Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 063
  • 619
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Рени, благодаря за снимките на всичко   bouquet

Аз съм с питанка, някой да е пускал и получил вече чантата от стр.102? Моля за мнение.  Praynig

# 46
Рени, огромно благодаря   bouquet!

Не бях пускала поръчка няколко кампании.Вчера се засилих да направя една,заради Анютата.Не че нямам 9 неотворени и 10-ина започнати, но не пропускам такива "изгодни" мотивации  Laughing.Този път си взимам лилавата серия.Моткаше ми се една мостра на дневния крем и реших да я пробвам - пълен разкош  Heart Eyes.Сещам се, че Ренка беше я похвалила, не знам кой точно продукт, но получава двойно благодаря в един пост   bouquet.Всъщност си взех околоочния и нощния в комплект + 30 мостри от дневния (нали и мострите са на промо, как да пропусна  hahaha).Мострата ми стига точно за едно намазване- лице, шия и деколте, и ще мога да си ги ползвам паралелно с многото отворени продукти, които имам да изразходвам.

Докато строях сложни схеми, кое и какво да си поръчам, получих смс от Ейвън, с който ми съобщават, че ако пусна поръчка на стойност 85лв, ще ми подарят лосион на Парижки шик  Heart Eyes.
След голямо умуване (най-вече над въпроса какво "далаверско" да не си взема) стрелях с Аню (сума за най-висок % отстъпка), мостри на Аню и на новите Лакроа, една маска от СИП, и един портфейл.Скромно, така да се каже, но снощи лееко съжалих, че не добавих и три лосиончета със смокиня за 8.70.Реших сутринта да пусна една добавка с тях, но в 7.30ч вече имах фактура  Crazy.

Всичко ми е в наличност, мострите са ми на промо цената, която обещават.Освен 30-те на дневния платинум, поръчах и 13 на червения серум, и две на новите Нутри, заради тестовата карта  Mr. Green.

Имам и тестова карта, и парижки шик  Blush, как сега да се оплача от липса на подаръци  Blush.

Съжалявам за дългия пост, но не съм писала отдавна и се отчитам подобаващо  Mr. Green.

Шала от мотивационната ме плаши.

# 47
  • София
при непоискана или непотърсена поръчка на Avon какво следва,връщат ли се поръчаните продукти как и на кого и има ли някаква глоба?
Не ми се е случивало но ако разсъжавам логично на представителя тази сума започва да му виси  и след като не я плати в определените срокове си следват лихви и наказания.
Вероятно и за координатора има санкции - нали той е един вид гарант за представителя.

# 48
мерси за темата. Hug
И на мен ми се вижда недостижима МП с чантата,иначе мисля да заформя ANEW поръчка
Кога мога да фигурирам на първа страница като координатор

# 49
беше я похвалила, не знам кой точно продукт,......Всъщност си взех околоочния и нощния в комплект + 30 мостри от дневния (нали и мострите са на промо, как да пропусна  hahaha).

Точно нощния и този за околочен контур ( и бръчки около устата вкл) бях похвалила. на мен макар  да не са ми във възрастовата граница ми допаднаха много повече от златната серия, която ми идва тежка и мазна. За дневен нямам отзиви защото не ползвам дневни кремове заради алергия към филтъра за фактор. Много сполучлив избор!

а лосиончета  и Дг на Натуралс ще можеш да си поръчаш в К17 - там продуктите отново са 3 за 8,70

Hug

# 50
  • Варна, а по празниците в Ямбол
мерси за темата. Hug
И на мен ми се вижда недостижима МП с чантата,иначе мисля да заформя ANEW поръчка
Кога мога да фигурирам на първа страница като координатор
Напомни ми следващия път като пусна тема, моля те, но в същия ден или до 24 часа след пускането й. Peace
п.с. Дописвам се: Кремът с маслина и провитамин В5 е НЕВЕРОЯТЕН!!!!! Прехпоръчвам горещо! Ухае леко парфюмирано с пудрен аромат, остава преятно заглаждащо действие, но не мазно, както от крем с глицерин/ не обичам глицерин/ и в същото време попива бързо, без остатъчен мазен филм. Преди това се мажех с някакъв хидратиращ с лимон и краставица, който е готин, но за лятото. Сега мажех мажех с него и имах чувството, че ръцете ми са все не намазани.... Това е новия ми фаворит за зимата! Дано не го махнат от каталога! Peace

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 08:18 от katyadjin

# 51
Имах един Avon Instinct, бях го взела миналата година преди Коледа комплект с мъжки, който подарих. Реших, че му е дошло времето да го отворя и да спра да го пазя и.... очевидно се изривам от него. По шията и деколтето, ситни бели пъпки като гнойни. Няма от какво друго да е. Ако някой иска мога да го разменя за друг парфюм - дамски или мъжки, или пък за нещо друго, не знам. Реших че ми е време за по-тежък зимен аромат и ей ме на - изприщена и се вижда н а всичкото отгоре. Досега съм ползвала Sensuelle, Femme, Little Pink Dress, Fleur - не съм имала проблем. Между другото ми трябва един Treselle и ако е нов мога да дам една от новите спирали, кремчето с лавандула или спрея, може да се договорим.
Между другото днес взех червената чанта Eva от 103 стр. и много ми допадна. Лакът е като змийски, елементът стои добре, готина е чантата.

# 52
Ако някой иска мога да го разменя за друг парфюм - дамски или мъжки, или пък за нещо друго, не знам.

пиши обезателно в темата за размени на ейвън и Ори- там хората разменят всякакси- ейвън с ейвън , ори с ори и разбира се кръстосано .
Линк тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780734.0;topicrefid=19

# 53
  • София
да се разпиша в новата тема... приятно комбинирам поръчките с работата. След малък застой на поръчки и доста слабо представяне,сега клиентките ми сами ме търсят да поръчват,някак Коледно им стана хахаххаа Харесва ми чантата от новата мотивация и мисля да си я спечеля Simple Smile дано да успея

# 54
  • София
Да ви разкажа как се подлъгах. Звъни ми миналата седмица координаторката ми, казва, моля ти се, трябва еди колко си представителя да изпратя на еди каква си сбирка, ще има почерпка, представяне на нови продукти, това-онова. И аз кандисах бързо, понеже офисът е близо до нас, ще проведа някой друг социален контакт, пък и почерпка щом ще има... И отивам, и се оказва, че е набиране на нови координатори.
И тази, която водеше - зонална ли беше, не разбрах, те сега са някакви нови имена, мениджъри, младщи, кандидати, дрън-дрън - и като разхвърля едни бонуси, едни хилядарки всеки месец, чак ми стана неудобно. И беше ааадски изненадана, като казах, че не ща да ставам координатор. Даже така го извъртяха: не ставало въпрос дали искам да съм координатор, а дали искам хилядарките.
Божкеее, като вървях към къщи и сама си се смях. И почерпка нямаше барем.  Whistling

# 55
Да ви разкажа как се подлъгах.

Ти не си се подлъгала- теб направо са те излъгали, защото ако знаеше къде отиваш нямаше и да запътиш ...

# 56
  • София
...направо са те излъгали, защото ако знаеше къде отиваш нямаше и да запътиш ...
Цолютно! Тя координаторката ми ме е изработила, щото всички други явно знаеха за какво са там. И като пристигнах ми зашушука, че храната щяла да бъде през ноември, сега за друго сме се били събрали.  ooooh!

# 57
  • Стара Загора
Да следя темата и аз , последно време не ми остава свободно време да пиша, но поне пускам поръчки.
Моля някой да ми припомни какъв беше комплекта за РД, който можехме да поръчаме? Ааз съм ноември месец и исках да видя дали евентуално си заслужава да се набутам и с него.... Laughing

# 58
Да следя темата и аз , последно време не ми остава свободно време да пиша, но поне пускам поръчки.
Моля някой да ми припомни какъв беше комплекта за РД, който можехме да поръчаме? Ааз съм ноември месец и исках да видя дали евентуално си заслужава да се набутам и с него.... Laughing

Здравей, комплекта включва парфюм 50мл incandessence; масло за тяло с минерали от мъртво море и спирала Mega effects. Всичко това за 15,00лв 

Gift

# 59

Здравей, комплекта включва парфюм 50мл incandessence; масло за тяло с минерали от мъртво море и спирала Mega effects. Всичко това за 15,00лв 

Gift
Привет и от мен. От много години съм представител, преди време бях писала в тази тема, но като цяло не съм била редовна тук, за разлика от в кампаниите.

Къде го пише за тоя подаръчен комплект, че не съм попадала досега на него, а и аз съм през ноември?!

Относно мотивациите - почти винаги ми харесват, а ако не - са идеален подарък  Laughing, но наистина сумата от 1400 лв за процента и 850 лв за чантата с шала си е доста трудна за изпълнение. Ще се опитам, пък дано успея и този път, че и от Ейвън ме издразниха в Кампания 14 - имах поръчани два комплекта с околочните кремчета с мострите на Anew продуктите от К 15 и не, че щели да ги съхранят за следваща поръчка, а че изобщо нямало да дойдат - е как д си изпълня мотивацията - в К14 сумата надолу, в К 15 хората като не са опитали кремчетата рядко биха рискували ... но  им писах де. Отговора беше - обаждане по телефона - крема за очи го имали, но понеже мострите били свършили, затова така се било получило ... просто супер  Mr. Green Иначе ме изненада приятно - имам подаръци - червило Hollywood Siren /обичам червено/ и маска за лица Spa със сандалово дърво и масло от сусам - не съм ги опитвала все още. Предполагам, че е някаква компенсация за причиненото ми неудобно във връзка с поръчките, а и факта че до мен спален комплект в тази кампания не стигна, а изпълних условието - той щял да бъде съхранен за следващата поръчка, заедно с една пила за пети, която за щастие този път е моя, а не на някой познат  ooooh!

Не помня от колко време насам, не ми се е случвало да няма продукт/и, който да бъде съхранен за следващата кампания, вече почвам да си мисля, че умишлено ми го причиняват  Laughing

Извинявам се за дългия пост   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт