Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 543
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
А сега скарайте се кой да ми даде килца  Joy Joy
Ако ставаше така другарки мили , нямаше да има недоволни от към килограмите хора, но за съжаление не става Sad
Но ви благодаря за желанието да ми помогнете Simple Smile Hug Heart Eyes
Ох с този сън по обяд сега не ми се ляга , и идея нямат очите ми да се затварят, и утре ще ми е едно сънливо, а в понеделник съм първа смяна .

# 121
  • Бургас
Луси,страхотни човек и куче сте направили с Петьо!Браво!На юнака адренналина от играта е бил толкова скочил,че ни студ,ни мокро е усетил. Grinning
Няма да настине от игра,не се притеснявай.Ама и ти си се поувлякла в играта. Joy
Миленка сега ще ти е вкисната целия уикенд.Казаха по новините за върнати автобуси с деца.Няма да рискуват я!
Джей,може ли услужливичко да ти пробутам моите килца?Те са по-Убави и прилепчиви от на Вио,вземи ги моля те! Praynig
За злобата и ММ само това говори.Злобна,отровна и какво ли не.Само дето всичко ми се лепи.
Аууу,гледам и Дамчо се мъчи да ме прережда!Алоууу,първо моите килца ще натоваря,Джейми ми е гредска и съм с предимство! hahaha
Ели,ще свикнеш с бонбона,после няма да искаш да го даваш.ММ ми донесе Мурка,когато имах заек и Ванко беше малък.Направо превъртях! #2gunfire
Само два дни ми трябваха и през трупа ми можеше да вземеш тази малка пухкава топчица.
Контеска,Ста,ма-ко,вио ,тити и всички мои приятелки Hug Hug Hug

# 122
  • София
Лека нощ, момичета!

# 123
Марче, мерсаж за рецептите. Записах ги, но имам уточняваш въпрос за млечната баница - две кори? имаш предвид кори или два пакета с кори? На мен трябва да ми се обяснява като на русо. Laughing
Днес хубава работа свършихме. Излязохме рано, около 10 часа и избягахме от задръстването. Купихме каквото трябваше, минах и през фризьора и довечера сме на вечеря с колегите на ММ. То какво довечера, след има, няма 2 часа.  Laughing Отивам да си опна краците и после ще се оправям.

# 124
Добро утро, момичета! Върнахте ли часовниците?
Днес е Димитровден.В народния календар празникът на Св. Димитър бележи поврата в годишното време и началото на зимата. Според поверията в полунощ срещу празника на Св. Димитър небето се отваря, след което се очаква и първият сняг. Светецът се смята за покровител на зимата, студа и снега. На 26 октомври завършва традиционният период - от Гергьовден до Димитровден, за наетите сезонни работници - пастири и ратаи. Затова и празникът на Св. Димитър се нарича още Разпус. На Димитровден се е прието на трапезата да има ястия от птици и зеленчуци.
Именици: Димитър, Димитрина, Митко, Митьо, Димo, Димчо, Димка, Димaнa
Нека всички, които празнуват днес са здрави, щастливи и обичани!

# 125

Добро утро! Черпя със закуска и за здравето на свекърва ми, която е Димитричка и която както вече съм писала е страхотен човек - мил, любящ, истински приятел. Тя на снаха може да не е случила (че и на син Mr. Green), ама аз на свекърва съм. Хубав снежен и безвалежен ден! Върнахте ли часовниците?

# 126
Привет.
Честито на всички, празнуващи днес!
Дамчо, да е жива и здрава свекърва ти   bouquet
Много ми е омотано на мен с това време - закуска ли е, обяд ли е, да ям ли, да не ям ли, кога да ям... hahaha

# 127
  • Germany
Честит празник на всички празнуващи! Мъжът ми е Димитър също, та да ми е жив и здрав и той! Simple Smile
Ние няма да празнуваме днес, че децата още не са във форма и хич не ни е до празнуване... Малкият продължава да кашля сухо, най вече през нощта, а големият снощи имаше разстройство и повърна веднъж  ooooh! Нещо се натрупаха проблеми и неприятни емоции напоследък и съм в някаква дупка, но се надявам скоро да ни просветне  Praynig
Хубав ден на всички!

# 128
Мони, да ти е жив и здрав мъжът, много да те слуша и да те радва   bouquet Децата да оздравяват, а ти да излизаш от тая дупка  Hug

# 129
  • София
Добър ден!
Честит Димитров ден с най-добри пожелания на тези които носят това име, а и на другите покрай тях.
  bouquet

Смърфи, само две кори накъсваш на парчета, а върху тях парчета масло и ги печеш до порозовяване. Става бързо и ги разбърквай и внимавай да не изгорят,  а другите ги ползвай за баница, примерно.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 14:06 от marchеva14

# 130
Честит имен ден на всички именници !
Moni да ти е жив и здрав мъжа   bouquet Бързо оздравяване на децата .
dam4o пожелавам много здраве на свекърва ти .
( Тайничко се надявам след години и за моя имен ден да се сещат снахите Simple Smile  Ама дали ...)
Ходихме на разходка до Джъмбо ( то в това време за там се сещаме ) да убием един два часа да напазаруваме разни дреболии.На паркинга в 11 ч нямаше място за паркиране , вътре народ .Какво а се пощурили с тези костюми и маски малки и големи аз не го разбирам този празник. Дребчовците си набелязаха разни неща така си помагаме с коледни-новогодишни- Ивановден - рожден ден подаръци Simple Smile Че доста за кратко време ни се събират.
Сега гледат големия и баща му филм, аз дремя тук и пия кафе .

# 131
  • София
Студенко ли ви е?
Обичам зимата, не ми пречи и смяната на времето.
Дамчо, да ти е здрава свекървата, блазя ти за нея!
Славче, и ти си за завиждане с твоята Mr. Green hahaha! Извинявай, посмях се и аз.
Джейми, я кажи как ги правиш тези вкусни бисквитки?
Мони, оздравяайте бързо!
  От мен за днес нещо изключително лесно, но много вкусно:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203745204648055&se … ype=1&theater

# 132
Момичета, до гуша ми дойде тоя дъжд! Имам чувството, че вали не от три дни, а от три месеца. Кучо не може да изсъхне от разходка до разходка.
Мони, да е здрав и усмихнат ТМ! И вие с децата да оздравявате! Тия черни дупки да останат в миналото!
Дамчо, да е жива и здрава свекърва ти, все така да се разбирате!
Валето и тя се е вихрила в кухнята. Няма укротяване тая опърничава домакиня! Hug
Аз врътнах едни масленки-гъбки, шницели и таратор. Хляб имам от вчера и сега със спокойна съвест седнах да пия кафе.

# 133
Добра утрин момичета,
 и аз пия кафенце и с кеф си слушам тиха музика и се наслаждавам на нищо-правенето. Детето събира чаршафите си за пране и си плануваме една разпускаща сутрин с всеки каквото му се прави . Тя си избра игра в стаята и ДВД ,аз кафе  ,музика и форум Simple Smile))
При нас времето Лусси е 10-12 градуса през деня и около 0-лата през нощта и парното си върви постоянно ,защото е с таймър и когато достигне зададената температура от 22 градуса за в къщи се изключва ,а се включва  когато Т падне с 1 градус . Зимата поддържаме 24-25 през деня и 20 през нощта .
Едната работа не ми стана заради книжката ,а другата стана ,но аз не я взех заради книжката и многото пътувания. Соц. работник пътува много по къщите и институциите и докато не взема книжката ще си седя на това място.Минах всичките 6 часа кормуване ,но още не ставам за кормуването теста.
 Хич не ми се стои на тази работа и казах на всички ,че си търся друга работа и ще напускам ,но докато вземем и къщата е обвързано всичко та така .Продължавам да търся .
Днес мм ще се прибере по рано ,към 3 от работа и ще ходим на отворен ден на оглед на една къща на 260 м от у-щето на детето в най-хубавия квартала за живеене. Малко скъпа ни идва ,но поне ще я огледаме. Днес гледах и кухни от Икея с мм и обсъждахме какво искаме всеки. Детето ни изшътка, че не си чувала ТВ ,защото сме си  говорели ,но й обясних ,че няма кога да видя баща й ,защото вечер си ляга в кокошките и само сутрин преди работа мога да говоря за тези неща. Не че не мога и следобеда след работа ,но разбра ме детето и изчака да свършим и той да излезе и да си продължи гледането.
Иначе учителката ми прати е-майл в петък ,че е правела изпита на децата и нашето се е справило най-добре с френския от класа и е заслужила спец. награда от стикер книга и 2 френски книжки за в къщи . Баща й ме похвали много ,както и нея ,защото при изговарянето на звуците на домашните аз не мога да й помагам ,но из изисках СЦ от учителите със звуците от учебника ,които слушам на едната слушалка докато тя чете и поправям ако сбърка изговора. Всеки ден имаме такива домашни поне страница А4 четене и имаме календара където пишем всеки ден колко минути е чела френски и колко англ. ,които учителя заверява с подпис и задава задачите за утре . Децата после преписват срещу съответната дата коя страница от учебника имат да четат за деня и в къщи го правим.
Много е горда от себе си ,а  аз така се зарадвах ,че й направих и аз малки подаръци ,които знам ,че искаше ,защото си има списания за играчи, които си преглежда и с химикал отбелязва нещата , които ще иска от Дядо Коледа . Така и аз знам  Heart Eyes
Въведохме си всяка вечер практика за бълг. език ,защото изостава доста с него. Чета й приказка за лека нощ на англ. ,а френските книги й правя приказка по картинките на бълг. От 4 дни си правим куклен театър в леглото .Имаме два пъпета . Тя е слончето ,а аз съм мишока. Всеки разказва на бълг . как му е минал деня и си имаме тема за нощта. По 10ина минутки ни отнема ,но поне така има и малко практика на бълг. език .Лятото когато наближи 7 и свикне да чете освен на англ. и на френски гладко ще въведа и взема и буквара за да я науча на чете и на бълг. език.

Вижте снощи с какво ме изненада мм .  Heart Eyes Знае ми страстите той по форума :

Скрит текст:

Имам и ключодържател вече с ника ми Simple Smile

Мони, да ти е жив и здрав ТМ  bouquet

Дам40 честита ти именница свекърва   bouquet

Марче, снощи имах свинска рибица от врата чисто месо и направих с картофено пюре твоята рецепта .Вместо малки лукчета сложих 4 големи глави лук и стана мммммм,много се одобри. ММ го оприличи на винен тас кебап ,но си е яхния заради соса. Нямах дафинов лист и бахар ,но си сложих всичко останало и прибавих и два моркова . Благодаря много   bouquet

Скрит текст:

Направих и кутии за обяд също .ММ похвали много рецептата и пращам благодарности и аз ,Марче   bouquet 

Валенце, браво на теб ,красота   bouquet
Ние бяхме на българско гости миналата седмица и там домакинята беше направила такъв десерт с малини и беше разкошен ,лек и много ароматен .   bouquet

При нас не се сменя времето никога и си стоим с едно и също ,което на мен ми харесва .
Честито ви официална зима ,изпреварихте ни нас  Party

Джейми, дано и теб така си те спомнят снахите !  Hug

Вио, хапвай си когато ти се хапва, остави го времето кое какво е Simple Smile

Смърфи, браво на теб .Покажи фризурата  Flutter
А тези колумбийски вкусотии ме накараха да точа лиги посред нощите   chef

Хортензия, благодаря ,че ми напомни. Трябва да се обадя на майка ми ,защото нашия род е основал селото ни ,построил църквата и подарил иконата на Св. Димитър и селото носи нашето фамилно име ,Днес е събора и трябва да поздравя дядо ми .Благодаря ти   bouquet

Лусси, благодаря за снимките ,много добре сте си прекарали. Не се притеснявай за П. малко се е измокрил ,нищо няма да му стане. Ако знаеш тук как се каляват децата на -50 ...отвън на шейните .
А за кг не се коси , пролетта когато заидва и заизлизат салатите и по леките храни ще се слабее . Сега се зазимяваме , трупаме резерви и се готвим за хибернация .Аз се водя по сезоните , като белите мечки съм    Crazy

Славе, не ги пипай вече тези прозорци до пролетта поне . Луда глава си и ти като Лусска .
Кой ще ви гледа прозорците с такива усмивки и на двете ?

Моренка къде си ? Калинка ? Писенце? Ма ко? ....

Поздрави на всички дами   bouquet Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 18:27 от Анонимен

# 134
Хелоу и от мен!
Станах изкъпах се ,наготвих.Метнах се и поспахме солидно.Сега скачам да изчистя,че утре чакам да гледам още едно дете с Емо.
До после девойки!

Общи условия

Активация на акаунт