Не стига, че

• 39 833
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 855
Не забравяйте кафявия колан на МВ, ще вкара всеки тийн в пътя! Laughing

# 856
Не познавам пубер, който поне веднъж-дваж да не е излъгал, че е на занятието, на което грижовната родителка го е записала, а реално да се е мотал някъде.

Какво трябва да следва от това, че ти не познаваш някого/не знаеш нещо?

# 857
  • София
Ха-ха, Кафенце, сега ти видях офертата да пробваме нашите пубери с чувалите на главите  hahaha

Не познавам пубер, който поне веднъж-дваж да не е излъгал, че е на занятието, на което грижовната родителка го е записала, а реално да се е мотал някъде.

Какво трябва да следва от това, че ти не познаваш някого/не знаеш нещо?

Абсолютно нищо не следва, драга ми Чек.

# 858
  • София - Рим и обратно
Ха-ха, Кафенце, сега ти видях офертата да пробваме нашите пубери с чувалите на главите  hahaha

Да ги изненадаме, викам Simple Smile

# 859
  • София
Бърди, много ми харесва как разсъждаваш   bouquet

Мамасита, пубертетът още от векове се знае и обозначава като сложен период. Не си измисляй, че едва ли не ние и съвременното общество сме го нарочили за такъв. Древните хич не са били глупави, напротив, и са били доста наясно с някои физиологики и характеристики. Разликата е, че докъм 19 в. масово са се женили на около 16-17, та явно това им е бил един от начините за справяне с бушуващите хормони.

# 860
  • София
Мамасита, съвсем правилно си ми я поднесоха природата даже.
Грешката не беше в техния телевизор, а в моя. И още е.
Ако може да се нарече грешка, изобщо.
Защото аз си я харесвам природата, принципно, при определени обстоятелства, обаче, даже горе-долу по същото време, изплиснах легена в съвсем друга посока, а именно екстремно плаване в бурни морски води, предимно нощем /заради вятъра/ с ветроход без автоматика на въжетата и скорост на вятъра, при която, обичайно има забрана за доближаване до морето.
Примерно.

И понеже и през ум нямаше да им мине да ме пуснат да занима на такова нещо, камо ли пари да ми дадат, една седмица мих стъклата на колите на кварталната бензиностанция и явно бях нещо като пионер в тази дейност, за разлика от днешните ромски наследници по светофарите с тази дейност, спечелих за седмица невъобразима сума, събрах си кротко багажа, оставих уведомително писмо къде съм и си бих шута в неизвестна посока за неопределено време.

А, понеже преди това имах друга случка с джобни и пари, които ми бяха отказани, отворих сейфа, извадих кутията с бижутата и половината заминаха.

# 861
Пубера е човек, който си излиза сам в света, с някой лев джобни и всичкото време на света да прави каквото му душа иска.

Леле майкооо #Crazy

# 862
Бърди, ръси си бисери на воля, но не ме драгосвай ако обичаш.  Flutter

# 863
  • София
Аззи, разкажи и продължението на историята, моля!

# 864
Дори и да запълните времето на тинейджъра до последна секунда, той/тя пак ще намери пролука за негови/нейни лични дейности и трепети.

Не му давате да си има "гадже" - ок. Записвате го на карате - ок. Само да не се получи задявка с някоя секси каратистка? Или мама ще бди нонстоп?  Rolling Eyes
Най-лошото е, че като нищо не му даваш, накрая ще си изживява всичките пуберски забавления на достолепна възраст, а това не е много добра идея.

Мамасита, историята познава много грозни случаи при лишаване от джобни в тая възраст. Хеле пък за момиче. Не те съветвам.

Бърди  Peace

Всъщност на по-голяма възраст може да си правиш пуберски изпълнения, дори е гот. Имаш повече сили, не си прекъсваш растежа на костите, имаш и пари...А и сега нали е модерно и на 45 г. да се обличаш като пубер и да се забавляваш. Мърсуването между 35 и 40 е различно от това между 15 и 17. Много по-различно. Ако все пак натам те влече.

Викаш- всяко момиче, оставено без пари, ще почне да се продава? Не мисля...

Карала съм доста дълги периоди без джобни и не ми е идвало на ума да се продавам.

Елица, не съм казала, че не се справях с него, а че е неприятно и уморително да се справям и е несъвместимо с понятието "почивка". Има известна разлика между "не мога" и "не искам да си причинявам нерви".

# 865
  • София
Ъ-ъ-ъ, това същата тема за изхвърленото момченце ли е?

# 866
Скрит текст:
Дори и да запълните времето на тинейджъра до последна секунда, той/тя пак ще намери пролука за негови/нейни лични дейности и трепети.

Не му давате да си има "гадже" - ок. Записвате го на карате - ок. Само да не се получи задявка с някоя секси каратистка? Или мама ще бди нонстоп?  Rolling Eyes
Най-лошото е, че като нищо не му даваш, накрая ще си изживява всичките пуберски забавления на достолепна възраст, а това не е много добра идея.

Аз имам пример за такава съученичка. Родителите и бяха "Мамасита". Свършваме училище в 19:20 - най-късно в 20ч трябваше да си е вкъщи. Никога не я пуснаха с нас на кафе, екскурзия, въобще нещо различно от училище. За оценка под 5:50 - скандали. Тя никога не ги излъга и не избяга за да излезе или направи нещо с нас. Оценки под 5:50 не си позволяваше! Беше идеалната дъщеря за родителя "Мамасита".
За първи път я пуснаха сама на бала.

Стана студентка във Варна. Промени се на 100000000%. Рекордът - с 11 (единадесет) мъже наведнъж. Доброволно. Самотна майка на 21г с баща неизвестен.
Родителите ѝ я прибраха и сега живее с тях. Никъде не я пускат. Седи вкъщи и гледа детето. То трябва да е към 1-2 клас вече, а тя все още е под надзора на мама и тате.

# 867
  • София
Ъ-ъ-ъ, това същата тема за изхвърленото момченце ли е?

Беше. Вече е платформа за Мамасита и нейния модел на възпитание.

Споко, не е първата хакната от нея тема.

# 868
Пубера е човек, който си излиза сам в света, с някой лев джобни и всичкото време на света да прави каквото му душа иска.

Леле майкооо #Crazy

Мисля, че правилната дума не е "пубер", а "безпризорно дете".

# 869
Скрит текст:

Аз имам пример за такава съученичка. Родителите и бяха "Мамасита". Свършваме училище в 19:20 - най-късно в 20ч трябваше да си е вкъщи. Никога не я пуснаха с нас на кафе, екскурзия, въобще нещо различно от училище. За оценка под 5:50 - скандали. Тя никога не ги излъга и не избяга за да излезе или направи нещо с нас. Оценки под 5:50 не си позволяваше! Беше идеалната дъщеря за родителя "Мамасита".
За първи път я пуснаха сама на бала.

Стана студентка във Варна. Промени се на 100000000%. Рекордът - с 11 (единадесет) мъже наведнъж. Доброволно. Самотна майка на 21г с баща неизвестен.
Родителите ѝ я прибраха и сега живее с тях. Никъде не я пускат. Седи вкъщи и гледа детето. То трябва да е към 1-2 клас вече, а тя все още е под надзора на мама и тате.

По тази логика груповият секс с 11 мъже да не би да следва да се случи още в пубертета, та да си го изживееш?

Сори, тези родители не са "мамасита" и детето не е "идеалното". Това е точно онзи тип козметично морализаторство, което също ми е познато и също имам примери за девойчета, които след такава обработка се държат като изпуснати.

Не това имам предвид. А и мацката най-вероятно е била и с други проблеми, предполагам говориш за единствено дете, момиче...там също имам примери за много деструктивно пазене. Студентство от този тип не е просто "наваксване", това си е саморазрушително поведение и то има по-сериозни причини. Затова примерът не е много релевантен.

А и не се знае нашата героиня от разказа дали като е толкова разтропана на 15, като стане студентка няма да има още по-интересни изяви.

Общи условия

Активация на акаунт