой не разбрал.... newsm78
Може и да са разбрали. Ние тук не знаем кой е деятелът. Само спеулираме с вероятностите.

# 211
В този форум са изписани хиляди страници за планиране на раждане, половината в този държава раждт секцио като при 90 процента няма сериозна причина, плащат се луди пари по частни клиники и сега това 15 годишно момиче, което поне 5 месеца е било в адски стрес, току що родило вкъщи излиза, че  трябва да е в нормално психично състояние. Ами, не ми се вярва. Аз не съм на 15, а на поне два пъти по толкова и не знаех какво прави боклучйиската кола с боклука. И друго си мисля, ако бебето го е изхвърлил таткото - той не се е "самоспасил" още по време на бременноста, помага при раждането,  а ще тръгне да убива. Не знам, само участниците май знаят какво им е било в главите. И съм сигурна, че са им минали хиляди мисли и чувства във времето. Иначе, както се каза трябва да са психопати.

# 212
А може да са му увили главата в пуловер за да не се чува плача, нали?
Шахта се отваря много по-трудно от контейнер, а кладенците не са на всеки метър в градовете. Wink

Айде сега и секциото дойде на ред!  Crazy

# 213
 Е, стига де, не е дошло на ред -аз самата родих секцио и то не по строго медицински причини. Просто казвам, че ние си спестяваме стреса там, където можем, а не знаем колко объркани са били родителите на бебето.

# 214
  Не, много неща са неясни, но мисля че не можем да спорим искали ли са да го убият, или не. Очевидно не са искали. Искали са да го изхвърлят... пък някой да го намери. Нали това показват действията им.
  А защо не са действия на отговорни, грамотни хора, а на уплашени тъпи деца... ми щото на практика са такива.

# 215
Добре де. А как родителите на девойката не са забелязали че тя е бременна и то с бебе почти 4 килограма? Бая корем има при такова бебе. Как пък никой не разбрал.... newsm78

Не е задължително, може бебето да притиска вътр.органи и тогава на майката грам не и личи, макар че после ще си носи здр.проблеми до живот

Тази "новина" ме втресе ужасно
Гледам синчето на възрастта на този "татко" и никак не мога да си представя да извърши нещо толкова жестоко

Съгласна съм с Мамасита, че това е дело на жена
Понякога няма по-жестоки хора от тези, чието призвание е да дават живот

# 216
...не можем да спорим искали ли са да го убият, или не. Очевидно не са искали. Искали са да го изхвърлят... пък някой да го намери.

Да! Точно това са искали!  Tired

Категорично родителите на бебето трябва да понесат съдебна отговорност(с взето внимание, че са непълнолетни). Категорично родителите и на двамата трябва да понесат съдебна отговорност като настойници на двамата главни герои!
Това, което всички са направили е планиран опит за убийство!
Пък вие го наричайте както искате и търсете вина у всеки друг и в цялото общество!

# 217
Според мен, ако са искали някой да го намери, сценарият щеше да е друг.
Просто са искали да се оттърват.

# 218
Децата са били без подкрепа и уплашени и не са знаели какво вършат според мен. Тази инсценировка им се е струвала най-логична. Ако наистина таткото е този, който е "намерил" детето в контейнера е видно, че наистина не са знаели как да направят така, че хем детето да е намерено от някого, хем да не заподозрат кои са му биологичните родители.

Ако пък това е дело на някого от родителите на момичето ми се струва много жестоко. Хем дъщеря ти да роди в къщи с неясни последици, хем да захвърлиш новородено бебе и после да се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал.

# 219
Не били искали да го убия....а какво точно са искали?
Не са искали да го направят директно и да видят как умира, но не са и искали това дете да има категорични шансове на 100% да оцелее.
Ако беше зимата, или дори с няколко градуса по-студено? Това дете 2часа в студа и в кофа за боклук е можело спокойно да умре. Но така хем те няма да са свидетели как умира, хем детето ще е мъртво в крайна сметка.

# 220
 Е не знам вече какво са искали. В друга статия пише, пък че било открито от клошар. Следствието да установява каква точно им е вината, опит за убийство или друго.

# 221
Това бгмамата е страшна работа. Трябва ѝ само да хвърли едно око на новините, докато си пие кафенцето и после без затруднение започва категорично да раздава присъди на килограм.

# 222
Клошар е намерил детето, даже го дадоха по телевизията. Като почнете така да си фантазирате...
Една чула-недочула, изпляска нещо от нищото, а другите само това чакат, припяват подире ѝ...
Няма медия, в която да не е писано по въпроса. Само малко четене се иска.

# 223
Е не знам вече какво са искали. В друга статия пише, пък че било открито от клошар.

А защо се реши, че детето е "намерено" от бащата?  newsm78

# 224
  • Бургас
В нашата мила държава не е ли престъпление да се спи с непълнолетна?

Освен това, ако не са искали да го убият, а просто да го оставят - да бяха го оставили в дом за сираци. Защо на боклука? Определено споделям мнението, че това не ми се вярва да е извършено без знанието, че дори и помощта на възрастните. С влиятелна майка надали ще разберем развръзката по случая. Най-вероятно същият ще се потули някъде в нищото.

Общи условия

Активация на акаунт