Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 536
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Марчелота,благодаря за рецептата за попската яхния.Аз бях,дето си моли за нея.  bouquet
Много вкусно звучи и макаранките,ама 10 яйца ли слагаш?
МалИИИ!Децата ще си оближат пръстите,то ще стане като крем-карамел.

# 106
  • София
Марчелота,благодаря за рецептата за попската яхния.Аз бях,дето си моли за нея.  bouquet
Много вкусно звучи и макаранките,ама 10 яйца ли слагаш?
МалИИИ!Децата ще си оближат пръстите,то ще стане като крем-карамел.
Славунке, така правя и млечна баница. Две накъсани кори ги запичам с бучки масло и заливам с 1 л прясно мляко, 8 с.л. захар 10 яйца, ванилия. После ме каниш на гости и аз пристигам с кафето.  Heart Eyes
Къде сте, бре?????

# 107
Марче, тук съм.
Добър вечер! Ще ходя да приготвям малкия за сън, но ги чувам, че играят в другата стая и се скатавам още.

# 108
Аз съм тук , нещо това време ме изнервя.Събрах на детето раницата , направих няколко разговора с Карлово, времето там е добре валяло но не силно нямало вятър.Ох дано до понеделник се оправи и тук.
Хайде Марче за сгряване Simple Smile
Мама прави млечна баница , ама аз не я обичам много , но дребчо каза че иска мляко с ориз та утре ще им направя. Много ми е трудно да ги измислям тези 3-4 -5 неща за почивните дни.

# 109

Тука съм, с коняк се сгрявам!
Славче, и ти ли без мъж си тази вечер, има ли и други като нас да си правим компания?  Grinning
Почнахме да разменяме рецепти тука, наистина е дошла зимата значи!
Аз напоследък съм като ламя, всичко ми се яде и постоянно съм гладна, ей сега и тиква си опекох, че не мога без сладко, всяка вечер по един шоколад опуквам.

# 110
  • София
Днес писах, писах цял роман, ама като исках да публикувам - всичко увисна и се ядосах и отидох да спя.

Днес голям купон сме направили с Петьо на снега, но дано да не съм направила беля.
Не съм купила шушляков панталон, а старата грейка ни е малка... Излязохме със обикновен анцуг - топла вата... как не съм го пипнала поне веднъж...
Първо правихме снежковци, куче снежно... после аз стоях, а Петьо се търкаля в снега, дърпал дърветата докато не каза - айде да тръгваме - студено ми е. И пак не го пипнах... Ама вкъщи... като видях панталона - то е вода...не е просто мокър, а е натъжал от водата... дупето му беше толкова студено и червено чак по краката до гънката на коляното... Каза, че и на пишата му е студено... ooooh!

ММ се скара на мен, аз се скарах не Петьо... Но сигурно толкова му замръзна д-то, че не е осещал, че е мокро... Дано да не се разболее момчето... Praynig Не мога да си простя... Сега седи, текна му носа, киха... Cry Аз веднага го вкарах в банята - топъл душ, после го оставих 20-на минути да играе, пуснах на тънка струя вряла вода..., тя пък по едно време стана студена ooooh!, дадох му един ефералган... дано да ни се размине настинката...

Миленчето и тя мила е ядосана. Днес имаше пътуването до Пампорово с преспиването, минаването по доста градове - по модул екскурзоводство от училище (не е задължително, може и в училище да проведат занятието, но искаше не само да чуе, но и да види как става. Аз станах в 6, правих сандвич, закуска, помогнах с багажа... Детето звънна в 10, че стигнали са до Ихтиман и няма път... и... се върнали...
Ние до последно чакахме да ни кажат, че се отлага... не четат ли прогнозата или толкова важно да приберат парите на децата, а те никак не са малки, имайки предвид, че щали да нощуват в хижата с по 5-6 човека в стаята...

# 111
  • София
Марче, преписах всичко, пиша - рецепта на Марчето, иначе ги губя Peace

Да покажа какво сме правили...
Скрит текст:

# 112
  • София
.....................
Аз напоследък съм като ламя, всичко ми се яде и постоянно съм гладна, ей сега и тиква си опекох, че не мога без сладко, всяка вечер по един шоколад опуквам.

Не си сама в тази дейност и ние сме тук точно като лами, ама то зимата какво да правиш освен  да дъвчиш, ама не дъвка, де... Joy
Сти-ди, къде се губиш?? Джейми, по едно да ударим, ама да не стигнем до това положеиние... Joy

Людка, не се тревожи, от толкова малко на дупето нищо му няма. Това трябва да е здраве. Хубаво сте поиграли, аз никога не съм имала такова търпение като теб.

# 113
Люска, много хубави снежни снимки  Hug Дано не настине Петьо  Praynig
И аз само се чудя какво да похапна...На пролет заедно ще диетуваме, то е ясно  Blush

# 114
Няма , няма само по едно за стопляне  Crazy
Лус  не се притеснявай, нали си го загряла след това . Направи му чай, моите от няколко дни само това пият.Липов чай, ама истински.
Вио приспа ли Ванко Simple Smile
А аз мило и драго давам за 4-5 килца ама не и не нищо не се лепи , както казва мъжа ми от злоба.

# 115
Джей, не 4 - 5, ами 14 - 15 кила ти давам одма, само кажи  Party
Ванко заспа, да. Дея и тя. Сега сме младоженци с мм  Whistling

# 116
Лус, дано не се разболее. Но добре сте поиграли. И аз искам да падне сняг при нас, че да пробваме Гого.
Марче, тук съм, но не ме оставят да пиша. В мига, в който ме види Гого, че съм пред лаптопа се качва в мен и започва да размята палците си, което ще рече, че иска да му пусна песнички. Особено една- "Пеят, скачат палците". На ден я слушаме по 100 пъти.

# 117
  • София
Лус, дано не се разболее. Но добре сте поиграли. И аз искам да падне сняг при нас, че да пробваме Гого.
Марче, тук съм, но не ме оставят да пиша. В мига, в който ме види Гого, че съм пред лаптопа се качва в мен и започва да размята палците си, което ще рече, че иска да му пусна песнички. Особено една- "Пеят, скачат палците". На ден я слушаме по 100 пъти.
Да...весело е при теб... Joy Това е хубаво!

# 118
  • София
Не мога да не покажа и тази красота...
Скрит текст:

Креми, изглеждаш невероятно. За по-малко от година се промени тотално, беше само отслабнала,  а сега се стегна, оформи мускулите, къса коса... чудесна промяна. Браво на теб за волята ти, за упоритост! Дай рецепта за тези красотии, не знам дали ще ги правя, но може някой ден... Praynig

Ели, кучето е много сладичко, но ще взема жУотно само ако имам къща... Дано при вас всичко да е на ред. Да имате ток и да разчистят пътищата най-накрая...

Вио, за седенето вкъщи и зверски апетити - напълно те разбирам  Peace

Славче, голям си герой с тези прозорци, то майстори въобще не ги гледат Laughing
Много тежко е положението на всякъде. Дано ТМ да се прибере по-бързо. Ти си голяма домакиня, ще се справиш с всякакви гости... Миеш прозорци... няма как да ти се опрат едни чинии Peace
И аз не влизам в зимните дрехи... в никакви не влизам... Намерих нещата от след раждането... Embarassed Раста нашироко всеки месец, няма спиране, притеснява ме... Ако ме видите какъв корем съм отгледала.... - няма да повярвате, че съм аз Embarassed

Смърфи
, много вкусно изглежда това колумбийско... ммм ... чак ми се дояде... Hug

Джейми, честито сефтосване на ботушките... аз пък не се сетих да ги сложа днес... Четох за бедствието при вас... ужасно е.

Дамчо, наистина е много приятно да правите коледните неща заедно...  Peace Приятно гледане на филма Hug

Контеска
, при вас как е времето? Приятно "танцуване" на малката принцеса!

Марче, може и да не от вашата станция "замина" топлото. При нас е същото, дори по някое време и топлата вода "замина" за 1 час... Предполагам, че макаронките са сладки... Не знам дали ще харесат на моите, но аз ще си угодя...  Peace Hug Hug HugСъс сигурност ще ми хареса. Ако се науча да правя и сютляж.... Не мога да го докарам и това е... Confused Ще пробвам и млечна баница... и то много скоро.

Стади, аз много обичам сняг, ако не се лепи - тогава със шейната лудуваме...

Утре сме на рисуване по стъкло и актьорско майсторство... От 13 до 17 Петьо ще е зает... Ако жената не си премести часовете с 1 час по-рано, ще се откажем от рисуването. Петьо иска повече актьорското майсторство...

# 119
Ох, стига за яденееее....ММ току що започна тавата с тирамису, което правих преди няколко часа - не издържа до утре. Аз се покапах тука покрай него и рецептите на Марчето за капак, ама удържах фронта. Което не значи, че утре няма да си отям. Ужас! Вио, няма се разберем, начи - на Джей точно 4-5 килца й трябват, а на мен точно те са ми в повече - аз ще давам!
Изгледах филмчето - сладко е, прилича на Мама миа, ама в Италия и с не толкова звезден състав, за сметка на това обаче плакнете око с Джулио Берути. Това е -  http://www.imdb.com/title/tt2107861/

Общи условия

Активация на акаунт