С малко МАЙСКО тумбаче напред, втори триместър привет! - Тема 5

• 32 685
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Solace...  Cry Cry Cry

# 571
Solace, кураж и скоро пак, въпреки че моментът е много тежък, преживява се и после пробвате пак  Hug

# 572
  • burgas
Solace много съжалявам, бъди силна. Каквото и да кажа ще е малко  Cry
Никки добре дошла  Hug
На всички с хубави резултати  Heart Eyes
Аз съм болна от вчера, имам и ужасна хрема. Снощи си мазах гърлото с мед и сода преди заспиване и днес е по-добре, но тази хрема ме побърква.

# 573
Solace, толкова съжалявам Sad пожелавам ти скоро 2 черти и да се похвалиш със здраво, хубаво бебче!!! Отново ужасно се натъжих, днес сутринта си поплаках за няма нищо... Sad
Добре дошла, Никки!
Аз съм много доволна от плуването днес, за 30 мин направих 22 дължини на басейна с възглавничката, която ползвам на плажа. Чувствам се като преродена, чудесно беше!
На болните мами бързо оздравяване!

# 574
  • Варна
Solace много мъчно ми стана, миличка Sad Бъди силна и гледай напред, твоето ангелче ще те намери скоро пак!  Hug
Добре дошла, Никки! Радваме се, че се присъединяваш и ти пожелавам лека и прекрасна бременност! В коя седмица ще си, когато плануваш ФМ? Тя се прави на 3 етапа - ранна между 11 и 13 г.с., втори триместър - 18-21 г.с. и късна - 29-32 г.с. Успех!
Поздравления за хубавите резултати на останалите майчета, пожелавам на всички ви спокойна вечер, аз отивам да готвя   chef

# 575
Solace много съжелявам. .. Hug  Cry
Никки добре дошла!  bouquet

# 576
Solace, и аз нямам думи.  Confused Много съжалявам, пращам ти прегръдки, и ти пожелавам съвсем скоро да се появиш и да ни се похвалиш с нови греещи две чертички от теста.  Hug Heart Eyes

Никки, добре дошла и от мен. Hug

Честито на всички мами минали прегледи, много се радвам, че всичко е супер, съжалявам, че няма да мога  да ви избороя поименно сега.

Aphrodivina
завиждам най-благородно за басейна. Hug

# 577
Solace, и аз съжалявам много. Знам, че каквото и да кажа няма да е достатъчно. Дано скоро пак да се зарадваш на положителен тест и този път всичко да бъде наред до термин.   Hug
За момичетата с хубави резултати, браво само така  Simple Smile
Jolie, и моята ФМ е на 19.11, така сме ние на края на Май, ще си чакаме Simple Smile
Хубава вечер ви пожелавам!

# 578
Добър вечер май-ски майчета! Много се радвам да се присъединя към тази темичка. Казвам се Ани и съм на 24г. от Бургас. Бременна съм в 11 г.с. (първа бремеменост) терминът ми е определен за 25 май.Вече съм болнични  Cry защото бременността не ми по тръгна добре бях с прокървявяне и лежах в болница.За сега бих казала , че се чуствам добре по цял ден лежа и си почивам (по препоръки на лекаря ми) Това е на кратко за мен още веднъж много се радвам че се присъединявам към вас!
Лека вечер на всички  bouquet

# 579
Никки, Ангелски Дявол добре дошли и леко бременеене.   bouquet

# 580
Ники, Дяволче, добре дошли! Желая ви лека бременност!

# 581
Solace съжалявам за случилото се. Дано скоро да видиш пак  EFP
Никки, Ангелски Дявол добре дошли при нас.   bouquet

Нямам търпение вече да си легна. Много се изморявам.
Лека нощ от мен мили момичета.  smile3524

# 582
Solace , много съжалявам!  Hug Hug Hug Sad Горе главата и скоро  да имаш  EFP и то не с един а два късмета  Hug Hug.
Никки, Ангелски Дявол добре дошли при нас .
Днес лекцията в сити центъра мина много добре реших някой неща за бебо и за себе си .И така лека от мене момичета че днес деня беше тежък а те я дни шефа ме нервира много ,остана ми ден 6 ,но ще има и 7 но за малко че имаме събрание и ще ставам рано в събота  Cry  ooooh!

# 583
Добре дошли на новите мами!
Solace съжалявам ! Hug бъди силна!
Днес имах три мами с деца на гости вкъщи.Прекарахме си добре.Пихме кафенце и децата Играха.
Утре сме на хелоин парти.Деня ни ще е пак зает.Ваканцията ни почти свърши .
Всички болни да оздравяват!

# 584
Добро утро момичета.
Напоследък и аз едвам ви изчитам и не стигам до писане. При мен от няколко дни почнаха киселините..все си мислех, че по- нататък ще дойде този проблем.Уви,не. За сега пия сода  бикарбонат вечер, но днес мисля вече да мръдна до аптеката да взема нещо.
На мен следващият ми преглед е на 13.11, но вчера не издържах и се разходих до АГ за преглед при Танев/ хем да го видя, че както се оказа, Цветкова не израждала/. Много голямо чакане падна..от 13.30 бях там, та в 3.30 влязох... а той реално си е от 2ч човека, но има опашки. Та, много мил доктор. Май малко озадачен остана защо толкова рано съм там. Аз и не знаех какво да питам де. Погледнахме бебо, каза че си е в рамките на седмицата,  каза, че с неговия апарат там  - пол към 20та седмица...и сега се чудя какво да правя. Искаше ми се до Коледа да знам пол/ което реално за мен си значи поне двама да кажат едно и също/  И така...харесах и количка Макларън хлр, но още се двуомя за коша към нея-има ли смисъл или не...
Пак дълъг пост стана.
Лек  ден от мен
От майчетата с дечица чакаме снимки на малките духчета и феи днес:)

Общи условия

Активация на акаунт