Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 081
  • 619
  •   1
Отговори
# 75
Може ли пояснение от тези, които са запознати с мотивацията в 16та брошура. Имам един от новите парфюми и ако имам още 7 или повече от тези от определените странички, нали пак си важи процента? Така го разбирам, но все пак да се допитам до вас, че правя отстъпки и да не стане гаф.

# 76
  • София, Западен парк
gostenkata_75, така е, само не забравяй, че трябва да ги пуснеш в една поръчка /не в 1 кампания, а в 1 и съща поръчка/. Simple Smile

# 77
Може ли пояснение от тези, които са запознати с мотивацията в 16та брошура. Имам един от новите парфюми и ако имам още 7 или повече от тези от определените странички, нали пак си важи процента? Така го разбирам, но все пак да се допитам до вас, че правя отстъпки и да не стане гаф.

достатъчно е да имаш поне един поръчан нов дамски/мъжки Амбър, а останалите трябва да са 3 или повече от съответните страници за които важи мотивацията. Да не забравяме че мотивацията не е кумулативна.

Никой ли не е виждал тиганчето от Бутика на Кампания 16, че се притеснявам да не се изложа, редовни клиенти са ми?

Тиганчетат си ги взеха майка ми и сестра ми миналата година. Много са сладурски, никак не са малки, дръжката може да се маха като се прибират, могат да се мият в съдомиялна, обслужват се както всеку друг съд с незалепващо покритие. Палачинчиците станаха страхотни... но те двете са майсторски на такъв вид печва и на какъвто и да е тиган и тефлонов и чугуне могат да направят невероятно неща... за разлика от мен с двете леви ръце.

снимки имах но не мога да ги намеря

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 23:45 от _re_ge

# 78
  • София, Западен парк

достатъчно е да имаш един поръчан нов дамски Амбър, а останалите трябва да са 3 или повече от съответните страници за които важи мотивацията. Да не забравяме че мотивацията не е кумулативна.
_re_ge, наистина ли имащ предвид дамски, според мен може и мъжки - достатъчно е 1 дамски или мъжки амбър да е 1 от 4-те. /или повече/.

# 79
наистина ли имащ предвид дамски, според мен може и мъжки - достатъчно е 1 дамски или мъжки амбър да е 1 от 4-те. /или повече/.

Да да
коригирах се на секундата... то за мъжете кой ли мисли   Joy

# 80
Благодаря Ви за отговорите, многоо съм се надъхала за тази кампания, да видим какво ще стане Simple Smile)))

Успех на всички Simple Smile

# 81
Пльос и от мен в новата тема  Laughing Хич не ми е до Ейвън последните месеци. Тази мотивационна с чантата и шала ми е непосилна и няма да си давам зор. Нещо на съвсем друго място ми е главата напоследък. Да похваля само крема за ръце и стъпала на Planet Spa с акай бери. Мммммм, много хубаво мирише и ефектът е супер  Wink

# 82
И аз пропуснах май 2 кампании вече, нещо не ми е на  дневен ред Ейвън.
Пратили са ми каталог, ако за НГ нещо направя и май това ще ми е . Хващам се, че напоследък пазарувам от магазини като ДМ,Лили и Мира, май от Ейвън само ролки пазарих последните месеци.
Имам колежка която се занимава и може да и давам за себе си от време на време неща- тя няма нищо против  Grinning.

Иначе ви следя и новите каталози са ми тръпка - ей така да разгледам Wink.

# 83
на Planet Spa с акай бери. Мммммм, много хубаво мирише и ефектът е супер  Wink

При мен кремообразния ексфолиант с бразилския  акай е най-пазареният ексфолиант от планет спа досега . Дори няколко дами от финтеса  на сестра ми я питали кой Дг ухае така невероятно. Едната вече си поръча независимо от цената му която беше 9,90. Другата ще поръчва в К16 с офертата 2 за 14,90. Това са хора които не познавам и никой не ги е "облъчвал" .... просто са харесали независимо продукта.

# 84
Бихте ли ми казали Iban на AVON, понеже съм си изгубила хартиената бланка?

# 85
  • Кюстендил
Аз имам подръка към Уни Кредит, защото превеждам от там, ако ти върши работа е този:
BG 87 UNCR 7000 1511 8532 11

# 86
Здравейте,

някой да има впечатления от чанта XENA?
Много я харесвам на каталога, но вече си патих с една Ейвънска чанта, та не искам пак да рискувам. Пък и не е евтина...

В Ирекомендет не я намирам, и изобщо в нета - няма следа от нея... newsm78
Дали е с друго име, или е изключителен продукт само за БГ?  Laughing Laughing

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да съм толкова застреляна. Очевидно - да. Не съм се прехвърлила в новата тема и се чудя защо спряхте да пишете. То и време за хайваните от Ей,вън не ми е останало, ама вие ми липсвате, та ви затърсих из дебрите на форума.
В мое оправдание ще се самопохваля, че отнесът ми частично се дължи на бягството от БГ за три дена и ако изключа неизменното присъствие на пътни чанти, бижута и аксесоари с бранда на компанията, носени от съгражданите, с които пътувах, то в цариградско и околието Ейвън не е толкова натрапчиво видим. Като се замисля и един крем техен даже не помъкнах, та съвсем се лиших от компанията им там.
Както и да е.

Катиту, девойко мила, не съм ти пращала прегръдки за това, че се грижиш за нас стана вече няколко кампании. Та приеми ги накуп с лихвите!

Искам да изкажа възмущението си от миникаталога, който пристигна с поръчката и най-вече от десена на мъжките боксери с тоя елен, на място, дето хич не му е място всъщност. Идиооотиии. Това последното го произнесете тихо и протяжно. Не е вик, а хленч, и кротко почитане на умствения капацитет на дизайнерите и тия, дето са разрешили рога по мъжките атрибути.

# 88
  • Кюстендил
 hahaha Туигълче, и аз тъй се кръстих с боксерките и мястото на рогатото... hahaha

# 89
Искам да изкажа възмущението си от миникаталога, който пристигна с поръчката и най-вече от десена на мъжките боксери с тоя елен, на място, дето хич не му е място всъщност. Идиооотиии. Това последното го произнесете тихо и протяжно. Не е вик, а хленч, и кротко почитане на умствения капацитет на дизайнерите и тия, дето са разрешили рога по мъжките атрибути.

Гледах почти същите в джъмбо и на доста по приемлива цена , това ако някой все пак иска да закачи рогата на това деликатно място.

Общи условия

Активация на акаунт