С малко МАЙСКО тумбаче напред, втори триместър привет! - Тема 5

• 32 686
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
Bendgy, Vitaminka, прекрасно, много се радвам за хубавите новини Hug
Аз днес съм си вкъщи, направо съм се размазала от кеф, че и уикенда ще почивам  Blush
Seagirll и аз се успокоявам, че поне времето ми минава ужасно бързо, но от друга страна нямам възможност да свърша толкова много неща, които ми "изяждат" свободното време... Но пък се радвам, че имам някой, с който да си вървим работни и бременни  Grinning
Да ви разсмея малко, тамън вчера ви писах, че се навих за това изследване и майка ми и мъжът ми с 2 приказки ме отказаха  hahaha за сега съм пас.
Според моята книжка от събота ще можем да говорим на бебче и да ни чува, много се развълнувах като ми каза ММ, той снощи чел какво ни предстои тези дни, защото книжката е разделена на бременност по дни.
Днес смятам да се бухна в басейна до нас, ще ги подготвя малко преди да съм станала барбарон  Joy
Прекрасен ден ви желая, ще ви следя днес по-честичко.

# 556
Браво на всички за хубавите резултати Simple Smile

На мен утре ми е последен ден и излизам болнични. Парите са малко, условията лоши, хич не си струва да се блъскам зимата по тролейте. Да не говорим че излизам сутрин в 6 прибирам се към осем.. Имам и нощни, просто не си е работа. С първата бременност даже почнах работа сезонна, продавах сладолед до 4-5месец ми се падаше някъде, никои не разбра че съм бременна Simple Smile

# 557
  • София
Здравейте и от мен,

Vitaminka радвам се, че всичко е минало ок.

И аз днес бях на преглед. Д-ра има нов видеозон и го пробва на мен за първи път. Дойде и някакво момче да го настройва, та седях 45 мин. да ме гледат. Всичко си е добре, даже върви с 2 дни напред Simple Smile Още не сме говорили за пол, но то май ми е рано(11 г.с и 2 дни).
После ходих до Майчин дом и там минах много бързо.
Следващият път чак на 27-ми - вече нямам търпение:)

# 558
Браво за прегледите ви, момичета!  Hug
Моят преглед е чак на 20.11, сутринта ходих да видиме как е бебчо, че нали.....(сещате се), ноо всичко ни е наред, вървим с 4 дни напред. Споменах още миналия път, че ми споменаха пол, днес пак същото предположение, но ще изкачам още някоя седмица.

# 559
Здравейте момичета и момчета Simple Smile
Направо благородничко завиждам на тези от вас, които са си вкъщи на топло и мързелуват! Wink Ако знаете как копнея за малко почивка. Лично аз, бих мога да не си подам носа от удома и цяла седмица, но уви, дори в почивния ми ден сее налага да ставам рано, за да водя детенце на градина. Ето защо изпитвам огромна носталгия към времето, в което бях по майчинство- бях обучила малката да спим до късно Grinning, имахме си време за всичко и най- вече аз за моите diy- хобита Simple Smile Надявам се и сега да имам тази възможност, смятам да се възползвам максимално от всяка свободна минута Simple Smile
Поздравления на всички мами с добри новини и ясен цвят гащи, успех на всички, които тепърва ги очакват добрите новини! И аз ще си почакам до 14.11., тогава ми е следващия преглед. Имам обещание от доки, че и пол ще ми каже! Брейй, че съм самонадеяна, ама няма да си тръгна от кабинета докато не разбера Wink

# 560
Момичета преди малко се върнах,от София.С прегледа всичко мина добре,с бебето всичко за сега е наред.Бях в Фемина,при др.Цолова.Много мила докторка,но прегледа мина някак набързо дали имаше и 15 мин.Дадох кръв и за БХС,и ще чакам резултати.На прегледа бях с ММ и малкия.Докторката попита малкия какво бебе иска да поръчаме,а той категорично заяви ,че момиче.Докторката поразгледа,и го попита отново,а момченце не искаш ли,а нашия отново не момиче искам.Не успя да го убеди дори ,като му каза,че момичетата си играят с кукли,и на него няма да му е интересно да играят заедно,ноооо моето малко слънчице,отново заяви нищо,мама ще му купи кукли.Е докторката каза,че е рано да е 100процента сигурна,но  на този етап е 90процента за момче.

# 561
Браво за всички мами били на преглед днес. Hug
Аз съм на 4-и и така бавно ми минава времето. ...пффффф

# 562
  • Бургас
Здравейте момичета, Hug

С най-голямо съжаление съобщавам, че при мен нещата не се развиха добре. Изглежда бебче е спряло да се развива преди 10тина дни, няма и сърдечна дейност ... накратко казано махнете ме от списъка на първата страничка.

Стискам палци на всички ви и ви пожелавам на термин да гушкате малките слънца. А на себе си пожелавам да се засечем пак с някоя от вас по следващите отчетни Simple Smile

Това е от мен ... Довиждане  Cry

# 563
  • Варна
Solace, съжалявам много! Желая ти кураж и търпение.
И - до скоро!

# 564
Solace, много съжалявам,
Стискам палци, скоро да имате хубави новини EFP   и не се отчайвай  Hug
На майчетата с положителни новини честито, а на болничките да се оправят бързо!
Момичета аз вчера пак бях на преглед, а за ФМ и БХС, докторът ми каза на 18 - ти Ноември  smile3514  ...... много чакане имам още . Както и да е де, аз вчера веднага като започнахме прегледа питах докторът дали всичко му е наред на бебо, дали се развива нормално и той ми се изсмя и ми каза: " Ами, има глава, вратле май ще да му е наред всичко "   #Crazy  не беше много приятно, но ....
Според Вас да ли е видял нещо нередно щом след прегледа ми каза и след 3 седмици те чакам за ФМ и БХС? Аз си мислех, че поне ще ме пита искам ли да си правя БХС ....
Сори за дългия пост, увлякох се Sad

# 565
  • София
Solace толкова съжалявам, стана ми много мъчно като прочетох. Не се притеснявай нали знаеш всяко зло за добро  Hug Дано скоро ни зарадваш с хубави новини. Simple Smile
На всички други мами се радвам за хубавите резултати от прегледите.
Аз се записах на женска консултация. На преглед съм по-другата седмица за скрининг.
От понеделник и аз излизам болничен. Говорих с шефовете да работя от вкъщи защото ми е лошо и не мога да изкарам по цял ден, нещо измънкаха, абе май няма да стане. Здраве да е. Това е от мен засега Simple Smile

# 566
Здравейте и от мен.
Solace много съжалявам. Пожелавам ти много скоро хубави новини.
На мамите с добри резултати. Честито! Vitaminka  и аз си правих Бхс-то там при д-р Янкова. Кофти ми е само, че резултатите си остават там (понеже там ми е жк) за сега и не мога да си ги сравня. Въпреки че доки каза, че всичко е наред и няма проблем друго си е да са при мен...
За болните мами, внимавайте вируса е ужасен. Малката ми направи бронхит. Аз също съм зле. Удари ме в синузита. Бяхме на унг и той ме предупреди изрично да внимавам с лекарствата, дори хомеопатия. Изрично трябва да пише в листовката, че е разрешено за бременни. Няма да ви казвам какво ми разказа.
За детските стаи, аз ползвах дизайнер за апартамента ни и после за детската.  Имам гардероб, по поръчка, комод и едно диванче за мен и детското легло. Най-много си обичам стенописа на стената-една фея, която пази леглото. мебелите са бели, стените млечно розови. Първо спяхме с малката там, но после трябваше много да я люлям заради коликите и до 4 мес спеше в количката при мен в спалнята. После в леглото и, но се научи да се прехвърля, още не пълзеше и се намести в нашето легло до сега. Спи ми на главата и не зная как ще е с второто. Таткото се е зарекъл, че за него само леглото му.
Ще трябва обаче промени, защото живи и здрави двете деца ще са там. И ако остане предположението за сини гащи, ще трябва пак да звъня на дизайнера да мисли. Аз съм много боса в това. А и трудно харесвам нещо. Искам да е специално и не да го има всеки втори човек.

# 567
Solace и аз много се натъжих  Cry Сама трябва да намериш вътрешна сила да го преодолееш бързо. И много се надявам да се появиш  в темата и да ни зарадваш. Посрещни новата година с планове, не се страхувай. И аз съм минала през това. Дай си малко време и всичко ще е наред, ще видиш!
С тези вируси аман. Дъщеря ми е лепнала нещо от градината. От вчера е вкъщи. Според педиатърката е само с червено гърлото. Нощем се буди. Пък и да спи аз си слагам аларма от страх да не заспя и да следя температурата. По принцип не вдига и хич не съм свикнала с това. През деня издържа до 38,4 без да мрънка, но после казва, че я болят очите или главата и давам температуропонижаващо. А нощем дига повече. Единия път беше 39,5  ooooh!  Само веднъж, миналата зима ми е вдигала така висока температура. Сега се моля по-бързо да и минава и аз да не прихвана.

# 568
Solace , много съжалявам!  Hug

# 569
  • Бургас
Привет девойски с майски бебета!   bouquet

Влизам и аз най-сетне да се запиша при вас.  Hug
Следя и чета ви още откакто само предполагах, че съм бременна  Wink

Сега да ви се представя - Аз съм Никки от Бургас и съм на почти 38 г. Очаквам второ дете. Имам син на 8 години. Термин 9 май. Досещате се, че искаме девойка, но Божа работа е там. Каквото, такова. Толкова чакана е тази бременност, че с мъжа ми още не можем да се зарадваме истински. Все препятствия и дни в страхове до тук, но мисля, че вече е време да почнат да ни се случват и хубавите работи  Praynig
В началото на тази седмица правих БХС, но тъй като изследванията се пращат в София, резултатите още не са готови. Не че ги чакам с нетърпение, защото предвид възрастта ми предполагам, че няма да са цветущи, но да видим.... Може пък да се изненадам.
Пол все още не знам. Бебето е добре и върви с 4 дни напред, което много ме радва, защото синът ми все назад вървеше.
Мисля и фетална да правя в началото на ноември. Дали ще е късно?

Аз от началото на октомври съм си в къщи, но да си призная честно, нямам търпение да се връщам на работа. Направо затъпяла се чувствам #Crazy
Готино е, че посрещнах студените дни на топличко у нас, но това пък изобщо не ми попречи да се разболея. Даже мисля, че именно заради това се скапах. Като се изнежвам и не се срещам редовно с бацилите в работата, имунитета ми забрави какво трябва да прави  Mr. Green Добре, че съм куче-марка, та точно за ден се вдигнах на крака  box

Много се радвам, че откривам тук една симпатична девойка monik1990, с която в болницата делихме една стая  wavey

Solace кураж мила  Hug Минала съм през това и ето резултата е налице! Вярвам, че и при теб ще е така! Бъди силна!

Сега за да не става дълго спирам и отивам да ви дочитам. Хубав ден и нека напук на лошото време е слънчево в душите ни.   Nature Sun With Face

Поздрави
Никки

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 17:21 от Никки

Общи условия

Активация на акаунт