Не стига, че

• 39 844
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 200
На мен Дейвид Гарет ми харесва и за гледане, не само за слушане  Embarassed

# 1 201

А, тия двамата юнака са страхотни. Малката много се смя на thunderstruck

http://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk

# 1 202
  • София
Те май ще идват в България - на 09.12 Simple Smile Радвам се че на хлапето ти са му харесали, Iris04 Simple Smile
Девид Гарет за гледане определено и на мене ми харесва, но за слушане не успя да ме грабне в първия момент, но пак ще го пусна, може да не съм попаднала на правилното парче Simple Smile

# 1 203
Има новини по темата! Май поне родителите на момчето ще се окажат свестни. А това, че майката на момичето е спяла в съседната стая, докато дъщеря ѝ е раждала...  Shocked Едно, че не е чула как 15-годишно момиче ражда почти 4-килограмово бебе в съседната стая, второ - че явно до края на бременността е била с нея и не е разбрала, че е бременна и трето - как пък точно в този момент се е случило да спи  Outta Joint

Родителите-ученици си искат бебето, което изоставиха

# 1 204
Ами....дано не им го дадат. Разнасяха го, извхърляха го, сега се сетиха, че им е внуче. Че и цялата вина на тийнейджърите искат да хвърлят. В този малък град се знае колко пъти днес си излязъл от къщи, не знаят че двамата са гаджета, и че девойката е бременна. Та от вестниците разбрали, че имат внуче. Хайде де.

# 1 205
  • София
Да бе, да, майката на момичето не била чула, че дъщеря ѝ ражда... това ми звучи наистина абсурдно... А и малко странно ми се струва това, че момчето изродило бебето... Това за страха на момичето го разбирам, но това родителите да не разберат, че е бременна, абсолютно не. Хайде за родителите на момчето - възможно е, ако не са я виждали през това време, не е невъзможно, но за родителите на момичето, просто не мога да го повярвам.

# 1 206
Да оставиш детето ти да ражда без болнична помощ, в 21 век, е нечовешко. Дори циганките съпровождат щерките си до болницата. Замислям се обаче дали не е имало медицинско лице при тях?

# 1 207
  • Пловдив
Да не разберат цели 9 месеца, че момичето е бременно
и да не чуе майката, че дъщеря ѝ ражда в съседната стая - звучи меко казано абсурдно.

# 1 208
Ако това е снимката на майката- това е някакъв гьотфрен, такава мутра не ме учудва, че е прикрепена към мозък, лишен от разбиране.

# 1 209
Не чула че ражда, ...................
.................... не видяла, че е бременна .................
с 4  Shocked килограмово бебе ..............

Роднините на това момиче да не са
Скрит текст:
слепи и глухи
едновременно /Да пази Бог/?

На кой свят живеем и кого заблуждаваме?

# 1 210
Сега дадоха майката: Има грешка, има и прошка...Явно те вече сами са се опростили  Rolling Eyes

# 1 211
Коя майка?
На бебето ли?

# 1 212
Скрит текст:
Не чула че ражда, ...................
.................... не видяла, че е бременна .................
с 4  Shocked килограмово бебе ..............

Роднините на това момиче да не са
Скрит текст:
слепи и глухи
едновременно /Да пази Бог/?

На кой свят живеем и кого заблуждаваме?

Полиция, прокуратура...  Whistling

# 1 213
Сега дадоха майката: Има грешка, има и прошка...Явно те вече сами са се опростили  Rolling Eyes
Къде? Линк, ако може.

# 1 214
Сега, по новините на Нова. Преди минутки даваха резюме на новините и че ще дават репортаж с нея.

Общи условия

Активация на акаунт