Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с назална конгестия по време на бременност?
Какви са препоръките за къпане по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на запек по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с назална конгестия по време на бременност?
За облекчаване на запушен нос по време на бременност могат да се използват физиологичен разтвор от аптеката, солен разтвор, поддържащ лигавицата влажна, и мед и лукчета, потопени в разтопен мед. Важно е да избягватe потапяне във вана с гореща вода по време на бременност. Мненията относно използването на капки за нос по време на бременност могат да варират; някои майки съобщават, че са използвали "Виброцил" и "Ксилроин", намирайки ги ефективни и безопасни. Въпреки това е важно да се консултират с лекар, преди да използвате каквито и да било лекарства по време на бременност.
-
Какви са препоръките за къпане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на запек по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на зелен чай по време на бременност?
-
Какво се случи със Sweeety?

Имай предвид, че записването се прави на място, всеки петък сутрин от 8 часа, като се ходи по-рано. Има хора, които отиват да чакат и в 6. И часовете са за следващата седмица.
Силно се надявам и този път да не надхвърля 10кг., че после ще видя зор със свалянето. Предният път от 63 станах 70( като в началото върнах 3-4), но от родилно излязох 65... Та сега преспективата след раждането да бъда 70... Брр, леко ме стряска( на този мой ръст от 160).. Абе здраве да е, аз лично не се ограничавам от нищо, нито съм се вманиачила да се храня здравословно- изглежда ми прекалено изтощаващо да следя час по час какво поглъщам затова много често си се глезя