Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 068
  • 619
  •   1
Отговори
# 60
Иначе ме изненада приятно - имам подаръци - червило Hollywood Siren /обичам червено/ и маска за лица Spa със сандалово дърво и масло от сусам - не съм ги опитвала все още. Предполагам, че е някаква компенсация за причиненото ми неудобно във връзка с поръчките,

Това са подаръци за постигнато ниво по куотър 3. въобще не са свързани с причиненото  неудобство .

# 61
Иначе ме изненада приятно - имам подаръци - червило Hollywood Siren /обичам червено/ и маска за лица Spa със сандалово дърво и масло от сусам - не съм ги опитвала все още. Предполагам, че е някаква компенсация за причиненото ми неудобно във връзка с поръчките,

Това са подаръци за постигнато ниво по куотър 3. въобще не са свързани с причиненото  неудобство .
Къде го е пишело? Не съм го прочела...

# 62

Това са подаръци за постигнато ниво по куотър 3. въобще не са свързани с причиненото  неудобство .
Да, подаръци за постигнат куотър са. Аз също ги получих. Като влезнеш в страницата с кодът си отиди в графа Мотивационни програми и отвори първият файл Клуб Принцеса-Виж подаръците. Там са показани

# 63

Да, подаръци за постигнат куотър са. Аз също ги получих. Като влезнеш в страницата с кодът си отиди в графа Мотивационни програми и отвори първият файл Клуб Принцеса-Виж подаръците. Там са показани
Благодаря за инфото, сега чак отворих. А как може да се поръча комплекта за рожден ден, тъй като моя е през ноември?

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 14:28 от iiv_mortisha

# 64
След толкова години в тая игра, наречена Ейвън, направо съм си бяла птица заспала или замръзнала. Вместо да напиша код за комплект Елит за 24 лв., съм написала кода само на тоал. вода за 21лв. И се чудя защо ги няма другите два продукта. Shocked Парфюмчето Treselle с панделката е направо миниатюрно, но сладуресто някак, става за подарък. Портмонето Kiera, което уж беше червено на цветя, си е направо циклама. Новият Аню- взех си лекия подхранващ за нощен. Много ми хареса, защото повечето нощни доста мазни ми идват.

# 65
Момичета,здравейте,вече рядко пиша,но ви наблюдавам от балкона често. Успешни предпразнични кампании Ви желая,дано всички се уредим с по една чанта и по едно шалче,красиви са...

Едно въпросче,подаръка за РД,който можем да си поръчаме е валиден 1 път в годината,но не е задължително да е около датата,нали?Може и два,три месеца по-късно,или пък не?!

# 66
Привет...
тъп въпрос ама...как да си видя общо сумта от фактурите за годината. До сега де.
Показва ми само последните 4 кампании.
И още нещо, което ме интересува по принцип, а не в момента. Когато достигнеш дадено ниво, или изпълниш определени условия, автоматично ли получаваш подаръка? До сега съм получавала 2 комплекта с подаръци за достигане на някаква сума, които нито съм им писала кодовете нито изобщо съм ги очаквала /понеже от скоро започнах да чета сайта....та съм доста боса.../

# 67
Привет...
тъп въпрос ама...как да си видя общо сумта от фактурите за годината. До сега де.
Показва ми само последните 4 кампании.
И още нещо, което ме интересува по принцип, а не в момента. Когато достигнеш дадено ниво, или изпълниш определени условия, автоматично ли получаваш подаръка? До сега съм получавала 2 комплекта с подаръци за достигане на някаква сума, които нито съм им писала кодовете нито изобщо съм ги очаквала /понеже от скоро започнах да чета сайта....та съм доста боса.../
Общо сумата от фактурите за годината ти я пише във всяка фактура, която ти изпращат при поръчка в частта "Резултати от топ клуб на представителя" или поне при мен е така.

Относно подаръците - някои като например спрея и кремчето с лавандула и спалния комплект си идват сами, без да трябва да се пише някакъв код. Иначе за някои други мотивации се изисква и код при пускането на поръчка - примерно при обявен даден продукт на символична цена при поръчка над определена сума. Всеки път различно, но то си е описано, когато трябва да се впише код.

# 68
# 69

Едно въпросче,подаръка за РД,който можем да си поръчаме е валиден 1 път в годината,но не е задължително да е около датата,нали?Може и два,три месеца по-късно,или пък не?!

В кампанията , която съдържа датата на твоят РД. Тогава може да се поръча комплекта. но мисля че могат сам Топовете , някаква си там привилегия ...

# 70
Момичета някой виждал ли е тигана с формички от брошура 16? Дали е хубав и не залепят

# 71
Здравейте, имам такъв въпрос, дали някой тук ще знае...
На e-maila получих писмо за безплатен преглед за рака на гърдата, пише да отида в болница в Пловдив, защото там съм регистрирана, но искам да отида тук , в София. Писах на контактите на аvon и те  ми върнаха отговор, че в имейла имало подробно, с кои болници се работи и да си запиша час. В имейла няма такъв списък. Знаете ли къде да търся?
Някой друг бил ли е?

# 72
  • София
Здравейте  Wink Някой може ли да ми разясни какво означава лидер на екип, какви функции изпълнява, каква е разликата между лидер на екип и обикновен представител. И разбира се - как може да се стане лидер на екип.
 Търсих в сайта, но единствено намерих някаква обща информация, от която нищо не разбрах...  newsm78

# 73
  • София
Някой може ли да ми разясни какво означава лидер на екип, какви функции изпълнява, каква е разликата между лидер на екип и обикновен представител. И разбира се - как може да се стане лидер на екип.
Лидерите на екипи са т.нар. координатори. Те са по-горното ниво в йерархията на Ейвън. В известен смисъл печалбата ти нараства минимално, но ангажиментите са със сигурност повече. Трябва да събереш собствен екип от представители.
Твоята координаторка е такъв лидер на екип. Тя може да ти даде информация, както и в офиса на твоята зона.
 И като ти заразправят за хилядарките, внимавай дали ги дават за месец или за година.  Mr. Green

# 74
Никой ли не е виждал тиганчето от Бутика на Кампания 16, че се притеснявам да не се изложа, редовни клиенти са ми?

Общи условия

Активация на акаунт