С малко МАЙСКО тумбаче напред, втори триместър привет! - Тема 5

• 32 592
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, най-сетне пиша от дивана, хапнах и съм гроги, даже лаптоп не ми се включва. Днес се бях изтупала с едни ботуши с 10см ток, краката ми станаха тупани Sad май трябва да спра фръцкането...
Seagirll честита синя комбина в коремчето Simple Smile страхотно е наистина!!!
Nini, няма възможност за две "дози", количеството клетки, придобито по този начин е малко и стига само за една донорска банка.
Радвам се ако съм била полезна на някого.
Хубава ви хелоуинска вечер Simple Smile

# 631
Добро утро, май-чета! Hug
Снощи последна, днес първа пиша, никак не мога да спя до късно напоследък... но пък заспах рано рано още след като ви писах вчера  Blush
Черпя ви една хубава немска закуска за старт на деня  chef

Тук времето е слънчево и хладно за сега, надявам се да има слънчице, защото сме замислили разходка извън Виена с ММ.
До тогава с удоволствие ще бъда във вашата компания с чаша ароматно кафе с мляко.

# 632
  • София
Добро утро и от мен!

Aphrodivina и аз така! Ставам рано, а така ми се иска да се наспя в събота и неделя:(((
И аз най-късно 10:30-11 без нещо си лягам...едвам издържам...понякога даже си лягам към 9:30  Embarassed

# 633
Добро утро и от мен , Афродивна  благодаря за закуската, всеки ден закусваме така с ММ Simple Smile тук е облачно и мрачно , но ние също ще излизаме следобед, извадих шапките и шаловете  Grinning
Ники благодоря за инфото. Ще се готви дроб тези дни   chef   моя хемоглобин е 130 , но лекартката ми изписа таблетки превантивно, само че ми се гади от тях и не ги вземам, после се сетих , че и в мултивитамините ми има желязо . Идната седмица съм на преглед да видим какво ще каже. Хубав ден на всички!

# 634
  • Варна
Добро утро, майски мами Simple Smile Пия си кафенцето и се чудя, защо пак почна да ми става лошо? Тъкмо си мислех, че вече мина този етап.... Даже малко свалих последните дни, защото хич не ми се яде, или като почна да ям, много бързо ми става тежко и лошо...
Aphrodivina като видях вкусотията, която си публикувала и ми напомни на закуска в хотел Simple Smile Обожавам хотелските закуски мммм, така ми се ходи някъде за 2-3 дена, но ММ е супер зает, работят и в събота и на този етап е направо невъзможно...
Гледам тук един филм а-ла франс по бтв cinema и ми е толкова уютно, пожелавам приятен и задушевен съботен ден на всички!  Hug

# 635
Venchelistche, всеки почивен ден си обещавам, че ще спя до късно и ще се излежавам дълго в кревата, е не ми се е получило до сега  Joy
Elida и всички мамчета, които ще хапват дреболии или дроб за вдигане на показателите...изчакайте да минете във 2 триместър, тук не съветват в първия заради евентуално високо съдържание на ретинол което е зависимо от храненето на животното, а и евентуално завишено съдържание на тежки метали. Консултирайте се с лекар. Аз лично откровено мразя пържен дроб, но обичам дроб сърма...е, днес казах на майка ми, че ще изхвърля един замразен комплект, който ми беше донесла, защото ме е страх да консумирам тези продукти, макар и вече в 4 месец.
Selicita, дано да минават вече тези неприятни симптоми. И ние мечтаем за няколко дни спокойствие и да се откъснем от ежедневието...пожелавам ви го скоро, на нас и всички останали също Simple Smile

# 636
  • Варна
Не е ли противопоказно да се ядат субпродукти? Аз избягвам всякакви дробчета и дреболии, защото в тях има много токсини, все пак те преработват храната и обират боклуците...

# 637
Здравейте и честит празник от мен! Simple Smile
Момичета, какво е това чудо- на повечето от вас гаденето премина, а при мен тепърва започва! Само дето моето е перманентно и става най- силно вечер SadВече ме е страх и хладилнока да отворя, че като ме лъхне онази миризма... Засега се възпирам да не повръщам, знам че почна ли после трудно ще се отуча. Благодатение на това вече нищо не ми се яде, мога и цял ден да изкарам на препечени филии Sad А от този горчив привкус в устата няма отърване.
Уф, ама и аз все се оплаквам, извинявайте! Да попитам, фолиевата киселина до кога трябваше да се пие? Аз напоследък, калвато съм разсеяна все забравям...

# 638
Зфтавейте и честит птазник от мен! Simple Smile
Момичета, какво е това чудо- на повечето от вас гаденето премина, а при мен тепърва започва! Само дето моето е перманентно и става най- силно вечер SadВече ме е страх и хладилнока да отворя, че като ме лъхне онази миризма... Засега се възпирам да не повръщам, знам че почна ли после трудно ще се отуча. Благодатение на това вече нищо не ми се яде, мога и цял ден да изкарам на препечени филии Sad А от този горчив привкус в устата няма отърване.
Уф, ама и аз все се оплаквам, извинявайте! Да попитам, фолиевата киселина до кога трябваше да се пие? Аз напоследък, калвато съм разсеяна все забравям...

Аз моята я започнах в 2 месец защото съм супер разсеяна сега пак я забравям да я пия.Но знам че се пие до 3 месец по принцип но имам и познати който ь пият до края на бременността.Затова най - добре се консултирай с АГ-то си то ще ти каже най точно.Аз поне мисля това да направя.

# 639
  • Варна
По принцип до 3-ти месец фолиевата киселина, но аз я замених с витамини в които също я има, така, че ще си пия докато не ми омръзне, че едвам ги гълтам тези хапове, винаги ми иде да повърна след това Sad

# 640
  • София
Абе и на мен ми отмина гаденето уж, ама вчера беше голям ужас. Нали се стъмва рано и обикаляхме по магазините и дали защото е тъмно в колата постоянно ми се гадеше и едва издържах.
Бях и гладна и седнахме да хапнем в мола... поръчах си спагети, забодох две вилици и бях до там...
Днес ми е ок, само дето този гаден вкус в устата ме дразни и смуча бонбони, вие как се справяте с него?
Фолиевата по принцип трябва да се пие до края на 12 седмица.

# 641
И аз моята я спрях, но пия Прегнскеър+ омега и там си има.
При мен гадния вкус го борех с бонбони за смучене също.
Пожелавам приятна и мързелива събота на всички.  Hug

# 642
По принцип до 3-ти месец фолиевата киселина, но аз я замених с витамини в които също я има, така, че ще си пия докато не ми омръзне, че едвам ги гълтам тези хапове, винаги ми иде да повърна след това Sad

Как се казват тези витамини?Ти сама ли реши да ги пиеш или АГ-то ти ги предписа?

# 643
Venchelistche, всеки почивен ден си обещавам, че ще спя до късно и ще се излежавам дълго в кревата, е не ми се е получило до сега  Joy
Elida и всички мамчета, които ще хапват дреболии или дроб за вдигане на показателите...изчакайте да минете във 2 триместър, тук не съветват в първия заради евентуално високо съдържание на ретинол което е зависимо от храненето на животното, а и евентуално завишено съдържание на тежки метали. Консултирайте се с лекар. Аз лично откровено мразя пържен дроб, но обичам дроб сърма...е, днес казах на майка ми, че ще изхвърля един замразен комплект, който ми беше донесла, защото ме е страх да консумирам тези продукти, макар и вече в 4 месец.
Selicita, дано да минават вече тези неприятни симптоми. И ние мечтаем за няколко дни спокойствие и да се откъснем от ежедневието...пожелавам ви го скоро, на нас и всички останали също Simple Smile

Афродивна  влезнах във второто тримесечие , за мой късмет ММ държи всичко , което влиза в кухнята ни да е с етикет organic затова съм спокойна, че и черният дроб , който ще си вземем ще е  млад и от животно , което е хранено с органична храна без ГДО дори и водата , с която ги поят се изследва .  До преди две седмици не можех да поглеждам месо , а сега всеки ден месо ям и само месо ми се яде. Странна работа е организма при бременност  Grinning  Хубав ден и приятна разходка, и при нас се появи слънчице дано се задържи така цял ден !

# 644
  • Варна
Здравейте и от мен!
Тук времето е пак едно сиво, вече забравих какво беше слънце. Не е много студено, но е неприятно и ужасно влажно. Въпреки всичко излизам днес, искам да се поглезя малко с нова книжка, козметика...
Щях да хапвам мляко с мюсли, но майка ми се появи с прясно изпечени милинки, топли и домашни - е, не съм от желязо.

Иначе и при мен гаденето преминава, но все още си имам моменти, в които ми е доста лошо. Като вляза в затворено помещение задължително ми става зле - била съм навън и влизам в супермаркет да речем, едва издържам да напазарувам и да платя, ужасно ми е топло, трудно чакам на опашка... И често усещам усилено сърцебиене и умора при елементарни дейности, голяма умора, голямо чудо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт